- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz kkrisi #24600 üzenetére
Tök egyformák.
Ugyanaz a bele mind a kettőnek. A Gigabyte egy kicsit merészebb, mert az elnyűhetetlen PNF bélre rá merte írni, hogy 460W, de az csak csúcsteljesítmény. Rajta is van, hogy tartósan 400W.
Mindegy melyiket veszed. Az igazi PNF kb. egy árban is van vele. Sok árlistán a PNF szerepel, de az valójában PNR vagy CRG.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
kkrisi
senior tag
Tehát akkor a Giga Superb 460 halkabb? mert ha igen akkor marad az.
Amúgy elbírja a táp h ha neonokat meg ledeked kötnék rá?(nem sokat) -
04ahgy
nagyúr
válasz venember83 #24602 üzenetére
Még a NYÁK is ugyanaz, csupán kicsit nagyobb átmérőjű huzal van a GreenPower, ezáltal a GigaByte Superb trafójában és tekercsein, valamint több Schottky félvezető található benne a normál super-fast rectifier diódák helyett. Tehát igazad van 100%-osan. Viszont egyezik is a kettő, a fentieket leszámítva.
Na jó, 1:0 oda.
Mindig is a robosztusság híve voltam, ezért szeretem a PNF-et. Sőt, a fő kedvencem a THN-P. Egyébként a passzív PFC finoman szólva kevesebb hibalehetőséget tartalmaz.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
kkrisi
senior tag
Tehát akkor a Giga Superb 460 halkabb? mert ha igen akkor marad az.
Amúgy elbírja a táp h ha neonokat meg ledeked kötnék rá?(nem sokat)a pnf-re gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
johny81
tag
Helló
Van egy aránylag jó gépem.
Adatai:giga x48 DS4,4* 1giga Ram 1066 Mhz(Corsair), Intel e8500,Samu 1000gb HDD,Sapphire HD4870(512mb),FSP epsilon 700
A következö a problémám.Mivel a a tápegységem már másodjára fog szervizbe menni 0,5 év alatt ezért inkább vennék valami megbízhatóbbat. http://www.ipon.hu/webshop/product/corsair_psu_650tx/18751
vagy
http://www.ipon.hu/webshop/product/gigabyte_superb_720w/31090Csak az a kérdésem,hogy a corsair elbírná a 4870-es karimat(meg a többit alkatrészt),vagy inkább a giga.
Fsp Epsilon sztm senki ne vegyen.márka meg minden,de már másodjára küldöm vissza az iponak.
-
Valty
aktív tag
-
johny81
tag
válasz 3.Aragorn #24610 üzenetére
persze.még 6 hónapig.De amit kérdezztem arra senki nem akkar válaszolni .Vsak az a baj amikor elsőnek visszaküldtem több mint egy hónapot volt szervízbe.Nem tudom,hogy meg lehet e javítani egy tápot.Azért kellene egy másik.Nem akarok megint egy hónapot várni.Adddig a régi gépet visszakötöttem.Netezésre jó.
[ Szerkesztve ]
-
-
nyunyu
félisten
Grrr, ugy nez ki, megpusztult a HX520-am
Doglodo vinyo helyett beraktam egy ujat+atepitettem a vizemet, par ora szivas utan kapcsolnam be a gepet, se kep, se hang.
Minden lehuz, ugy se.Polcrol ezereves HPC-340 elovesz, radug, egybol sipol az alaplap, hogy nincs bedugva a VGA.
Helyererakom, jeee, van keeeeep, megsem sikerult elegge nyakonontenem az alaplapomat.Gond csak annyi, hogy osszesen 1 molex-SATAtap adaptert sikerult itthon talalni a 2 SATA vinyohoz, este megnezendo uj BSG meg pont a masodik vinyon van
Holnap megegyszer megprobalom HX520-szal, ha ugy se megy, akkor vihetem vissza.
A, nem fognak hulyenek nezni, hogy 3 ev alatt ez lesz a negyedik korom garis tapcsere cimszoval... (Ebbol ugye ket ev alatt 3 kor a ZENekkel.)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Gyuri27
félisten
válasz venember83 #24620 üzenetére
Azért azt elmondhattad volna neki miért ajánl az ati 600w-t (csak, hogy ne ők legyenek hülyének nézve).
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Dyno
veterán
Jó 600W-os már CF-be is vinné.......
-
johny81
tag
Kösz.Nem tudtam,hogy régebben is kérdezték.
-
tomiika
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen konfigom: Asus P5K, E8400 3600MHz, 9600GT, és ehhez szeretnék egy tápot venni! 15000Ft a max, és az lenne a feltétel, hogy kábelharisnyás legyen. Olyan 450-500W körül keresek, hogyha esetleg még lenne bővítés akkor bírja. Tudom ,hogy feleannyit se fogyaszt, de azért jó lenne egy akkora táp.
Köszönöm a válaszokat.
-
venember83
nagyúr
-
tomiika
tag
válasz venember83 #24628 üzenetére
Hű, ez jónak néz ki köszönöm szépen.
Estetleg van valakinek valami tapasztalata vele kapcsolatban?
-
04ahgy
nagyúr
válasz tomiika #24629 üzenetére
Új táp, Corsair féle megbízható minőség, a belseje CWT, a VX450-nel szemben kissé gyengébb, a belső felépítése hasonló a VX550-hez, csak gyengébb / kevesebb alkatrésszel, a kisebb leadott teljesítmény miatt. Garancia 5 év helyett csak 3 van rá, de így is másfélszerese az FSP 2 évének. Kábelharisnyás, koromfekete, halk.
Gariban csak egyszer találkoztam vele, annak is csak annyi volt a baja, hogy cicergett. A júzernek így nem felelt meg.
HGyu
-
syC
addikt
Üdv!
Megjött a Silverstone-om . Nagyon baba. Egy C2D-val és egy gtx260-al terhelve is látni a ventit hogyan fordul, olyan halk
Köszi mégegyszer a segítséget
•
-
04ahgy
nagyúr
válasz venember83 #24633 üzenetére
Neked, és Dyno @ #24634: Valóban Nemrég keltem, és valamit félreolvastam kicsit. Najó, nemkicsit, nagyon. Egyébként egyre megy, kéretik a hozzászólásomra vonatkozóan a CWT-t szisztematikusan Seasonicra cserélni, a VX550-et pedig VX450-re.
A garanciális tapasztalatok ettől függetlenek, és tényleg csak ennyi volt, habár csak az ismerőseim köréből már két ember ilyet használ.
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #24616 üzenetére
Juhuu, nem a tapom szallt el, hanem az alaplapom kehes.
Este ugy allitottam be a torrentet, hogy kuldje aludni a gepet ha vegez, ehhez kepest reggel egy frissen felallt XP fogadott.
Aztan probaltam shutdownolni, XP szabalyosan kilepett, powerled elalszik, 2mp mulva gep ujraindulMost megint osszeraktam HX520-szal a gepet, most poccre elindul, rendesen elmegy standbyba, de shutdownra ugyanugy ujraindul, mint a tartalek tapommal
Most vehetek egy lapot, amig le nem gariztatom a regit
-
nyunyu
félisten
válasz venember83 #24637 üzenetére
Mibol gondolod?
-
BambaHuba
tag
Sziasztok!
Létezik passzív hűtésű, hangtalan táp?
Köszi!
B
-
kem
addikt
Sziasztok!
Ha valaki le akarja cserélni a 300/350-es FSP-jét Corsair VX450-re, akkor nyugodtan irányítsátok hozzám El kell adnom a kicsikémet Londonba menetel miatt.
Köszi!
-
venember83
nagyúr
válasz BambaHuba #24640 üzenetére
Létezik, pl. négyszázas FSP Zen, de nem ajánlom ventimentes táp használatát.
Indokok: [link], [link], [link], [link], [link], [link]Az új, négyszázas Zenre nem érvényesek a linkelt hsz-ekben szereplő hibák, az új szérián már ki lettek javítva. A linkelt hsz-ekben ajánlott Corsair és Enermax modellek annyira halk működésűek, hogy a hdd-od hangja simán el fogja nyomni a tápventi hangját.
-
BandiHUN
veterán
válasz BambaHuba #24646 üzenetére
ez tévedés,hogy fűthetnéd vele a szobát...nem termel több veszteséget,sőt talán kevesebbet,mint egy hagyományos.csak ott a ventillátor eloszlatja a levegőben a veszteséget,itt meg nincs,ami ezt megtegye,csak legrosszabb esetben a spontán hőmozgása a levegőnek.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BambaHuba
tag
Ez lesz az:
Crosair CX400:"Lényegében mindenkinek ideális ez a táp, aki nem akar fölöslegesen nagy erőforrást, de fontosnak tartja a minőséget, a magas hatásfokot és a halk üzemet."
Sajna le kell cserélnem az FSP 400am mert terhelés mellett az úgy rá tu zendíteni h ihajja
-
sby75
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem itt a PH--n egy evga 9800 gtx KO VGA-t, néhány perc után lefagy a gépem se gomb se egér semmi csak kikapcsgomb játszik. Lehetséges hogy nem bírja a tápom? Visszatettem a régi VGA-t és a hiba megszűnt.Gigabyte EP45-DS3R, C2Q Q6600 G0, Nanya 4x2Gb 800Mhz, Chieftec GPS-450AA-101 A, HIS 5570 1Gb, Adata SU800 SSD 256Gb, Hitachi 500Gb, WD Blue 1Tb, Pioneer DVR-111D, Samsung SyncMaster940N.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest