-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
matiasrex
csendes tag
Szia, Korábban már asszem tegnap leírtam mik az igények.
- Árkategória: kb130 000ig
- Használt vagy új? újat szeretnék, használtban nem igazán bízok
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával (Fontos lenne a gari, mert az előzőn nem volt, meg is szívtam rendesen. )Ha akad tipp, ahol részletre vagy hitelre tudok venni, azt megköszönném. Netfone előfizetésem van.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú (min 5 év) ennyit a mostani telefonom (Xiaomi x3 pro nem bírt ki.
- Mire használnád? 2 játékkal játszok jelenleg Marvel Future Fight, Marvel Strike Force, Szeretném a kisfiamat fényképen és videón minnél többet megörökíteni.( Nem vagyok profi, de azért szép képeket szeretnék.) Sok appot használok (ügyitézés, vásárlás, tanulás stb )-
Operációs rendszer: Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6.4''-6.7'' tökéletes
Strapabíró, jó aksival rendelkezzen.
Samsung nem igazán tetszik valamiért, Igazi okot nem tudok rá. Öreg vagyok lehet azért. De ha sok ajánlatot kapnék rá, megfontolnám. Huaweiem volt már, és egy LG-m is. Azok stabilak voltak. a mostani Xaomi-val sajnos befürödtem alaposan. Ráadásul szülinapra kaptam, és azóta is hallgatom hogy hát drága volt meg ilyenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest