Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Ateess #116960 üzenetére

    Sajnálom, pedig nem kell bizalmatlannak lenni. A felső és csúcskategóriában jókat alkotnak.
    Anno az okostelefonok és az android alapkövének letételénél is jelentős szerepük volt amikor még nem a mai "hatalmi" berendezkedés volt. A téma régi motorosainak koránt sem újdonság a HTC.
    Elég sok dologban hoztak innovációt. Szóval sajnos a mai piaci részesedésük nem tükrözi a termékeik minőségét. A Sony pl elég ismert mégsem áll jobban. Amikor kellett, inkább az Apple és a Samsung fektetett marketingbe, és ez egyre fontosabbá vált, mondjuk nekik volt is miből átcsoportosítani, a HTC-nek meg csak a telefonok voltak, de nem kell félteni őket elég gazdag család kezében van a cég. :D

    Most épp a nyomásérzékeny kerettel rukkoltak elő, elég hasznos és ha minden igaz a Pixel2 is megkapja. A remek optimalizáció és ram management is mindig felmerül a HTC kapcsán, találsz jó pár speed tesztet ahol szépen odacsap az S8-nak is. Sebességben, stabilitásban belakott rendszeren is a legjobb a referenciakészülékekkel karöltve.
    Az M7 óta audioban is jeleskednek (felvétel, lejátszás, hangszórók, dac) és az HTC U11 már kamerában is kiemelkedő.
    A támogatással nincs gond, 2 év biztos, gyorsak csak akkor késik ha javítani kell valamit hogy a felhasználó ne bughalmazt kapjon, ezen felül sok minden frissül a két év után is playről.
    Most annyit lehet felróni nekik, hogy elhagyták a jack csatlakozót (Pixel2-nek sem lesz ha minden igaz), helyette adnak beépített dac-os átalakítót ha valaki nem az amúgy nagyon jó minőségű gyári htc uSonic fülhallgatóval használja.

    G6 és S8 közül az utóbbit ajánlom. :)

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák