Aktív témák
-
belinho
senior tag
Hello!!
Szerintetek egy corsair hx 450 elbírna egy 5770-es és egy 9600gt hibrid megoldást egy e 8500 3.16ghz + 1dvd+1vinyó mellett
-
belinho
senior tag
válasz 14adam #47203 üzenetére
Üdv!!
A proci nincs húzva az a 3.2 elég oda bőven az 5770-nek is, csak a physx miatt raknám a 9600gt, tápos tesztekben azt írják 400w szinte mindenre elég, akkor ezt a két low profile kártyát nem vinné a hx 450? Két 8tűs csati van a tápon a kártyáknak, s abból is csak a 2 hattűs lenne kihasználva.
-
belinho
senior tag
•Intel Core 2 Extreme QX9650 @ 3,33 GHz
•Asus P5E3 Deluxe alaplap
•2 x 1024 MB Samsung DDR3-1333 RAM
•AMD Radeon HD 3870
•AMD Radeon HD 3870 X2
•400 GB-os Samsung SATA merevlemez
•Asus DWR-0804P optikai meghajtó
•Casetek CK-1020 ház két ventilátorralEzt a konfigot elvitte a hx 450 a prohardver tesztje alapján, akkor az enyémet nem vinné?
-
14adam
addikt
válasz belinho #47206 üzenetére
De ők nemterhelik le teljesen,csak játékokal terhelik le,ha leterhelnék teljesen akkor más adatok jönnének ki.És gondolni kell a hosszútávú következményeire is,a hx-ba 400-as belső van mint már írtam,a 9600gt és az 5700 egyenként 120-140w között bekajálnak furmark alatt, már 260w-nál járunk egy rángatot 2 magos proci is betud kajálni 120w-t és máris nagyon durván számolva 380w-nél járunk,és ez már nem tenne jót a tápnak
MiB: ahoz bőven elég a cx 400 is vagy a ghn 400
[ Szerkesztve ]
-
A.tessz
senior tag
Üdv.
Corsair 750hx tápom van , core i 7 920 4ghz 1,26v , gtx 480 , 1 ssd +2 hdd.
Gtx 480 is húzva van 1000mv ről - 1038mr. A következő lenne a kérdésem , ha még 1 gtx 480at betennék sli be milyen tápot ajánlanátok? Corsair 1000hx illetve gigabyte odin pro 1200w-os táp is szipmatikus. Gondolom az egyértelmű , hogy a 750 ide már igen kevés lenne ? -
14adam
addikt
válasz A.tessz #47209 üzenetére
Elég rosszul tudod,mert ha már meglesz az sli akkor is még beújíthatsz még egy 6magos procival ami meg van rángatva....
Ráadásul a Giga amúgy se ajánlott slizni,mert 4 fele van osztva a 12v-s ága,tartsd meg inkább az 1 ággal rendelkező tápot,bitang táp,vinni fogja[ Szerkesztve ]
-
czetosz
tag
Hi
Szerintetek elég lenne az alábbi géphez egy chieftec CTG 500 as?
M3A785GXH/128M
AMD Athlon II X4 630 2.80Ghz AM3
KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz KIT
Sapphire hd 5850
+1 winyó +DVD író -
rob210
nagyúr
Sziasztok.
A kérdés a következő lenne:
A785GXH/128M-->Asus HD4850 512Mb-->AMD AthlonII X2 245-->2X500Gb Western Green 32Mb-->Artic cooling Freezer 64 pro-->1LG és egy Pioneer DVD égető--y ehhez mit javasoltok?
Most egy elég noném tápom van szeretném valami normálisabbra lecserélni.
Mert ekkora terhelés mellett folyamatosan teker a 12cm ventije mint a barom.
Amig alaplapi kártyáról egy winyóval ment a rendszer semmi hangja nem volt.
Gondolom az 500W-os noném tápom egy jobb minőségű 350-esnek felel meg ezért teker ennyire.Renault power
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Kábel hosszúsággal kapcsolatos a kérdésem.
Most alsó tápos házra állok vissza és a jelenlegi táp nem lesz elég hosszú kábelezésű sajnos.
Enermax Liberty 500w tápom volt -> mindenhez kiválóan elértek a kábelek.Milyen tipus rendelkezik kb ilyen hossz. kábelekkel? Kb 500 w teljesítmény mellett...
(Alaplapi tálca mögött akarok kábeleket elvezetni) -
Termigáßor
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy régi Chieftec 360-as tápom (HPC 360-202) Annyi baja van hogy eldurrant benne egy kis kondi ami túl közel volt a hűtőbordához, néhány másik pedig felpúposodott. Tudom, élettartam garanciás de már szétszedtem, a hibás kondikat kiforrasztottam. (csak közben sok meló jött be és nem volt időm a további barkácsolásra) Most folytatnám a dolgot.
A kérdésem az hogy, elvileg ha a kondikat kicserélem akkor újra rendesen működni fog? Megjegyzem, még az eldurrant kondi ellenére is elindította a kis p4-es konfigot amiben volt. Sajnos mérőműszerem nincs itthon, és nem is szívesen nyúlkálnék bele áram alatt.
Tehát ha mit javasoltok? Én arra gondolok, ha még így is félig-meddig működőképes, akkor elvileg más alkatrész nem valószínű hogy hibás benne... esetleg valami tipp, hogy mit érdemes még ellenőrizni a kondikon kívül?
Jobbára ártalmatlan...
-
Dyno
veterán
válasz Pepe78 #47218 üzenetére
Corsair HX520.
(#47222) rob210 : Ajánlottak már tápot, mi a lehető legjobbat a legkevesebb pénzért ajánljuk, ezen felül ha vannak klönleges óhajok, olyan or megyünk tovább, tehát Choeftec CTG500-80p.Amiket írtál mindegyik felejtős, lc power a gépedre is veszélyes.
A másik meg ha tényleg az a tápod ami az adatlapodon van FSP-500W, akkor jó ha tudod hogy az nem noném, viszont xilence lc-power, sem noném de ami benne van kimondottan veszélíes a gépedre, a CM460W, meg nevetségesen drága az árához képest.(#47220) Termigáßor: Tápok.mélyvíz, vagy valami baja vana táponak topikban több sikerrel jársz.
[ Szerkesztve ]
-
Flashrider86
tag
Hello !
Szerintetek egy HD4850-et + I5 650-őt elvisz ez a táp? [link]
-
14adam
addikt
válasz Flashrider86 #47226 üzenetére
300w-t tud kombináltan,elég lesz
-
rob210
nagyúr
Szia köszönöm.
Tegnap jobban rámentem a témára így te már a végeredményt olvastad.
Azaz vettem egy FSP 500W-os kütyüt ez szerintem nem fog csalódást okozni.
A többieket megnézés tapogatás után én is gagyinak találtam.
Bár halkan hozzáteszem a coolermasternél majdnem elcsábultam mert marha jól nézett ki.Mindegy szerintem jól döntöttem.
Előtte "suply fly power" volt erre írtam, hogy noname.
Azt hiszem kész a konfigom.
Ha futya rá késöbb esetleg még a procit kicserélem egy 4 magosra és ennyi.Renault power
-
satee76
aktív tag
sziasztok !
Van egy GPS-400AA-101A csifi tápom . Nagyon hangos lett az utóbbi időben (mindig is az volt), kb. 2 éve nyúzom. Az a kérdés, hogy a benne lévő 12-es ventit milyen típusra cseréljem, hogy halkabb legyen?
thx
satee76 -
pottyantós
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Tt Evo 650 elvinné-e a GTX 285 SLI-t?!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
vzsryl
nagyúr
válasz pottyantós #47232 üzenetére
Szia!
Simán. 12V-on 48A-t képes leadni, és nincs kettéosztva.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
bartucc
addikt
válasz satee76 #47230 üzenetére
Nem lehet, hogy nagyobb gép van alatta, és csak azért? Ventit nem igen találsz bele, az összes házhűtő alatta van légszállításban.
Nagy kérdésem lenne, APN 350W-ot gondoltam egy x3@x4 és egy 4850-es szintű vga mellé, tuning nem lesz. Megéri-e itt a 400-ast?
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
14adam
addikt
válasz satee76 #47236 üzenetére
elég ha beszerzesz egy 88cfm körüli ventit,ventis topickba megmondják,hogy milyen kellene -10%-al kevesebb lehet a légszálítása de nemigazán ajánlott,pár %-os eltérés lenne a megfelelő
bartucc: ezt igazából neked kell eldönteni,hogy az a +2A 12v-n megér-e 1k-t
[ Szerkesztve ]
-
bodo753
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy, a Chieftec CTG-500-80P egy alsótápos házba is jó,vagy tudtok-e esetleg egy haonló áru alternatívát?
-
14adam
addikt
válasz bodo753 #47238 üzenetére
kábelhossz.Csak 500-as ctg-t vegyél ha alsótápos ház lesz,mert annak olyan hosszúak a kábelei,hogy kényelmesen elfér
satee76: 1 m3/h=0.5885745 CFM
-
v2izzy
tag
Hello!
Ismerősöm szeretne a mostani 3,2ghz-s 1gb ramos gépéhez venni egy ati hd5830at, viszont 300as tápja van. Szerintetek elég lesz? Kásőbb szeretne venni hozzá jobb cpu-t+ramot. Vagy vegyen egy uj tápot mert majd ugy is kell?
A választ előre köszönöm!http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
dvd_R+
őstag
sziasztok 9.000ft ért vennék most egy ilyen tápot
CHIEFTEC CFT-600-14CS
vélemény ? megéri e ?
és ez moduláris vagy sima ?ha moduláris akkor radimax ninja gépházba bele tudom e tenni ?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
14adam
addikt
válasz dvd_R+ #47245 üzenetére
a cs-vel végződű volt a super series a C-vel végződű meg a turbo széria,a super-nek rosszabb a hatásfoka,valahol 75% körül megáll ha jól rémlik a sima c-vel végződű meg 80+-ot megkapta
Ennyi pénzért meg viccesen olcsó,csapj rá. De ha tudsz szerezni sima C-set akkor az jobb lenne,de ez is tökéletes csak már nem valami új
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája