- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Sky85
tag
GIGABYTE Superb 550W PPFC
Hátrány-e, hogy passzív?
-
malwy
senior tag
Aktív hűtésű nyugi A PFC Passzív.
A PFC-kről: olvass vissza pár hsz-t vhol volt egy szép hosszú összefoglaló rólaA szerencsétlen vásárlásról alkotott véleméynemet fokozza, hogy:
5 éve ugyanilyen LC POWER 550w-os tápot haználok, ami eddig jó volt, igaz 12V-os ágon lead 11.4-11.6-ot... De 1,5 hónapja egyre erősebben ilyen sziszegő-sercegő hangja van. Bár nem tudom megállapítani, hogy a táp-e de a lényeg ha proci dolgozik akkor erősebben serceg+ ha be van kötve a netes kábel akkor erre rájön egy másfajta sercegés is. Akkor maradt az alaplap-proci-táp hibalehetőség.
Mondom kicserélem a tápot. Ismimmel (lustaságból) meg akartam vetetni egy corsair vx450-est. Nem volt a boltban raktáron---> szegényt sikerült rábeszéli egy ugyanilyen szar LC Powerre. [És ne legyen ideges az ember] Ha nem tom elpasszolni kicserélem a msotanival a sercegőt meg kidobom. Az új inteles gépbe meg megy az fsp. -
IMO111
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék táp választásban.
Config: QX9770
Corsair 4x2 GB ram ddr3 1800Mhz
2 darab 4870X2
Asus rampage extreme
Plextor B-920
2 darab WD Veloci 300GB
2 darab WD 1 TBNo és a táp választék:
Enermax galaxy 1000W
Corsair HX 1000W
Thermaltake Toughpower 1200W
Zalman ZM 1000 HP
Chieftec CFT 1200 DFHa valakinek bármien tapasztalata van ezekkel kapcsolatban az is érdekel (pld.:hangos)
Köszönöm. -
sNORh
addikt
válasz IMO111 #19808 üzenetére
úristen.. nyertetek a lottón?
plextor írót még nemláttam mostanába..
szép konfig
Corsair vagy EnermaxAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
IMO111
csendes tag
-
aTom_DJ
tag
Fejlesztem a gépem, és a segítségeteket szeretném kérni tápegység ügyben.
Jelenleg 350-es FSP PNF viszi:
- Q6600&3GHZ alapfesz alatt, Giga P35 DS4, 2GB DDR2 @ 2,3V, X1950pro, 250GB WD, 1 ODDAmit cserélek az a videokártya, és nagy valósznűséggel egy HD4850 lesz, valamint egy plusz 640-es vinyó. Ha abból indulok ki, hogy ez a kis fsp elviszi a jelenlegi konfigom, akkor egy VX450 crosair elég kell, hogy legyen. Valamint a processzort lassan nem árt majd feljebb húzni, mondjuk úgy 3,4-5 GHz körülire, akkor is bírná az iramot a kisebbik crosair, vagy ne kockáztassak és hx520?
THX
-
Dyno
veterán
válasz IMO111 #19808 üzenetére
Én az 1200W-os Csifit venném, mivel ez 1080W-ot le tud adni a 12V ágon és 50K az iponba.De a Corsair sem rossz, de akkor inkább Enermax.Jó az ha egy 14Cm-es venti fúj befelé plusz egy 8Cm-s szív ki(Enermaxnál meg a Csifinél ez igy van), sajna Corsairnél nem.Thermaltake meg felejtős főleg hogy majdnem a legdrágább.
-
Sky85
tag
Szóval akkor szerinted a 460as Gigabyte is elbírj ezt a konfigot húzva is?
GIGABYTE GA-P35-DS3L
Intel Dual Core E5200 2.53GHz 775 BOKSZ
GEIL Value 4096Mb DDR2 800Mhz KIT
SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4 HTD Full PCIE
SAMSUNG 300GB HDD
SAMSUNG 203D DVDRW
TV-tuner
+4 redszer hűtő
Zalman MFC-2 -
z0d1AK
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #19806 üzenetére
hát én debrecenben élek, és itt jól el vagyok.
bár számtech boltban sokmindent nem is vásárolok!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
kjany
tag
Sziasztok !
FSP SAGA+ 400W, vagy FSP 400W PNF ??? -
Hawk1979
őstag
Idézet a vx450 tesztből:
"Nem lehet panasz a VX kábelezésére. Fő (20+4 tűs) tápcsatlakozója 60 centiméteres vezetéken lóg, tehát azokban a házakban sem bizonyul majd rövidnek, ahol a táp alulra kerül. Ugyanilyen hosszú a 4+4 tűs alaplapi kiegészítő 12 voltos csatlakozó vezetéke is. Egyszerűbb alaplapokhoz készítettek négytűset, melynek kábelkötege 55 cm hosszú. Az egyetlen PCI Express szál többnyire elég szokott lenni, akárcsak 65 centiméteres vezetéke. A perifériákat hat négytűs és ugyancsak hat SATA konnektor várja. Mindkét típus két-két vezetéken ül, a táptól 40, 55 és 70 centiméterre. A két négytűs köteg végén van még egy-egy floppycsatlakozó is."Ezek után nincs más dolgod,csak leméred a mostani vezetékek hosszát,és megtudod,hogy hosszabbak-e.
De 99% hogy a vx450-nek jóval hosszabbak a vezetékei. -
KIRKJE
csendes tag
Sziasztok.
Egy Asus 550W P-55GA AktívPFC ATX2 12cm elbírna ezzel a vassal (a proci lenne csak húzva 3.6 / 4.0 GHz-re)?
- DFI LANPARTY DK P35-T2RS 1.333 MHz
- CPU LGA-775 Core2 Duo E8400 3.0/6M/1333
- ZOTAC GF 260 GTX 896 DDR3
- Crucial Ballistix BL2KIT12864AA106A 2x1GB 1066 5-5-5-15
- Coolermaster Hyper Z600 s775/940/AM2/AM2+
- NFP121300 Noctua ventilátor 12 cm, 1300-1000 RPM
- Asus SATA-20B1LT
- WD 500GB 7200RPM 16MB CACHE SATA-II/300
- Coolermaster RC-1100-KKN1 Cosmos S[ Szerkesztve ]
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz z0d1AK #19824 üzenetére
Nagyon off sry....
Én is el vagyok Győrben nem arrol van szó. De a rengeteg pk amit kifizetek a postának jol jönne nekem is + így később is kapom meg. És mindez csak azért mert nem vagyok pesti. Ha ott laknék csak felpattannék az egyik tömegközlekedési eszközre azt elmennék érte. Nem kéne se felvonatoznom pestre, se pk-t fizetnem. A gép, a tft, az xbox és hozzá a játékok mind pestről vannak szinte. Mert így pk-val is olcsobb mint itt győrben, a választékról meg ne is beszéljünk.Ha legközelebb reagálok azt már priviben.
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
Üdv!
tudnátok ajánlani nekem egy jó minőségű, 400-450w-os moduláris tápot? ledes fény, egyéb csicsa nem szükséges, csak normális venti legyen benne.
előre is köszi, DP"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
mistixx
tag
Hali!
FSP BlueStorm II. 500W elbírna e két 4850-et xfireben? Későbbiekben pici tuningal.
Ebbe menne:
Asus Rampage Formula, 2x2GB G.Skill Ram, C2D E6600,2-3 winchester, 1 optikai meghajtó.
Van 1 olyan sanda gyanúm a tesztek alapján hogy nem..<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
mistixx
tag
válasz DeltaPower #19836 üzenetére
Ha picit issza olvasol akkor láthatod, hogy a Corsair tápoknak elég magas a reputációja itt a ph-n. Gondolom nem véletlen.Én laikusként erre tippelnék:Corsair VX450W
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
Traxx
őstag
válasz DeltaPower #19836 üzenetére
Enermax modu82+ 425W. A Corsair VX450 nem moduláris ugyanis.
Esetleg 15K körül Cooler master Real power modular 520W. Bár annak a ventihangját passzolom, de szerintem nem ordítós
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Hugó55
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap érdeklődtem tápokról, kaptam is segítséget. Sajnos, eddig nem foglalkoztam ezzel a témával. Meg tudnátok mondani, hogy az FSP -nél mi a különbség a PNF és a PNR végűek között??
Köszi,
Hugó
-
Hugó55
csendes tag
válasz zsolt1129 #19844 üzenetére
köszi a választ! Tegnap felmerült az is, hogy az iponnál forgalmazott PNF- az CRG450, nos, azt se tudom, ez mit jelent, illetve hogy az FSP FSP350-60GLN hogy viszonylik a PNF-hez??
Viszonylag gyenge a gépem, mint tegnap írtam, de azt is mondták, hogy jó, ha van a tápban plussz tartalék.
Köszi a választ!
Hugó
-
zsolt1129
addikt
Jó táp a CM520,de ahogy mondogatták nem a legcsendesebb,de azért még bőven türéshatáron belül van.
-
michelin
csendes tag
Sziasztok Guruk!
Kérdésem az lenne hogy milyen minőségű a tápegység.Belerakható ez a szervertáp sima pc-be (leadott feszültség és stb... miatt kérdezem)
[link]Valamint a HKC tápok minősége érdekelne!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.