- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nojbee
tag
Üdv!
Corsair TX650-es tápomat szeretném lecserélni, egy ugyanilyen megbízható és halk, de moduláris tápegységre. 600-650W-os, és fekete színűt szeretnék mindenféleképpen.
Miket tudnátok ajánlani? árban max 25k! köszönöm!
A ház alsó tápos.[ Szerkesztve ]
-
Nojbee
tag
Sziasztok!
Szeretném a mostani tápomat (650TX) lecserélni egy modulárisra. És ha már lecserélem, akkor szeretnék egy jobb tápot, platina minősítéssel.
Több mindent le fogok cserélni, mert egy néma gépet szeretnék, tehát egy halk tápra lenne szükségem.
Két márka játszik: Seasonic, Corsair.Van néhány jelöltem:
1, Seasonic Platinum Fanless 520W
Ő a legvonzóbb számomra, de mintha régen olvastam volna olyat, hogy csak 2db PCIe van rajta. Ez igaz? Mert ha igen, akkor akadály lesz ha még 1 vga-t szeretnék. (Bár lehet már maga az is akadály, hogy venti nélküli)2, SEASONIC Platinum Series 660
3, CORSAIR AX760
(A 760-at kicsit soknak érzem, de kisebbet nem találtam corsair részről. Viszont árban ugyanaz.)4, Van valami más opció esetleg?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Nojbee
tag
Sziasztok!
Eladtam a TX650-emet, hogy full modulárisra cseréljem. Erre elfogyott a táp amit kinéztem
XFX ProMost valami vacakról megy a gépem amit betudtam szerezni, és belefájdul a fejem a zajba Ráadásul a procin kivül nem is merek semmit rádugni
Egy csendes full moduláros tápot szeretnék minél előbb vásárolni. (húzott proci, 2db GTX780, Vizhütés, pci hangkártya, ssd, 2db hdd)
Versenyzőim:
SEASONIC Platinum Series 660
SEASONIC X Series X650
SEASONIC X Series 750Esetleg más javaslat? Vagy várjam meg mig megint lesz XFX?
Ezen teszt alapján szerettem volna őt venni: TesztKöszi, PN
UI: Azt sem szeretném, ha hatalmas szines matricák lennének a tápon, mert a házon plexi van és idétlenül mutat
-
Nojbee
tag
válasz Zsmester89 #62762 üzenetére
Én is ezen az úton járok. Grat hozzá
Hangja milyen a tápnak? -
Nojbee
tag
válasz Zsmester89 #62788 üzenetére
Na nekem is megjött a Seasonic Platinum 660. 7 év garival, és sikerült 5k-val olcsóbban hozzájutnom
-
Nojbee
tag
Sziasztok!
Ez lehet nem ide tartozik, ezért írom off topic-ba.
A problémám, hogy két napja nem tudom kikapcsolni a gépet teljesen. Az alaplap, a power button világítanak, és pörög a CPU venti. Olyan, mintha aludni menne el a gép, de az alvó mód ki van kapcsolva. Ráadásul minden más kikapcsol ezeken kívül. Csináltam bios updatet, bios resetet, húztam le hardvereket, frissítettem drivereket, semmi nem segített.
Ami hétvégén történt, hogy vettem egy hangkártyát ami pcie-os és 6pinen kapja az áramot. Ez a hangkari hibás, mert erőtlen és recseg a hang. De nem hiszem, hogy ez okozná?!
Van rá esély, hogy táp meghibásodás okoz ilyen problémát? Egy Seasonic platinum 660-asom van.
Köszi
-
Nojbee
tag
válasz Nojbee #109560 üzenetére
Viszont ha a tápom halt meg, fog kelleni vennem egy újat, mert a garit elvesztettem amikor még régebben le lett festve fehérre.
2db HDD, 1db SSD, 1db pcie hangkártya, 1 max 2db VGA-t kell elbírnia.Fehér tápra lenne szükségem, fehér szálanként harisnyázott kábelekkel, hogy ne kelljen azokat is külön megvenni/legyártatni. Jól gondolom, hogy ilyen tulajdonságokkal csak a corsair "új" fehér RMx szériája rendelkezik?
Mert ahogy látom a leadex esetén a kábelek feketék, és a seasonic snow-nál is, na meg az kicsit drága isKöszi
-
Nojbee
tag
Ennyire ócska kábeleket, mint amit a Super Flower Leadex-hez lehet venni 20ezer ft-ért... hatalmas taps a gyártónak
Még a kábel fésű sem jó rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest