Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Banyek, amikor simán kérdezek, akkor nem reagálnak rá ennyien, most meg...
Csak ércelődés volt, de smilet úgy néz ki nem vettétek észre.(Téged leszámítva, mert te mindenkinek válaszolsz.)
Viszont tényleg érdekelne egy olyan elméleti konfig ami meg is eszi a 1200W-ot.
Eladó cuccaim: -
-
14adam
addikt
Használt szerintem,mert Shteer-nek most van egy ilyen a gépébe,és azt akarja elcserélni Dyno
Kvazár:2db 5970 egy Intel I7 975 vagy az új 6 magos Intel proci szénné tuningolva,amennyit csak bír(folyékony nitrogénnel hűtve) kb 10 vinyó mellé,néhány dvd olvasó,meg még kb 5 venti.Talán ez már megeszik 1000 körül
Dyno: Sajnos nemtudom,de lehet énis beruházok már egy Enermax-ba.Pár nappal ezelött énis szemezgettem egy ilyen kis csodával
[ Szerkesztve ]
-
danati
senior tag
Pedig csak 1,45V-ot kap a proci. Ezen a feszültségen stabilan kellene mennie 3-9Ghz-t.
Ha csak a procit terhelem 3,9Ghz-en akkor nem áll le a gép pár óra prime 95 alatt sem, de ha pl elindítok egy 3D-Markot akkor 2-3mp után leáll.
Most alapfeszen (1,35V) megy 3,7-Ghz-en minden hiba nélkül.
Összeget még pontosan nem tudok mondani, de max olyan 20k-ra gondoltam.
Holnap megmérem műszerrel hogy mennyit eszik a gép terhelve.[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz Kvazár #39701 üzenetére
Q6600@3,6ghz magas fesszel, vagy i7 4,5ghz jó magas fesszel, vagy phenom2 x4 4ghz jó magas fesszel, 5970-ből két darab vagy gtx295ből két darab avgy 4870x2-ből két darab.
5-6hdd vízhűtés nagy teljesítményű szivattyúval, neonok nagyobb teljeasítményű ventik....Persze ide kell az is hogy normális kereszterhelés legyen tehát, cpunak legalább meg legyen 25A@300w egy ágról vga-k külön ágakra kerüljenek.
(#39702) kfron: használt, de nem érdekel Enermax, meg garis is.
(#39704) danati: Corsair vx550.
(#39703) 14adam: Nem tudod kb mióta lehet meg neki és honnan származik ma csak este ér haza későn, én emg tudom a popomon maradni.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Kvazár #39690 üzenetére
Neked mindenki gépe csak 200-250W-ot eszik.
Ultramegabrutal modon tuningolt Phenom II X4@3500+7900GTO zabal HX520-szal _maximum_ 330W-ot, akkor mirol is beszelunk?
Igaz, Radeon 4870-nel durvan +35W lenne, esetleg 4870X2-nal +195W. (GTX295-os konfig "csak" +165W-tal zabal tobbet.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Dyno
veterán
válasz danati #39706 üzenetére
Milyen tápra?Ha valami gyér hagyd, de már feljebb leírtam, hogy külön ág megy a cpud-hoz, tehát! nem a 348W-t fogy el amit a 12V ágon tud, hanem 12v1-en tud 15A-t ez megy a cpuhoz tisztán értsd. csak a cpud eszik onnan, tehát akármit csinálsz ezzel a táppal itt a vége!Ne kötögess rá több tápot, egyébként is akkor valahogy meg kell oldanod az egyszerre indulást.
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #39707 üzenetére
Ultramegabrutal modon tuningolt Phenom II X4@3500+7900GTO zabal HX520-szal _maximum_ 330W-ot
Elfelejtettem hozzatenni, hogy konnektorbol...
De nem izgat a tuning, inkabb 2700-on jaratom 1.15V-n, igy max 226W.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
14adam
addikt
válasz danati #39706 üzenetére
Felesleges két tápról üzemeltetni.Mert pontosan egyszerre kéne elindítani,de ha viszont az egyik táp lekapcsol akkor akár a hardwereknek is bajuk lehet. Esetleg ha megakarnád csinálni akkor én valahogy így csinálnám,de csak saját felelősségre,és a kolega is megírta,hogy 1 ágon akkorse tud többet leadni a procinak.A ps on-t összekötöd, a pwrgood jelet pedig AND kapuval kötöd a lapra, majd a földeket közösíted.Valahogy így kéne megoldani
Na az a stabyliti meg a kukával egyenlő
[ Szerkesztve ]
-
xwlr
csendes tag
Én azt szeretném kérdezni, hogy melyik a legolcsóbb moduláris MINŐSÉGI táp 20-25 környékén ami elvisz egy 4870 X2 2GB -ot. (Vagy ha ilyen nincs akkor nem moduláris)
üdv : xwlr
-
14adam
addikt
juhig12 és xwlr: Ha nagyon 550-es kell akkor Corsair Vx 550,de ez nem moduláris.550-es és moduláris nincs 20-25 körül
Na-na-na,ez azért egy érdekes mondat volt "Chieftec vagy hasonló márkás" Az Fsp az nagyobb márka mint a Chifi.Chifi acbell vagy delta belsőkre szoktak leggyakrabban épülni,ami már nagyon régi
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Ehhez a konfighoz még elég az 500W-os FSP Everest.
A Chieftec nem gyárt tápokat, csak címkézi a Delta, CWT stb. tápgyártók beleit. Az FSP viszont már tápgyártó, és a legtöbb termékük nagyon jó ár/érték arányban, továbbá általában nagyon erősek is.
Ha erősebb kell, és moduláris, akkor FSP Everest85PLUS 600W-ot javaslok, ami kb. 25-26k.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Perillustris
senior tag
Szerintetek lehet szerezni külön CHIEFTEC CFT-750-14C-hez csatlakoztatható modulokat valahonnan? Egy sincs meg sajnos, thát kvázi használhatatlan a táp. Pedig új.
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
Locutus
veterán
Gigabyte Odin Pro 550W az az ajánlottak közé tartozik, igaz?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz t.kristof #39726 üzenetére
Jó csak a Tagan is benne volt Didyman pozitiv listájában, aztán most mégis le lett húzva
Annak lehet valami oka, hogy a Gigabyte tápok nincsenek fent az ATI certified listájában? (vagyis ahogy elnézem semmilyen CWT belsős nincs fent, Chieftec se)
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
unclefucka
senior tag
Hű de pörög a topic, én meg lassú vagyok, de azért mindenkinek köszönöm a tippeket!
Dyno: Az Enermax is jól hangzik, számításba veszem
A CM-re senki nem szavazott... azért mert nem (annyira) jó, vagy mert a Corsair annyival jobb (esetleg népszerűbb ).
Üdv.: M
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
RootRulez
félisten
válasz unclefucka #39729 üzenetére
Ha valami népszerű, nem azért van, mert rossz kivéve ha olyan dologról van szó, ami nem jó, de nincs annál jobb (pl szombaton a csillag születik, ha lenne más műsor, kevesebben néznék )
═════════════════════════════════════════
-
bonat
senior tag
azt nemtudjátok hogy az FSP mért csak 2év garanciát vállal?
mert Chiefteket tudok venni 5 év garanciával..de azt már olvastam h FSP sokkal jobb nála....hiába 5év garancia....nyugtassatok meg hogy pl egy FSP BlueStorm PRO 500 -nak vagy Everest-nek semmi baja nem lesz 2év után....
vagy igen?azt nemtudom még hogy az Everest és a BlueStorm miben különbözik.....mert én csak azt találtam h az egyik Moduláris..a másik meg nem...
[ Szerkesztve ]
-
bonat
senior tag
csak az a baj h FSP Everest 500-asat nemnagyon találok boltokban....
-
14adam
addikt
Ha elolvasod a mai tesztet figyelmesen akkor oda levan írva,hogy miben különbözik
[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Ehhez a konfighoz kellene valami bika táp:
Phenom Quad Core 9600
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI
Palit GTX 260 (SLI)
8Gb RAM (1066Mhz, 4x2Gb)
Előre is köszönöm!
Árat azért nem írok, mert kíváncsi vagyok, hogy mi lenne ehhez a megfelelő, de lehetőleg a legolcsóbb legyen."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok,
TAGAN 1100-as tápot szeretnék vásárolni ,hol tudom beszerezni?
Üdv, és köszönöm!
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
hans...
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a tápot amit ajánlottatok! (FSP 400PNS)
De még mindig fagynak a játékok!
Amiknél ment rendesen PL:bournout Paradise,COD egyik része se fagyott,gears of war,NFS-ek,left 4 dead....stb
Amik rögtön vagy nagyon sűrűn fagynak:The Saboteur,Sims3,Rogue warrior...stb
Amikor játszok egyszer csak elfeketedik a képernyő és azt a hangot amit adott volna ki épp a játék azt ilyen élesen visszajátsza,de nagyon gyorsan,de ezt leírni nem lehet,ilyenkor semmire sem reagál csak a RESET-re!
Ha Resetlek akkor ahogy indulna a gép nem ad képet,csak elkezd csipogni mint ha nem lenne benne a memória vagy ilyesmi!
Ilyenkor kikapcsolom a gépet teljesen várok egy picit indítom és minden jó!
Ja és csak játékok közbe fagy!(egyszer fagyott windows alatt akkor épp a virtual dj ment)
Mi lehet a baja???[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz Törzsúr #39745 üzenetére
Megmondom,ha megírod,hogy mihez kell de amugy enermax revolution 1250w vagy Corsair hx 1000.A gépedet egy 500 körüli táp is röhögve elbírja....Csúcs vga-hoz se kell 1000w,csak akkor ha több darab van belőle a gépben...
hans...: Játsz egy kicsit és everestbe nézd meg a hőmérsékleteket
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest