Aktív témák
-
Zolás
addikt
-
Kombat
őstag
-
Dyno
veterán
(#38700) mclaren-d:Ha lenne 10K-ért olyan táp ami elég a 4870cf-hez akkor már leírtuk volna.trust is hasonló panelos mint a szutyok hkc...
-
zsozsosama
tag
Latott mar valaki 80plus gold minositesu tapot 250-350W kornyeken emberi aron? Routerbe kene valami epkezlab tap, ami nem kerul 20kba es legalabb 90% hatasfoku.
Sajnos a picopsu es tarsai csak 85% korul vannak es 25k ert abszolut nem eri meg. Annyibol 550es corsairt/enermaxot/ocz-t kap az ember. Az 80plus.com on talaltam legalabb 4 darab goldot teljesito 250-350w os tapot, persze egyiket se lehet itthon beszerezni. -
mclaren-d
aktív tag
de hogy nem Hkc alatt volt már 3870x2 + 3870 semmi probléma nem volt vele szeintem akkor ezzel se lessz
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
Dyno
veterán
válasz mclaren-d #38707 üzenetére
ok akkor nem lesz.Most már csak azt nem értem mit nem tudtál nélkülünk, ja hát igen emg azért jó ah tudod 3870x2+3870 még mindig nem kajál annyit mint 4870cf, főleg h a aprocit is magas feszen használod, de drukkolok hogy bírja, csaka ttól félek sagaii-nek is 15A-s ágai vannak amik kevesek lehetnek.
-
addikt
válasz hermanyi #38694 üzenetére
Én ezt javaslom:CORSAIR HX450W
Moduláris csatlakozói is vannak,tehát ami nem kell az nem tekereg feleslegesen,különálló 12V-s PCI-E csatlakózók is vannak ami mind a 2 kell a 4890-hez,nem kell átalakítóval bajlódni.
Persze nem utolsó sorban minőségi táp,és nem kerül egy vagyonba.
Lehet fele ennyiárt Gigabyte-t kapni, nem moduláris átalakító kell a kártyádhoz,nem rossz táp de azért nem összevethető a Corsairral.
Ha a minőség számít."Aki ad,az nyer"
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a jó tanácsot Energon ügyben!
A másik táp amiről kérdeznélek benneteket, a következő: Hipro HP-W700WC3
A konfig: 2x HD4850, E8400 proci, Asrok EP45ex alaplap, 2x2 gb Geil Black Dragon ram,
meg 4 db merevlemez (nem túl nagyok 200gb körüliek) !Előre is köszönök minden véleményt, tapasztalatot!
-
Kombat
őstag
-
Tikakukac
titán
Sziasztok!
Gép moddingolás egyik fontosabb szakaszához értem, méghozzá kellene nekem egy megbízható sokáig kitartó, halk és ügyes kis tápegység. A tápnak egy vízzel hűtött szanaszét húzott agyon feszelt P4-el egy elhanyagolható vidkarival 2 ODD, 1 vinyó és pumpával és összesen úgy 15 ventivel 5 neoncsővel és 30-40 leddel kell megbírkóznia. Később frissíteném a vérvonalat egy mai felső közép kategóriára, de egyelőre kiélvezem a tuningot és laptop is elég erős gamekre egyelőre. A kiszemeltek eddig az apróról:
OCZ StealthXstreme 500W
Corsair VX450
FSP Blue Strom 2 500W
FSP Everest 500WA döntésben leginkább a megbízhatóság számít a halkság csak legutolsó szempont nekem.
Köszike előre is mindentA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Zolás
addikt
válasz Tikakukac #38715 üzenetére
Ha már modding is szempont akkor az FSP Everest mivel ha jól tudom moduláris igy kevesebb dolgod lenne a kábeldzsungellel
Corsair is jó de inkább alsó tápos házakba ajánlott mivel kicsit alulvezérelt a ventije.
[link] Stol kolléga írása után pedig szerintem az FSP Everest a jó választás ha a mindenképpen atomstabil legyen a gép a szempont.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Dr.Én
veterán
Hali
Ház csere miatt(Saga tápnak rövidek a kábelei) és a jövöre nézve szeretnék uj tápot venni
Corsair VX550
CHIEFTEC CFT-600-14CS 600W
CHIEFTEC GPS-550AB
Konfigom az adataimnál...
Válaszokat előre is kösziWOT: kissio
-
vzsryl
nagyúr
Szia!
Az első 2 az túlméretezett a gépedhez. (Feltéve, ha jól van feltűntetve az adataidnál.)
Inkább Corsair VX450-et javaslok, annak is hosszúak a kábelei.Szerk.: Ez még halkabb is az 550-esnél, mert Seasonic beles, viszont az 550-es az CWT.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
14adam
addikt
Vegyél kábel hosszabítót,lehet 4pinhez is és atx csatihoz is.Computermode-on van
-
somasz
addikt
Sziasztok!
Core i7 ~4 GHz és 5850, két 500as vinyó, 12 giga ram mellé milyen tápot mondanátok, ami tuti vinné? 500W Cyclops elég lenne? Vagy esetleg jó volna feljebb nézelődni? Köszi előre is!
38725:ja, és ezen a tápon van 8 pines alaplapi csatlakozó? És ha alsótápos a gép, fel fog érni a két tápkábel, vagy nézzek hosszabbítót is?[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Dr.Én
veterán
válasz 14adam #38723 üzenetére
Több boltban is voltam azt mondták hogy nincs neten i néztem ott se találtam
De azért uj tépot veszekvzsryl
igen arrol olvastam hogy belsők mások a VX-ek ben
igen jo van fel tüntetve, még egy kis tuning is vana procin,de minimális
Részben a jövre tekintve akarok 550W környéki tápott venni[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
somasz
addikt
válasz 14adam #38725 üzenetére
szerkesztettem, lehet, nem vetted észre:
38725:ja, és ezen a tápon van 8 pines alaplapi csatlakozó? És ha alsótápos a gép, fel fog érni a két tápkábel, vagy nézzek hosszabbítót is?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Zolás
addikt
Ezt most találtam. Jó röhögést a szakiknak
Van atomerömüves táp is 450w szériába ezt kell ajánlgatni[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
M107
addikt
Már rájöttem itt ha már nem jó támogatott tápról írsz kinéznek!
Csak olvasni járok már ide.
Csak annyit írnák le hogy nrem csak a 20-30-50 ezer ft tápok a jók
Írni mindent lehet a használat többet mond el
én direct tesztelem a tápokat az istenitet giga 460W sok a selejt de attól jó
köszönöm M107UI:
én rugdosom a gépet csak nem rá sza..k és még is megy éles tesz az igazi írni mindent lehet.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Tikakukac
titán
Az alulvezérelt venti sem lenne gond, nem szívna be csak hideg levegőt, a lap és a táp között van egy fém merevítő lemez. De az FSP elég meggyőző és 12k-érte garival szerintem elég baráti Köszi szépen a segítséget
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
attiati
veterán
FSN400PNF
Chicony Hipro 430
Giga Superb 460 közül melyik mellett/ellen mi szól?
Vagy igazából mind1, hogy melyiket választom, jól járok? -
atesss
addikt
Üdv !
Ezek közül a márkák közül van, amelyik elfogadható minőségű (vagy legalábbis volt, mivel jópár éves tápokról van szó) ?
Acorp
Meico
JNC Tehcnology
MAX Power
ASTI
Skyhawk
Micase
L&CEzek közül a tápok közül [link] gondolkozom valamelyik vételén, nem PC-be menne, hanem átalakítás (és ha lehetséges kimenő feszültség növelés - bár úgytudom erre az AT-s tápok jobbak) után különböző dolgokhoz lenne, pl. erősítő, stb.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz atesss #38738 üzenetére
Üdv!
A Micase-nél van rá esély, hogy normális belső van benne, de még nem néztem bele. A belét az EMCO Electric International gyártja, ami elvileg jó gyártó, de kérdéses, hogy a Micase belegányolt-e valamit.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
atesss
addikt
válasz 14adam #38739 üzenetére
Ja-ja ismerem a bekapcsolást, meg a fenti gépem a hülye Compaq 14 pines csatlakozója miatt most is így megy.
Hmm akkor úgytünik ezek közül egyik sem egy "nyerő" márka.
Akkor még jobban utánanézek a kérdésnek.
És még nem igazán értem mi a különbség az AT és az ATX tápok közt, de az AT-sek átalakításához egy nagyon jónak kinéző cikket találtam: Hobby elektronika - AT-s PC táp átalakítása szimmetrikus feszültségű labortápnak
Ha tényleg igaz, hogy fel lehet vinni akár 25V (szimmetrikus, azaz meg van közben a -25V is) fölé is a kimenő feszt, akkor az nagyon jó lenne !
De innentől asszem átmegyek valamelyik szakmaibb topicba.vzsryl
Köszi, és ezen kivül van még valamelyiknél esély, hogy normálisabb minőségű ?
Mert amelyik lehet, arról akkor kérek egy kis infót (pl. képet) az eladótól.[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
Vélemények a következő tápról:
[link]
????GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
Nem vagyok only writing módban
Csak olyan tápot szeretnék ami tutira halk annyira mint a TX3 1000-es fordulaton legalább!
Max 15000ft-ig.[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Shuki
tag
válasz 14adam #38746 üzenetére
Hát én nem tudom,hogy tud a cx 400 halkabb lenni az everest400 nál...Mert ha minden ventillátort leveszek minimumra, akkor gyakorlatilag totál süket a gép...Tényleg semmit sem lehet hallani! 1m ről el se tom dönteni,hogy be van e kapcsolva!
Amúgy én már 2 hete nyúzom, ezt a jó kis FSP-t, és sztem valami eszméletlen jó kis táp.A gépben totál rend uralkodik, 1 felesleges kábel sincs, és hosszas terhelés után is tök hűvös az egész..
Szóval bátran vegyetek ilyet, nekem nagyon bejött!!!Amúgy valaki tud valamit a supercase400w os tápról? Egy ősrégi 2,4 es celeront integrált vga val 2 vinyóval rá lehet bízni?
-
stol
addikt
Volt ben ma ZéMester, i7 @ 4,3GHz és 4870 szénnéhúzva FSP 400PNF-ről vígan muzsikolt
Hamarosan cikkel jelentkezik egy 275GTX-ről, aminek a modját most csinálom...
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája