- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Mian
aktív tag
hi
Asus tápok mennyire megbízhatóak, mondjuk egy codegen meg egy fsp-hez hasonlítva?
Elég megbízhatóak?üdv
-
nyunyu
félisten
Lehet egyaltalan ezeket kapni?
Eddig ha valakinek az alairasaban, vagy adatlapjan lattam Asus tapot, az 99% hogy Delta volt.
Pl. fogalmam sincs, Asus hazakhoz milyen tapod adnak, ha adnak, mivel anno szereltem parat, de elegge tularazott bovlik voltak azok is, ar/teljesitmenyben, szerelhetosegben meg a Foxconn hazak is jobbak voltak, egy CM Elite-rol ne is beszeljunk...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Egy kedves barátom figyelmetlen volt és vett magának egy ati 4870-es kártyát, de a tápra nem ügyelt. 400W fsp-je van, 14A, 15A a 12V-os ágakon. A tápnak egy 6pines csatija van, a másikat átalakítóval oldottuk meg. Amd 6000+-os 3.2Ghz-n hajtott cpu, 4gb ram, 2 vinyó, 1 pörkölő, 3 ház venti, és még tervez egy vinyó vételt. Én azt mertem neki tanácsolni, hogy rövid határidőn belül cserélje le, de hozzá kell tennem, többszöri 3dmark+prime futtatásával elboldogult. Áttapogatva langyos volt a legmelegebb részén. Mit javasoltok szakik? Ha csere akkor kérlek a konfighoz mérten ajánljatok egy tápot.
Köszönöm!
Minek az?
-
szijartg
őstag
~2 hete megvan a GIGABYTE Superb 460W, de még nem tudtam annyira megizzasztani hogy agresszíven pörögjön a ventije. csendes, megvagyok eddig elégedve vele.
-
b3er
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kéne egy kis tanács.
Melyik az a táp(ok) amelyikre még rábíznátok az alább leírt konfigurációm? Lehető legolcsóbb legyen, és azért a 2db VGA tápcsati legyen rajta. (gondolom ti neve nincs márkákat nem is ajánlotok, szal bízok bennetek )
Konfig: E8400@4ghz,4GBDDR2 ram, Geforce GTX260 túlhajtva, p35-ds3 alaplap, 2-3 vinyó(változó),3venti, 1 Neon cső(ezt akár ki is lehet hagyni)
Szóval várok pár ajánlatot, de az ár legyen az első szempont, minnél olcsóbb.
Köszi előre is
Üdv.b3erdieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
Mian
aktív tag
nem tudok sajnos típust , "ASUS TA-D52" <--- ezt a házat néztem a géphez és elvileg ehhez van táp is...8400huf, gondolom nem lehet olyan húdejó táp ennyiért, de nem kell feltétlen csúcsminőség, csak azér egy codegennél jobb legyen és ha lehet ne csapja szét a gépemet...azért írtam elvileg mert azon az oldalon ahol néztem, minden ház mellé oda van írva hogy "tápegység nélkül" ha nincs hozzá táp, és ehhez nem volt oda írva...
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
-
zsokagi
tag
Ujra itt,lenne még egy kérdésem a HIPER HPU-5B680 680W tápról tud valaki valamit mondani ??
-
b3er
aktív tag
dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
-
b3er
aktív tag
Köszi a választ mindkettőtöknek, Megfontolom melyik táp legyen a befutó én is gondolkoztam hogy lehet átalakító lesz.
Most egy Corsair TX650 van a gépemben cseretápként, havertól, mert meghalt a régebbi tápom...dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
b3er
aktív tag
Köszi a választ mindkettőtöknek, Megfontolom melyik táp legyen a befutó én is gondolkoztam hogy lehet átalakító lesz.
Most egy Corsair TX650 van a gépemben cseretápként, havertól, mert meghalt a régebbi tápom...dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
Tikakukac
titán
Mivel sikeresen lemaradtam az 500-as everestről, keresgettem és zsír új CoolerMaster igreen 600W-os 12,5k-ban van benne. Tesztben volt egy kis panasz a hangra de alapjáraton elvileg kussban van játék alatt meg mehet nyugodtan. Valami ellenérv a táp ellen? VX450 lenne még a pakliban de esetleges bővítésre gondolva ha nyáron még megszedem magam esetleges két kártyás rendszert sikerül teremteni vagy összehozom az iker projektem akkor meg csak kéne egy kis plusz kakaó
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Cölöp
tag
Egy Enermax Modu82+ mellett tettem le a voksom. 525 W elég lesz, a 25A áganként pedig több, mint elég. Remélem nem lesz vele garanciális gond, sajna csak 2 év jár rá. (ennél kicsit többre számítottam) Kb. 30e Ft-ba fog fájni futárral, ami nem kis pénz, ahhoz képest, hogy ez "csak" egy táp. (nem provokáció csak vicc )
[ Szerkesztve ]
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Blaze71
őstag
válasz nyunyu #38967 üzenetére
Igen, páran már szidták más totyikokban is az ASUS házat. Gondolom, ha lenne benne táp, azt sem ők gyártanák. De nekem rémlik néhány ASUS névre keresztelt táp, amik bőven 10 ezer fölé voltak árazva.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Gorneck
legenda
OCZ 400W ModXStream Pro-ról tudni vmit? Kerestem a topikba, de személyes tapasztalatról nem nagyon olvastam...az ára viszont elég baráti lenne.
Gorneck#1239
-
Zebu
addikt
Ez a kalkulátor szerintetek mennyire lehet megbízható?
Az adatlapomon leírt konfigomra kb 223W-ot számolt
Bár szerintem ez kb ok lehet.... -
t.kristof
senior tag
Hello! ehhez a konfighoz melyik tápot ajánlanátok jobban? Asus P5K, Q9550, 4giga ddr2 800mhz, 4870 1gigás, 1 samsung 320as vinyo proci+vga lehet huzva lesz akésöbbiekben.
Ezekre gondoltam: Corsair VX550W, Chieftec GPS-550AB ha lenne ennél jobb és nincs 20felett akkor irjátok már le!
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
törölt tag
Erről mi a vélemény?HKC USP-5550
-
Cölöp
tag
válasz salaud #38989 üzenetére
Nálam:
System Type: 1 physical CPU
Motherboard: High End - Desktop
CPU: Intel Core 2 Quad Q6700 2667 MHz Kentsfield
Overclocked: 3000 MHz, 1.40 V Overclocked CPU Wattage: 119 Watts
CPU Utilization (TDP): 100% TDP
RAM: 2 Sticks DDR2 SDRAM
Video Card: ATI Radeon HD 4890
Video Type: Single Card
High rpm SATA: 1 HDD
DVD-RW/DVD+RW Drive: 1 Drive
Floppy Drive: 1 Drive
Sound Blaster - All Models: Yes
USB: 4 Devices
IEEE-1394 FireWire: 1 Device
Fans Regular: 5 Fans 80mm; 1 Fan 92mm;
Keyboard and mouse: Yes
System Load: 100 %
Capacitor Aging (+ W %): 15 %Recommended Wattage: 448 Watts
Hát ennyit tuti nem fogyaszt, de legrosszabb esetnek elfogadom.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
törölt tag
Na és ez jobb féle?LCPOWER PSU500H-12
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest