Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, egyszerű kérdés: hosszútáv+megbízható melyik legyen: Corsair 650TX vagy Thermaltake Evo Blue 650W?
-
14adam
addikt
válasz jaroslav #37649 üzenetére
Egy húzott Core i7 870 (2,93ghz@4ghz) és mellé egy 4870x2 evett 395w-t maxon.
Enermax pro 525 vagy Corsair Tx 650(de csak akkor ha jól szellőzik a házad)
Fr3eWar: Persze,hogy Corsair.Annak a TT tápnak,elvileg Cwt bélel szerelik ami jó,és moduláris.Brutálisan gyenge hatásfok 75% Hangos.
[ Szerkesztve ]
-
Szipcsi
csendes tag
köszi a segítséget fiúk!
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Tápegységet szeretnék venni a következő konfighoz csak még nem tudom milyet.
A konfig:
Processzor: Intel Pentium 4 1.6Ghz
Alaplap: Kobian P4X400 ndsx
Videokártya: Nvidia GeForce4 MX440
Vinyó: SAMSUNG SP2514N 250 GBAz volna a lényeg hogy halk és megbízható legyen mert a mostani Mercury ezek közül egyiket sem teljesíti. Milyet tudnátok hozzá ajánlani?
üdv: mraco
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Snowy_owl
őstag
válasz 14adam #37659 üzenetére
Gondolom ennél olcsóbban nem találok. Mondjuk nem sok helyet dobott ki a google ahol árulják. Azért köszönöm szépen.
üdv: mraco
szakalistvan: Azért csodálkoztam, hogy nem találtam sehol.[ Szerkesztve ]
-
szakalistvan
senior tag
válasz Snowy_owl #37661 üzenetére
Van ennél olcsóbb de olyat ne vegyél
Besétálsz bármelyik pc-boltba ha normálisak,rendelnek neked egyet,pköltség így nem volt,én is így vettem ~ 6K
Az aprón árul valaki 300as Deltákat 12-es ventivel ha gondolod megadom az elérhetőségét ~ 3.5KAnnyit pofázok hogy időközben tag lettem,még a végén azt hiszik hogy értek a pc-khez,pedig csak érdekel a téma. Az asszony is mondta h kockásodik a fejem
[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
válasz szakalistvan #37662 üzenetére
Megköszönöm ha megadod az elérhetőségét mert lehet érdekel. 3,5k-ért nem rossz ár.
Grat a tag ranghoz. Nem kockaság ha érdekel a Pc világ.
-
aram01
nagyúr
válasz szakalistvan #37662 üzenetére
" Az asszony is mondta h kockásodik a fejem" csak nehogy rárakja a kólás üveget
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
szijartg
őstag
srácok, adott most még jelenleg egy p4 gép 3giga ram, 3vinyó, és egy agp-s ati x1950 pro kártya. a mostani táp nagyon gyenge már hozzá, elég sokszor kifagy.
gondoltam veszek hozzá egy Chieftec GPS-450AA-101A tápot...
kérdésem: ha később bővíteni szeretném a gépet (quad proci, komolyabb video kártya, több ram) akkor elég lesz a leírt konfighoz? vagy felejtős és vehetek akkor is egy újat? -
Kickass
őstag
Sziasztok
Elegge fontossa valt az ugy ugyhogy a kerdesem a kovetkezo lenne:
Adott egy CM Gladiator 600as haz, van egy Giga Superb 550P tapom amit nem tudok hozza hasznalni, rovidek a kabelekMilyen tapot kellene keresnem holnap delelott a szamtech boltokaban:
- aminek eleg hosszuak a kabelei a fent emlitett alsotapos hazhoz, sajnos a Giga kabeleit nem mertem le milyen hosszuak
- lehetoleg harisnyazott kabelek
- a legjobb lenne ha modularis lenne
- jo hatasfok, halk meg a szokasos korites
- kesobbi komolyabb rendszert is kiszolgaljon (ujabbb videokartyak, i5 esetleg i7 rendszer)
???Arban olyan 15-20 korul lenne a legjobb, de igazabol nem szamit az ar tehat ha csak valami dragabb megoldas lesz akkor a surgosseg miatt megveszem tehat mondhatjuk, hogy az arsav az olyan 0-25k korul tendal.
Segitseget elore is koszonom!!
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz szijartg #37666 üzenetére
Gigabyte SuperB460W, FSP Everest 400W, Corsair CX400. Ezek közül válaszd valamelyiket, mert mindegyik jobb az általad említettnél.
(#37668) Kickass: Szia!
Vagy vegyél a kábelekhez hosszabbítókat, vagy egy Corsair HX450-et.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
thug
tag
Szép napot!
Érdeklődnék, hogy keresek egy bizonyos tápot:
A lényeg az lenne benne, hogy olyan táp kellene nekem, ami jó áron van (olcsó) és konkrétan a nap 24-órájában az év 365-napjában egyfolytában menne!
Megbízható, jó minőségű táp kellene!
melyik ez a típus, vagy melyik gyártó rendelkezik ilyen táppal?Köszönöm előre is!
thug
Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
-
Dyno
veterán
FSP- PNF 350, 400W
Vagy drágábban Ő drágább.
Ezek olyan tápok amik gyönyörűen túl vannak méretezve, is bírják a hajszát.
Esetleg használtan kereshetsz FSP Bluestorm 1-es tápot, vagy THN-P FSP-t, ami BS1 cak OEM kiszerelésben.
(#37673) szijartg: Mindegyik elvinné.
(#37670) Kickass : Itt ha lejebb mész találsz.Sőt 4pin hoszabító is van nekik asszem.
[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
köszi.
és megérné megvenni a kicsit nagyobb testvérét?
GIGABYTE Superb 550Whogy a jövőben már le tudjak a tápos dolgokról?
-
Zin
őstag
i5 750,260gtx,2hdd,1 dvd,
Ehhez elég az 560-as modularis Csifi táp?░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Tibi86
aktív tag
Üdv! Milyen tápot vegyek egy 4890-es videokarihoz? A gépben egy phenom X2 550 @3.6 Ghz, 2 vinyó egy dvdíró van. Van olyan "minőségibb" táp ami kiszolgálja ezeket és kb. 7-8 ezerért megkapom?
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz Kickass #37670 üzenetére
egy Enermax Liberty 500as megfelelo lenne szamomra?
gyorsan be tudnam szerezni (es egezs jo arban) es PH! teszt alapjan eleg hosszu kabelei vannak, ami a lenyeg a 24pin es a 4+4 pines resze 60centi hosszu
a kerdes az h PCI-E 2.0 Ready ez a ta vagy sem mert ha kesobb mondjuk nagyobb vid karira v'ltok aminek kell a nafta nem szeretnek emiatt ujra tapot cserelni, nem talaltam rola adatot ezugyben[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
Üdv!
az lenne a kérdésem, hogy a tervezett gépemhez (Phenom 2 x3 720BE, 5770, 2*2gb DDR3, 1tb hdd, 790XT-UD4P lapon, sok venti stb.) milyen tápot érdemes venni. én egy FSP Bluestorm 2 500w-on gondolkodtam...ti mit javasoltok?
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
BBrigi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy a meglévő géphez milyen tápot ajánlotok.
VGA: ATI Radeon 9550
Alaplap: AsRock K7VM2
Processzor: AMD Athlon XP 2400+ 2000 MHz
Memória: 256 MB PC3200 DDR SRAM
256 MB PC2100 DDR SRAMJelenleg egy Mercury 350 W-os táp van benne. A gép a FIFA 10 játék alatt állandóan kikapcsol. Lehet ez a táp miatt? Esetleg a processzor hűtése miatt? Tudom, ezek a kérdések nem igazán ide tartoznak, de ha válaszoltok, megköszönöm.
-
vzsryl
nagyúr
válasz CptMisi #37688 üzenetére
Üdv!
Gigabyte SuperB460W, FSP Everest 400W, Corsair CX400.
Ezek közül mindegyik bőven elegendő a gépedhez.(#37689) BBrigi: Szia!
A Mercury tápok élet és vagyonvédelmi szempontból kerülendőek, tehát mindenképp dobd ki. A helyére tegyél egy FSP 350PNF-et, és akkor tökéletes védelem alatt lesz a gép, és még egy jóval komolyabb konfigot is elbír.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
citrom904
tag
Asus p5b, e4400@3ghz ,2gb kingmax ,samsung 500gb ,seagate 160gb, palit 9800gtx+, dvd olvasó ehhez kéne valami táp akkor a hipro szervertáp helyett!! 15-20 hozzászólással feljebb írtam ..
Lepd meg a májad : Igyál VIZET!!!
-
trickyy
senior tag
Köszönöm a segítséget!
-
citrom904
tag
később akarok egy komolyabb videókarit(260-280 gtx)
-
citrom904
tag
kösz a segítséget! Egyébként mennyire halk tápok ezek ,mert most vettem chooky-tól egy narancssárgaventis procihűtőcsodát és brutál halk lett a gépem! A mostani tápom valami noname 12 centis táppal ,nagyon halk ,de nem bízom benne ,ezért is kéne cserélni!
[ Szerkesztve ]
-
BBrigi
csendes tag
válasz vzsryl #37690 üzenetére
szia!
megnéztem a FSP 350 PNF tápot. Az a baj, hogy nekem az oldalán kéne lennie a ventillátornak, mert így nem tudom felfogatni. Remélem érted, amit írtam.
Csatolok egy linket hogy milyen állású ventillátorra gondolok. Légyszi ajánlj valami jó márkát!
Köszi, Brigi
Link:[link]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest