Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Sungoo & CoolBoy323: Én spec stock párti vagyok (de vagyunk még ezzel jó páran) vagy minél inkább közelítsen hozzá (pl Sense, ebben pont annyi plusz kényelmi extra van amivel nem esnek át a ló túloldalára). Mindent megoldok rajta amire szükségem van, nekem a személyre szabhatóságával sincs bajom, ellenben tetszik a letisztultság, sallangmentes, nincs tele minden limlommal, az van illetve lesz rajta amire valóban szükségem van. Stabil is gyors is, nics bonyolítva, nem kell esetenként extra bugokkal számolni és ha valakinek mégsem jön be a látvány könnyen lehet rajta változtatni.
    Nekem a MIUI nem lesz a barátom, de ugye ízlések és... :)

    KisTücsök: Szívesen. Ez egy elég jó készülék ár/érték arányát tekintve. Ebben a kategóriában nem bővelkedünk a hasonlóan jó ajánlatokban, pláne ha kisebb méretet keresünk.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák