Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz Sly Bp. #9051 üzenetére
Szia Sly!
Szerinted melyik telcsiben működik legjobban a Garmin navigáció? Most N86-m van de nem próbáltam még rajta. Az 5800-on és az X6-on nagyon nehezen talált kapcsolatot. Gondolkodom azon,hogy lehet inkább veszek külön navigációs készüléket,mert most 25 ezer köröl nagyon jókat lehet kapni a 2009-es IGO-val. 5 colos kijelzővel és TMC-vel.
Az N86 aksijáról mi a tapasztalatod?[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni, teló vásárlás előtt vagyok, pannonos vagyok és most két készülék mozgat meg amit egész jó áron adnak:
Galaxy spica 59900.- Ft
N97 Mini 79900.- FT
Tudom teljesen különböző készülékről beszélünk, de próbálom az ár értéket is figyelembe venni.
Samu-nál az Android mozgat meg nagyon nem volt még ilyen telóm,viszont a hivatalos 2.1 még nem jött ki, nem hivatalosat meg nem tennék rá a gari miatt.
Nokia a qwerty miatt mozgat illetve hogy az ára nagyon jó, de régebben volt egy n85-öm és a symbian-al nem nagyon tudtam megbarátkozni, de most már igazán csak jókat olvasok róla!
Köszönöm előre is ha vki megosztja tapasztalatát vagy gondolatait erről velem.
Üdv -
Saccco
nagyúr
válasz bbalika81 #9055 üzenetére
Hosszútávon a Spica biztos, hogy jobban megéri. Az Androidnak van jövője, a Symbian S60v5-nek nincs (mármint nem fogják ebben a formában tovább fejleszteni), mivel jön a Symbian^3 - ^4.
(Egyébként nekem is nagyon bejön a mini, csak sajna nem S^3as )
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
bbalika81
aktív tag
Hasonlóképp látom én is, de 97 mini esetében ez az ár nagyon kecsegtet.....
És gondolom jobban ki tudnék szállni belőle később és beruházok egy androidosra
Galaxy Spicarol mindenhol azt olvasom naon kiforratlan,nemtom hogy a 2.1 mennyit javít,biztos sokat,de szó van hardveres részről,hiába 800mhz nem biztos h az optimalizálás mindent megold.
Igazából HTC Hero lenne az álom de a 99000.-Ft már naon sok... -
Saccco
nagyúr
válasz bbalika81 #9057 üzenetére
Lehet, hogy jobban ki tudsz szállni belőle, ha olyan emberkét találsz aki annyira nem járatos ezen dolgokban.
A Hero gyengébb papíron hardverileg mint a Spica, viszont ott van a Sense felület.
Volt szerencsém egy picit Spica-t tapicskolni, nekem tetszett.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #9050 üzenetére
Szerintem ezek közül az S100 a befutó!
-
magyar777
tag
Szoftver gyorsaságot és kezelhetőséget tekintve melyik telefon a nyerő
Samsung galaxy spica VS. HTC hero?///Huawei P10 Plus///Apple Ipad Air 32GB///
-
blt.62
őstag
válasz bbalika81 #9057 üzenetére
Nekem az a véleményem,hogy a nokia minit vedd meg,mert jobban kitudsz szállni belőle ha később eladod. A symbiános okos telókat mindig jobban veszik mint az egyenlőre sokak számára ismeretlen androidos telókat. Sokaknak csak státus szimbólumból kell az okos készülék,ki se tudják használni. A nokiának nálunk még mindig a legjobb a neve és a legjobban tartja az árát. Nézd meg a nokia n95 8Gb-ot még mindig jó az ára,vagy akár az n86-nak is. Ha viszont az androidos telót választod akkor tartsd meg hosszabb távra,mert jó készülék. De a legnagyobb igazság az,hogy a telcsiken csak bukni lehet,ha sűrűn váltogatod.Kivétel ha szolgáltatótol veszed valamilyen kedvezménnyel. Nekem volt minim,X6-om,de most egy vadiúj n86-m van mert kicsit pihentetni akarom a tapicskolós telókat. Az n86 nagyon bejön.
Uiersze lehet,hogy nincs igazam.[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
vendingo
veterán
Már rég rossz hozzáállás úgy telefont venni, hogy még meg sincs, de már megy az eladási árán gondolkodás. Az ember (állatába) azért vesz telefont, hogy használja, és olyat vesz, amit ki is használ. Kb. olyan, mintha egy nyugdíjas bemenne a maserati szalonba, hogy neki kell egy DB9, mert az tartja az árát, pedig elég lenne neki egy dacia is, hogy a papival elmenjen a tescoba hétvégén, de az hamar értéktelenné válik.
Én azt mondom, hogy vegyetek olyan telefont, ami tetszik, és szimpatikus, mert annak semmi értelme, hogy megveszel egy olyan telefont, ami kevésbé tetszik, viszont többért tudod eladni. Számomra az élvezeti érték többet számít, mint pár ezres, meg az a gondolat, hogy milyen jó is lett volna, ha a másikat vettem volna.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
bbalika81
aktív tag
válasz vendingo #9067 üzenetére
Nem az az elsődleges szempont, hogy késöbb mennyiért lehet tőle megválni hanem a pénztárca. Most telefonra van szükségem, mert ......Nagyon szimpatizálok androidos telóval de 100 ezer vagy a fölötti összeget nem tudok rászánni.Mivel a pannonál van némi kedvezményem ezért az ő kínálatukból kell mazsolázgatnom, ami valljuk be elég gyenge
Így hát a Spica jöhet számításba, de mivel 1.5-ös ezért még elég sok hibája van, és a samsung call center nem tudott időpontot adni, hogy pontosan mikorra várható a hivatalos OS! És így jött számításba, hogy választok egy másik készüléket ami amúgy nagyon tetszik (n97 mini) és mivel pannon igen lenyomta árát később ha szeretnék jól ki tudok belőle szállni és egy kiforrott jó áru androidosra váltani. -
blt.62
őstag
válasz bbalika81 #9068 üzenetére
"És így jött számításba, hogy választok egy másik készüléket ami amúgy nagyon tetszik (n97 mini) és mivel pannon igen lenyomta árát később ha szeretnék jól ki tudok belőle szállni és egy kiforrott jó áru androidosra váltani."
Látod nem is olyan nehéz ez,hisz kimondtad az egyetlen jó megoldást.
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
válasz bbalika81 #9070 üzenetére
Nincs ebből semmi gond,ezen előbb utóbb mindenki átesik,mert nagy a választék a készülékek között. Meg azért van ez a fórum,hogy segítsünk egymásnak. Örülök,hogy jól döntöttél,mert a mini egy nagyon jó telcsi. Eladni se lesz gond mert mindig lesz olyan aki megveszi.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy az N86-om a kijelzőre kirakja,hogy "ossza meg fényképeit" előtte egy internetes jelzéssel. Ezt hogyan lehet levenni mert nekem elég ha a naptár bejegyzéseim rakja ki. Bocsi,hogy ide írok de itt legalább biztos válaszol erre valaki.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Szio!
Annak akinek bejött az 5800-as tetszeni fog,mert ugyan azt tudja,csak sokkal jobb lett az érintőkijelző használata. Kicsit nőtt a súlya,mondjuk ez előnyére vált. Szerintem 60 max 70 körül érné az árát újonnan. Arra készülj fel ha nem hosszabb távra vennéd akkor nagyot lehert bukni rajta. Én most adtam el és N86-ot vettem mert szerintem minden téren alázza az x6-ot. Egyszerűen nem értem a nokia szakembereit,hogy miért készítenek ilyen műanyag telcsit,horror áron,hisz drágább mint az n97 mini,pedig az is oda ver neki alaposan.
ui: De ha neked bejön az x6 akkor vedd meg.MegtorloXp
-
akos3
addikt
Bejönni, bejön, de az ára miatt nem veszem meg. Most még semmi képp sem. És mire meg lemenne az ára, addigra már a HTC-k is elérhetők lesznek számomra. Majd meglátjuk. Egyelőre amúgy nem terveztem még a scerét, pont ezért, mert minden irreálisan drága most a piacon.
köszi a választ -
korpicschess
veterán
Én Nokiából nem ajánlok igazán érintőset, mert különösebben jó nincs, esetleg az N900.
Apple, HTC, Samsung, Acer. <- nekem ez a sorrendbem, bár az Acer ha nem hibásodik akkor ár/értékben jóval előrébb is lehetne
Nokia talán a Samu és Acer közé menne.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
akos3
addikt
válasz korpicschess #9077 üzenetére
sztem am HTC lesz. Majd vmikor...Egyelőre meg vok még az N85el
-
blt.62
őstag
-
korpicschess
veterán
Hát nem rossz, de nadrágzsebben érdekesen mutatna szerintem, meg akkor már inkább Acer S100-at vennék (azért a Snapdragon ténylegesen nagyon ütős!)
N85.. N86 jobb Tényleg jó telefonok, de az N86 minőségibb.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #9081 üzenetére
Én is támogatom S100-as nagyon ott van!
-
akos3
addikt
válasz korpicschess #9081 üzenetére
Lehet, h minőségibb, de nekem külsőre jobban bejön az N85 Tudásban meg elég hasonló, kamera bőven elég nekem az N85ben is. Az is nagyon jó képeket csinál már...
-
V.Stryker
nagyúr
-
zeppike
csendes tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyre többször futok bele csalókba a leg különbözőbb aukciós, hirdető siteokon. Tudom hogy itt elég OFF, de szerintetek hogy lehetne tenni valamit, legalább a vevők védelmében? Esetleg ha elér odáig egy mobilarena cikket lehetne használt készülékekről. Bár szvsz aki olvassa az oldalt nem igen szorul tanácsra...
-
-
korpicschess
veterán
KS20 nem ér annyit! Azért ennyi, mert nem gyártják már. Használtan viszont jó vétel szerintem 25 körül! Egyébiránt egy Diamondot is megnéznék, 40 körül találni nagyon szép állapotút (40 alatt már mind nagyon kopott általában).
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Saccco
nagyúr
Erről még nem is hallottam.
Ha valakit érdekel egy LG GM750 Preview Videó.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
V.Stryker
nagyúr
válasz korpicschess #9095 üzenetére
És mi az ami nem kopott , de mégis 30k-ban mérik? Tudom-tudom, kihívás.
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest