- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
válasz DeadMeat #9803 üzenetére
A kiszivárgott szoftver elég távol áll a hivatalosan kiadottól
Vagy lemaradtam valamiről?[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
picur220
veterán
válasz CoolBoy323 #9805 üzenetére
Custom ROM=garibukás. Szerintem maradjunk a hivatalos oldalon
-
picur220
veterán
válasz CoolBoy323 #9812 üzenetére
Tudom, de ha olyan gond van, hogy mondjuk nem indul a telo...
Egyébként ha 'csög a szervizes, akkor beleköt a főzött ROMba, ha meg rendes, akkor megcsinálja. Egyedül rajta áll. -
killipoly
aktív tag
válasz #16820480 #9773 üzenetére
Tehat akkor minosegben nem vagyok hatrebb egyaltalan,sot..legalabb mindig a telefonnak legjobb beallitasok szerint tudom konvertalni,csak nyertem magamnak egy eztra feladatot a folyamatos konvertalassal..
Esetleg kerhetnek 2 linket az altalad emlitett telefonokrol?
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz CoolBoy323 #9816 üzenetére
és imádkozol, hogy nehogy meg tudja csinálni mi???
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz tariattila #9817 üzenetére
ha én sem tudom bekapcsolni, akkor ott HW gond van 99,9%
szal kicseréli, és jónapot
-
korpicschess
veterán
válasz CoolBoy323 #9818 üzenetére
Azért ebben én nem hinnék.. hogyha elcseszed az alaplapját mondjuk, mert ROM frissítés közben kikapcsol a gép vagy megszakad, vagy kirántod vagy hasonló és gond lesz belőle esetleg annyira, hogy nem indul, akkor az szerintem ki tud derülni.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
válasz talpalavalo #9820 üzenetére
*fejet vakar*
A HD2 egy Windows Mobile-os telefon, az oprendszert meg minden Androidos telefonnál a Google fejlesztette elsősorban Szerintem üljél még egy kicsit a kérdésen, és csapj le a HTC Desire-re.
-
-
tariattila
veterán
válasz talpalavalo #9823 üzenetére
"saját telefonja" igen de a HTC gyártja...és jobb lett volna ha ők csinálják az optimalizálását is a kezelő felületnek mivel ebben ők a legjobbak...
-
picur220
veterán
válasz CoolBoy323 #9816 üzenetére
Az lehet, de látnifogja, hogy fözött van rajta...
-
predator24
tag
válasz tariattila #9824 üzenetére
Igen, nem nagyon van saját telefon ilyen aktegóriában. A t-mobil telefonjait is a htc gyártja. És nem úgy van optimalizálva egy android, mint mondjuk egy iphone os, ami 2-3 hardverre van konkrétan legyűrtva, hanem teljesen általánosan. Elvileg mindenhol futnia kell. Az X10 annyiba különbözik a HTC-ktől szoftveresen, hogy az SE saját felülete van benne, míg a HTC-ben a HTC-é
PEACE
-
tariattila
veterán
válasz predator24 #9826 üzenetére
nem minden T-mobile telefon HTC !!! Van ugyebár a Huawei is nem??
a többit azt nekem írtad??"Az X10 annyiba különbözik a HTC-ktől szoftveresen, hogy az SE saját felülete van benne, míg a HTC-ben a HTC-é"
ezt nem értem... abban mi az információ, hogy a HTC-ben a HTC-é van?
ezek szerintem egyértelmű dolgok nem?[ Szerkesztve ]
-
válasz tariattila #9827 üzenetére
Azok, de a mondandója nem ez, hanem az, hogy a lényegi dolgok megegyeznek a UI réteg alatt. Persze ez csak a mese habbal, a valóságban egyáltalán nem igaz, de jól hangzik mint marketinganyag.
-
killipoly
aktív tag
válasz #16820480 #9815 üzenetére
Nem hiszem hogy valamelyik is a 3 kozul jobb lenne nekem a desire helyett
De azert koszi
Vivaz Pro a Symbian miatt nem nyert,az SE az ara miatt,ahogy hallottam legalabbis,a Samsung meg ki tudja mikor jon,nyar elejet olvastam a forumban amit linkeltel,azon vegigmentem.. -
talpalavalo
aktív tag
-
predator24
tag
válasz talpalavalo #9833 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy két év hűséget alá kell írni hozzá. Mondjuk lehet részletre is venni, ami azért nagy előny.
PEACE
-
killipoly
aktív tag
válasz talpalavalo #9833 üzenetére
En nem irok ala semmilyen husegnyilatkozatot a 30k minuszertAztan csak szivok vele..
Egyebkent sem otthon elek hanem Hollandiaban es itt 115k lesz Desire,az jobban hangzik mint az otthoni 140kja es most neztem meg,az x10 135k..
Olvasok rola egy picit,ennyiert meg akar jo is lehet[ Szerkesztve ]
-
alonsofan
tag
Hali. Nem tudok dönteni. Melyik a jobb ÁR/Érték arányban segítsetek dönteni pls.
T-mobile Pulse (előfizetéssel)
Samsung Galaxy Spica (előfizetéssel)
Ipod touch 2g/3g 8gb (használtan) Tudom, h a touch nem teló. -
killipoly
aktív tag
Kozben kicsit olvastam az X10rol,felejtos sajnos,ez is el lett szurva..
Azert egy rendes mobilarenas tesztet meg szivesen elolvasnek.. -
alonsofan
tag
miben jobb a spica, mint a pulse?
Szoftverben?
Pulse-nak nagyon csábító a 3,5"-os kijelzője. -
Dariusz
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan telefont nekem, ami hangzásban legközelebb van egy iPod szintjéhez? (persze tudom ájfon, de alternatívákra lennék kiváncsi)
Előre is köszi!
-
bigmasterg
addikt
Üdv, sziasztok!
Visszaolvastam itt olyan 200-250 hsz.-t és feltenném a szokásos kérdést.
Milyen telefont vegyek?
Már valamivel több, mint 2 éve használok egy n95_8gb-ot, lassan ideje cserélni. (Ismerős viszi április elején/közepén)Oprendszer tekintetében még bizonytalan vagyok, de az itt olvasottak alapján mostanában az Android ajánlott. Azt viszont sajnálattal olvasom, hogy nem nagyon van rendes kamerás andoridos telefon, illetve még a filmnézés se lenne tökéletes rajta.
Viszont én elég sokat fényképeztem a mostanival, ezért is jött számításba pl. symbianos telefon.
Még szempont lenne, hogy szörnyűűű nagy pdf-eket és doc-okat gyorsan kezeljen, bár gondolom ezzel már nem nagyon szokott probléma lenni.Akkor elkezdem sorolni, hogy mik merültek fel (igazából még bármire rábeszélhető és bármiről lebeszélhető vagyok ) :
Samu i8910 (Omina HD), HTC HD2, Diamond2, (Omina II, a jó ár miatt), Se Vivaz, Moto Milestone, HTC Legend. (Esetleg az előbb felsorolt i9000 galaxy s 4, X10, csak ezeknél jó lenne egy megjelenési dátumot tudni. Valami tipp?)
A Nexus One-t azért zártam ki, mert nekem nem ér ~ 50ezerrel többet, mint a Droid, vagy Legend.
A Desire is kecsegtetőnek tűnik, de láttam már 150 ill. 180 ezres árakat is, az egy kicsit sok lenne.Eleinte néztem az n97/minit is, aztán rájöttem, hogy az felejtős, kb. qwerty-s 5800. Az i8910 jobb vétel.
N900at meg akkor vetettem el, amikor kipróbáltam ismerősömét. Egyáltalán nem tetszett, nem fogott meg benne semmi. (Hiába a Maemo, meg van rajta terminál is). Ill. amin nagyot néztem, hogy rakott rá valamilyen sima sorozatot (divix vagy hasonló, sima sd felbontás) és eléggé alacsony volt az fps, nem ugrált, nem (kifejezetten)szaggatott, de folyamatosan alacsony volt, ami nekem elég zavaró .
Esetleg még szóba jöhet az iphone, itt egyedül a sok program és jobb minőségű játék vonzó számomra.
Mi legyen, valami tipp?
ui.: Majdnem elfejtettem, symbianon kívül tényleg nem tud semmi sem kikapcsolt állapotban ébreszteni? Ez számomra igen nagy negatívum.
Bocs ha túl hosszú lett.
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz bigmasterg #9847 üzenetére
Az igényeid alapján számomra egyértelmű, hogy a Samsung i8910 a(z egyik) legalkalmasabb a céljaidra.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest