Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    válasz papeti01 #25420 üzenetére

    Na ez viccesre sikerült. Olyan márkát sorolsz B kategórába, amik nem oda valók. + az elmélet is sántít, mert nem feltétlen lineárisan skálázódik az ár és a minőség.

    +ahogy olvasgattam a nikon és a canon nagy favorit...
    Már akinek.

    Vegyé te is merdzsót mer az jó... Használj shaumát, mer akkor mindenki a te sorodba fog álni, ....Felejtsd el ezt a márkafétist. Azt válaszd aminek a képei tetszenek, és kézreáll. Hiába tudna egy gép (az elkészült kép paraméterei alapján) "jó" képeket csinálni ha tök macera a használata, és inkább otthon hagyod. Legyen öröm a használata, és akkor "jó" képek készülnek vele. Tényleg elhiszed, hogy a strandlabdázáskor készült képet nézve ott fogsz hümmögni, hogy bizony a háttérben elhúzó motorcsónak vezetőjének órájáról nemtudom leolvasni az időt?
    Amikor a gyerkőc szülinapjára kapott bicajjal teszi az első kört, homlokráncolva csóválod a fejed, hogy ez "csak" 720p felbontású videó?
    Persze a technokrata pixelvadászoknak fontos, de úgysem 1:1-be fogod nézegetni a képeket. Ekkor már 12 egy tucat azokból a gépekből amik remek fotókat készítenek monitorméreten, Legyen az canon, samsung, vagy fujifilm.
    + a technika csak a lehtőségét adja meg a jó fotónak, és már az emberen múlik mit hoz ki belőle.

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák