Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • debianos

    aktív tag

    válasz gianone #107488 üzenetére

    Továbbra sem tudtam dönteni. Kértem személyre szabott ajánlatot és a P8 kiesett. Az XA, P9L, Galaxy A5(2016) játszik még.

    Jövőhét végéig kellene döntenem. Az a baj, hogy mindháromban van, ami tetszik.
    Teljesítményben P9L, A5, XA a sorrend,
    de kinézet alapján meg az XA visz mindent, utána a Samu és a végén a Huawei.
    Igazából az XA, ha nem nézne ki ilyen jól, akkor nem is érdekelne, mert gyengébb hardver és aksi. Talán a kamerája jobb a P9L-nál. A jól néz ki alatt értem azt is, hogy kézben jobb fogni. Nekem.
    Igazából annyira nem érdekel a jobb hardver, bőven jó lenne mindhárom, most is négy magom meg 1GB ramom van és nem teljesítmény miatt cserélek.

    Plusz pont, de nem nélkülözhetetlen az ujjlenyomat-olvasó, ellenben a P9L műanyag hátlapja sem riaszt, nincs vele gondom. NFC egyáltalán nem érdekel.

    Rengeteget olvastam, gondolkoztam még rajta, van még bőven időm, de az a baj, hogy mindennap másik vezeti a versenyt. :D Végül aztán mindig a P9Lite nyer, csak aztán eszembe jut a kamerája és hogy a Sony milyen szép. :D Aztán persze egyből beugrik a Sonyról a gyenge hardver, ujjlenyomat-olvasó hiánya és a pocsék telep, kisebb felbontás, így elhessegetem a gondolatot és középút lenne a Samsung. Ami persze szép, meg minden, de ott meg negatívum, hogy TW és hogy az XA szebb, a P9L meg erősebb. :Y Ördögi kör.

    Muszáj vagyok az apróságokat is figyelembe venni. Pl. az A5-ben tetszik, hogy alul van a jack-csatlakozó. Telekomról van szó, szóval a Huaweihez jár egy Honor Zero okosóra, a Sonyhoz fejhallgató, a Samuhoz BT-headset. Fejhallgató nem kell, van, a BT-headset hülyén néz ki, az okosóra gagyi, de legalább azt használnám is(vagy nem :DD )
    A héten még megyek egyszer megfogdosom mindet, hátha valamelyik megszólít. :F
    Nem tudom mi lesz, rágom még egy darabig, minden megjegyzés, ötlet jól jön. Ha így marad jövőhétre is, akkor sorsolás lesz. :D

    Ja, amúgy semmi extrára nem kell. Böngészés, alap dolgokra kell. Nem használok Facebook appot sem, böngésző jobban kézre esik. Messengerből is régebbi verzió fut, mert az új kiakasztja az idegeimet. Twitter megy, meg pár apróság. Játszani csak út közben szoktam(FIFA Mobile, elmegy egy kávéfőzőn is). Nem mondanám magam nagy fotósnak, bár szeretek kattintgatni, fontos szempont végül is.

    [ Szerkesztve ]

    FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U

Új hozzászólás Aktív témák