Aktív témák
-
félisten
Sziasztok!
Androidos telefont szeretnék venni kb. 2 évre.
Amire használnám:
- net
- dokumentum olvasás
- több app/widget egyszerre futtatása (ez fontos)
- játékNem hűdeszuper 3D-s játékokról lenne szó, hanem inkább a logikai vagy ügyességi játékok érdekelnek (pl. amazing alex, cut the rope, angry birds, stb.). Ezek fussanak rajta tökéletesen folyamatosan még a legbonyolultabb pályák is!
Maximum 4 colos lehet a kijelzője, de inkább kisebb. (A 4.3 nekem már nagyon kényelmetlen, a 4 col még éppen határeset.)Gondoltam arra is, hogy nekem elég egy Huawei Y200, de aztán ahogy spekuláltam, eljutottam a Galasy S Advance-ig. Szóba jott az Ace 2 is, de annak elég csúnya képe van, ahogy néztem a T-ben. SE LWW sem rossz, csak fene tudja, hogy elég lesz-e a felbontása netezni.
Az a fő gond, hogy első okosteló, és nem tudom, hogy milyen vas kell a fenti felhasználásra. Kb. 2 Évig kell elégnek lennie. Nem fontos a fenti típusok közül válogatni, csak ezek voltak szimpik első ránézésre.Szerintetek melyik típus lenne az optimális? Nem akarok nagyon az igényeim fölé lőni, de alá sem.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest