- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
Aktív témák
-
Zoty4
őstag
köszi az infot.
a szűrőn ezek vannak akkor:
olympus FE-170
és akkor az általad javasolt pana
utánanézegettem, van egy bolt amiben mind2-t árulják ott megsasolom, amúgy nőnek lesz, szal fontos hogy könnyen lehessen kezelni
memo karit hol lehet hozzájuk venn jó áron
régen hemzsegtek itt a fórumon az ajánlatok de most nem akar eladni senki memokarit
ezekhez gondolom már dukál az 1 gigás, vagy elég az 512 is? -
Szten Márs
nagyúr
Nekem is canon A530-am van. Nézd, ebben a kategóriában csodákatnem kell várni, viszont az A530 azért eléggé el van eresztve manuális opciók terén, jobban mint ebben az árkategóriában bármely másik gép. Esetleg nem jön rosszul, ha nem csak auto módban kattintgatni akarsz.
-
Dare2Live
félisten
k10D teszt dpreviewen
[link]
RAWban kell fotózni, nembaj. továbbra is messze legjobb ár/érék imhodon't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Zoty4
őstag
köszi szépen mindenkinek a segítséget , épp most indulok megvenni
99% hogy a pana lesz véve egy 1 gigás kingston elite pro kártyával.
a manuális opció annyira nem játszik, mert nőnek lesz
Mondta is, hogy ő neki csak annyira kell a gép, hogy ''klikk'' és jó kép legyen.
az olympus a drága kártya miatt kapott 1 % esélyt
Sd kari 8500 bruttóban
míg bőven 10 felett van az xd
amúgy én is canon b..i vagyok , nekem is az van és az is lesz ha a mostanim tönkre megy
[Szerkesztve] -
Zoty4
őstag
még1 gyors kérdés hátha vki válaszol
kingston elite pro kártyát,
a-data turbo 150x
vagy sandisk ultra II-t érdemes
az ultra drágább, de ér majdnem 2k-val többet?
[Szerkesztve] -
Dtomi
őstag
az EOS 20D nem tudott gyorsabban írni a 140X-es Twinmos ultrára mint egy 40X re. Maximum élettartam garancia de ha jól tudom nálunk nem tudod érvényesíteni. Uh a legolcsóbbat vedd meg otthon már ráérsz letöltögetni.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
Csöves
őstag
Azt hittem, hogy bemegyek és veszek egy gépet az Elektroworlbe.
Lófaszt!
Hiába van szórólap, szart sem ér.
Legalább jól megbüntetnék őket.Aquila non captat muscas.
-
Zoty4
őstag
Megjöttem
Bementem egy boltba megfogdostam mind2 készüléket, csináltam vele fotókat is, meg minden
Hát az olympus 1000x jobban néz ki meg jobban el van találva rajta miden.
Az anyaga is jobb volt
a pana eléggé műanyaghatást kelt
Előtte kikérdeztem az eladókat
Volt egy olympusos az dicsérte a nayg kijelzőt stb. Én meg szídtam hogy milyen drága az xd kari
a nem olympusos emberke meg szídta az xd kártyát, hogy tönkre szoktak rajta menni a képek, meg ilyesmik.
Annyira elbizonytalanodtam hogy haza is jöttem.
Hallottatok már ilyen dolgokról az xd kártyával kapcsolatban? -
gin75
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Pana LZ5 gépet 63k EW.
Ám olvastam hogy eléggé zajos. Van valakinek tapasztalata róla?
Esetleg ajánljatok más alternatívát 60k körűl.
Canon-bol melyik fér bele legjobb ár-érték aránnyal a 60k-ba?
Hobbigépnek kellene, leginkább családi kűl, és beltéri képekhez.
Előre is kössz. -
Dare2Live
félisten
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
torrentcsere
csendes tag
j
-
orbano
félisten
válasz torrentcsere #4927 üzenetére
Gratulálok az első hozzászólásodhoz Sok hasonló, tartalmas postot kívánok
A vér nem válik VAZZE!™
-
gin75
csendes tag
Sziasztok!
Hozzáértők vélemyényét kérném a következő kérdéshez:
Pana DMC LZ3 (5 Mp 6x optik.zoom) 50400 ft
vagy
Canon A 540 (6 Mp 4x opik.zoom) 51500 ft
kössz. -
Iso***
csendes tag
Üdv..
Voltam ma egy Media Marktban és megnézegettem pár gépet.Hát elszomorított az amit láttam.Gépet szeretnék venni magamnak karácsonyra,az elképzeléseimnek határt szab az anyagi keret.Kinéztem pár gépet magamnak amikkel ugymond kibékülnék ''legalább is idáig azt hittem'' ,Ilyen gépek pl az FZ50,S3 , 9600,6500fd,Fz7
Hát itt volt módom megtapogatni őket.Az fz 7 pl elég gagyinak mondható első fogásra,tescós műanyagjáték érzetet ad,az s3 mindet felül übereli a legó müanyag hatásával.A gombok rajta olyanok kb mint egy gyerekjátékon.Ami igazi gép érzetet produkált az a két Fuji és az FZ 50.Elképesztő hogy 6 számjegyű összegért ezt lehet kapni. -
morzsika
tag
Még nyáron vettünk egy Canon A610-es fényképezőt.
Akinek hobbira kell, nem fog csalódni benne.., én anno megnéztem szinte minden gépet, azt mondták, milyen jó a kihajthatós kijelző. Akkor nem értettem, miért..mostmár igen
Megbízható kis masina, és jók a képei is. Persze biztos vannak jobb gépek is, meg képek is, de én csak ajánlani tudom. Nagyon a szívünkhöz nőttHa arra a pillanatra vársz, amikor minden kész, akkor soha nem fogsz semmit elkezdeni.
-
Zoty4
őstag
Ma aranyvasárnap elég szépen minden ára felment
-
Hydra SR
addikt
válasz werttzui #4935 üzenetére
Az meg a másik fele Csak egyszer látnék valakit akinek olyan monitora van amire kifér ez a felbontás, vagy plakátot szokott nyomtatni belőle
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
válasz werttzui #4938 üzenetére
Vágni már 2 megapixelből is lehet kevés embernek van 1600*1200-as felbontása, nagyobb meg pláne ritka. Zajszűrést valóban remekül lehet gyakorolni
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
Hoooogyne, tulajdonképpen oktató jelleggel csinálják az 1/3''-os CCD-ket 8, 10, sőt jövőre már 12 megapixelesre, hogy megtanuld használni a PS-t Valamint ha véletlenül úgy alakul, hogy ultrakompakttal szeretnél házfalnyi méretű poszterhez fotót készíteni, akkor arra is jó. Ha panelra fested akkor fel sem tűnik a képzaj mert az eleve érdes, kavicsos felületű, így megúszod a PS-t
-
Predator...
tag
Üdv.
Sajna megint ide kell írnom....
Nem találok sehol egy elérhető árú Panasonic FZ30-at
120 az elérhető ár...tudtok segíteni ilyen ügyben?
Esetleg egy hasonló kategóriájú gép hasonló árban?
Főleg természet fotó-ra és makróra használnám...erre jó lenne az fz30
Köszi előre is...''Földünk Jövője azon múlik, hogy képesek vagyunk-e cselekedni...'' (Sir David Attenborough)
-
Hydra SR
addikt
válasz Predator... #4942 üzenetére
BEE fórumtárs szokott FZ30-cal makrózni de említette, hogy nem az a legjobb gép a kategóriában a makróra.
-
Predator...
tag
-
orbano
félisten
-
Hydra SR
addikt
válasz Predator... #4944 üzenetére
A képstabilizátornak mindenképp hasznát veszed makrózáskor, a Raynox DCR-250-es meg sok gépből tud előcsalni olyat amire már azt mondják, hogy ''igen, ez már valami''. Nem rossz gép az csak nekem rémlik, hogy BEE említett valamit a makróról, hogy valami miatt nem a legjobb ezen a gépen de már sajnos nem emlékszem, hogy pontosan mire is mondta.
Arra határozottan emlékszem, hogy az utódját, az FZ-50-et többen is szidták, hogy visszalépés az elődhöz képes.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
válasz Predator... #4944 üzenetére
Na szutykol a netem, kétszer küldtem el a hsz-t
[Szerkesztve]A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
BEE
addikt
válasz Predator... #4942 üzenetére
Itt kerested már ?[link]
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
Predator...
tag
aproneten 100-ért már elkelt volt 2 is....110ért van 2 aminek ugyanaz a tulaja amcsi gép és nincs rá garis...vaterán 125-130e...boltba 133e
Hdanesz elad egyet jó áron csak sürgősbe kéne az a baj...ő meg kb jövőre adná el...
Esetleg egy más típusú gép hasonló kategóriában???
Fz50-ről én is csak rosszat hallottam''Földünk Jövője azon múlik, hogy képesek vagyunk-e cselekedni...'' (Sir David Attenborough)
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest