Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz cumpa #24991 üzenetére

    Szerintem a többiek nem véletlenül szóltak le. Összedobnál egy majd 300 rugót érő gépet, és mellé egy ipari hulladéknak számító HKC-t szántál első körben...te mit mondanál erre, úgy őszintén? Mennél sírni a boltba, amikor egy emberesebb procituning hatására kifekszik a táp, vagy ha ne adj Isten, ki is nyírna valamit a gépben?

    Az előttem szólókkal egyetértek: a táp az egyik legfontosabb alkatrész. Nagyon spórolni (értsd: sz@rt venni, csak mert kellett a zsé procira / vidkarira, tápra meg már nem maradt, hiszen attól nem lesz gyorsabb a gép) nem érdemes. Sőt, meggondolatlanság.

    Hogy őszinte legyek, egy Enermax vagy Corsair alá ilyen gépnél nem mennék. Hogy nem olcsó? Kérem, a quad proci és a GTX285 sem az...ha azokat megfizeted, pont a lényeget miért nem? :U És igaza van lsc-nek, ennyi pénzből, figyelembe véve az igényeidet, ki lehet hozni testhezállóbbat, olcsóbban.

    Az általad belinkelt wattkalkulátorokat pedig erősen hanyagolni kellene.

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Aktív témák