- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
Aktív témák
-
tarczali
tag
Hi !
Corsair HX 620 és TX 650 között csak a modularitás a különbség, amugy ugyanazokról a tápokról van szó, nem?
-
roland.75
tag
Sziasztok!
Tud vaki erről a tápról valamit mondani. Jót, vagy rosszat?, Érdemes megvenni?
-
ferrari1
őstag
Sziasztok!
Gyorsan kell döntenem, nincs időm visszaolvasni rengeteg hsz.-t.
Tápot keresek a következőhöz:
Alaplap: ASUS M4N78-AM
Proci: AMD Athlon II X2 255 3.1GHz AM3
Mem: 2*1Gb 800MhzAmi miatt keresek az videokártya csere. Most egy HD3650 van benne CHICONY Hipro 430W táppal. Amit raknék bele az egy Asus 4870 Dark Knight. Biztos nem bírná el a tápon 12V-os ága szerintem.
Mit ajánlanátok helyette?
!!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tarczali #46351 üzenetére
Egyáltalán nem! Moduláris a HX és non modulária a TX. Ezen kívül, a HX620-nak bontott 12V-os ágai vannak a TX650-nek meg egyesített (utóbbi előnyösebb). Plusz a 620 és 650-es között van ugye a 30W-nyi teljesítmény különbség (ebből 24W a 12V-os ágon van). Amúgy mind a kettőnek egyforma SeaSonic bele (és ADDA ventije) van.
#nincsbennetarcsi
-
Kapti
tag
Végül FSP400-60APN tápegységet vettem. Köszönöm a segítséget. Azt kell mondanom nagyon jó választás lett.
Nagyon halk (ég és föld a régi FSP-350APN tápegységhez képest, van egy VX-450-em (játékgéphez)az se halkabb) és megerősíthetem, hogy szabályozza a ventit. Hátránya, hogy kevés csati van hozzá, de munkagéphez elég a csatik száma és ár, zaj, hatékonyság szempontjából ideális szerintem.Phenom II X3 720BE @955X4 - Life is good.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Ismét itt lennék,lehet mégsem adom el a tápomat hanem kicserélem benne a ventit.kérdezni szeretném hogy a gyári venti mennyi levegőt szállíthat?.Milyenre lenne érdemes lecserélni a Gyári ventit?(Chieftec 750W Super Series CFT-750-14CS)
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz BullKoxa #46362 üzenetére
Ne cseréld kia ventijét, mert nagyon lerövidűl az élettartama.
(#46363) F_Zolee : HA tudásbeli különbség lenne akkora hogy megérje a felárat a Saga akkor azt írtam volna hogy azt vedd, de nem ezt írtam, nem hiába, mert nincs is mérvadó tudásbeli különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Rombolatos #46360 üzenetére
Én csak annyit, hogy a legtöbb -mind?- pc táp ezen az elven készül.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Dyno
veterán
válasz Krisinto #46368 üzenetére
Nézd meg már milyen gép van rákötve, egyszerűen azért hangos emrt 75% körüli hatásfokkal rendelkezik, és 350-400W-os terhelésnél az már 100W körüli elhűtendő hőt jelent.
(#46365) ko-ko82 : Nem hiába van hangja, ezért is ajánlottuk korábban a cserét.Esetleg 14cm-s NoiseBlocker ventit kilehet probálni, de a táp elektronikájára kösd ne fixen a 12V-ra, akkor csendes marad, itt a link melyik az típusra [link]
1700rpm soknak tűnhet, az is, de a tápod elektronikája nem fogja fullon járatni, ha meg még is meleg lesz nyáron a kánikulában esetleg nem fog megsűlni a tápod.
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz Rombolatos #46360 üzenetére
Mindegyik számítógép táp kapcsolóüzemű.Ezt két részre lehet osztani,jóminőségű és rosszra
-
Daert
őstag
Valaki erre:
Az apróban 2 tápot néztem ki.
melyik lenne jobb vétel:
Chicony Hypro 430W Garis majd 3 év 6K
FSP 350PNR garis.még 1 év se. 4K
Egy nagyon egyszerű gépbe lenne IGP-s Asrock alaplap+AthlonII X2+1 HDD+2ODD ??[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
Gari szempontjából én a hiprot ajánlanám
[de ha ezt megnézed,]akkor nem éri meg a 4k-t az FSP,mert itt 4,8k
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Rombolatos #46375 üzenetére
Milyen géphez kell táp? Teljesen biztonságos megoldás már újan van 10k alatt ami a gépek 80-90%-ának elég is.
Ha vkinek írsz nyomj rá előtte a válasz gombra és akkor nem lóg a levegőben.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gooool
őstag
Sziasztok!
A Corsair HX750-es tápról mi a véleményetek?
Lehet tudnék nagyon kedvező áron venni egyet,és szeretném tudni,hogy megéri-e megvenni?(am a cucc bontatlan,új,csupán gari nincs rá,azért szeretném tudni,hogy megéri-e)Kösz a választ!
Üdv, Balázs
-
elfelejtette
veterán
-
Dyno
veterán
válasz Krisinto #46373 üzenetére
De nézd már meg hogy az PNR amit linkeltél!
(#46376) Rombolatos : Nem kell ám elájulni ezektől a nagy dumáktól, 360-as zalmikába is egy egszerű FSP bél van, csak kicsit visszaább fogott ventilátor profilal, tehát kevesebbet pörög a ventije.
Másik dologra meg, vegyél egy rendes tápot aminek erőős ágai vannak: Corsair/Enermax, ezekkel nem nyúlhatsz mellé.
(#46379) Krisinto : De az PNR!!
(#46388) Daert : Hipro-t vedd inkább, tudván hogy még nem emnt sokat, és hasonlóan elég jó minőség mint a PNF széria.
[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
Nincs valakinek egy eladó Cooler Master Real Power M620-a?
-
Boryszka
tag
Üdv!
A SPIRE JEWEL tápegységről mi a véleményetek? Olvastam róla pár tesztet, és nem húzzák le annyira mint az LC vagy CODEGEN vagy egyéb márkátlan tápokat! Egyetlen gonjda, hogy nincs PFC bennük ha jól tudom, és egy picit rosszabb hatásfokkal dolgozik!
BL
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest