Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adik

    őstag

    válasz johnjohn #2049 üzenetére

    Olvastam a teszteket ,ami igazából érdekelne,hogy valakinek van-e használati tapasztalata a géppel kapcsolatban, pl. a sötétebb kereső normál nappali használat esetén valóban zavaró-e, stb. Kösz a választ.

    nem, nem zavaróan sötét, nem lesz vele ilyen gondod - nappal. Persze a manuális fókusz így nem olyan könnyű. Ha nem akarsz több pénzt költeni obikra, akkor ez egy jó gép, mert az a két üveg nagyon eltalált darab. A váz meg - hát, amilyen. Talán nem olyan jó, mint a többi, de nem is rossz, az optikák viszont jobbak, mint a többi kit-cuccok*

    Az elérhető árú helyeken nem találtam D 50- est, a D 40 -et néztem de állítólag válogatós az obikkal, és ISO 200-ról indul. Esetleg Pentax 100-as ?

    Azokkal a Nikon obikkal, amikben nincs fókuszmotor, azokkal nincs autómata fókuszod, egyébként működik minden más (blende, fénymérés, stb... - hozzáteszem sok olyan nagyszerű objektív van, ami fókuszmotor nélkül készült, viszont a d40 egy jó váz. Az, hogy az érzékenysége 200-ról indul, ne zavarjon (a d50 is, ha jól tudom). Pentax 100 se rossz, ott objektívek terén még nincs ilyen kavar.

    Kettő, csipkebokor vessző!

Új hozzászólás Aktív témák