Aktív témák
-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
válasz nggabi #48552 üzenetére
A T-mobile honlapján ezt írja: 1 év teljes körű garancia + 1 év készülékgarancia
Keveset volt a kezemben, de nem recseg-ropog (a hátlapját nem vettem le, mert hülyén vette volna ki magát az üzletben.) A Samsung "jól összerakott készülékeiről annyit, hogy a Samsung Galaxy Mini-nél majdnem törésig kell feszíteni, hogy lepattanjon a hátlap, ami engem irritál. A Huawei-n ha jól láttam ilyen "csúsztatós" hátlap van. -
fagylalt
senior tag
válasz Orton96 #48560 üzenetére
A szolgáltatók nem azért ajánlanak föl 0Ft-ért vagy éppen egy jelképes összegért, hogy legyen egy nagyon über telód.
Meg van nekik ebből is a hasznuk...Jó igaz nem annyit ér, bár én nem vagyok megelégedve vele, de szerencsére nem az enyém.
Az órajel húzás nem szükséges,(meg nem is tudnám, hogy megy) végül is nem laggol...
Más: Csak kíváncsiságból szeretném megkérdezni:
Ha a Telenor-tól szeretnék vásárolni előfizetéses készüléket (jelenesetben vagy egy Okostarifa 180-nal vagy egy 360-al) 50eFt-ért ilyen csomagban 2 éves hűséggel mi a best/buy? -
agabe
addikt
válasz fagylalt #48564 üzenetére
Xperia go kicsi felbontasu kijelzo , egyebkent ugyanaz mint az xperia u (keves memoria, es nem bovitheto)
One V ... gyenge hardver dragan...viszont jol optimalizalt szoftver, es ha tetszik az unibody aluminium haz, akkor lehet, hogy neked megeri.
Ray: jo telo, de tavalyi modell ami azt jelenti, hogy csak egymagos cpu....ugyanaz amit a one v belseje, de olcsobb, ezert a ketto kozul ez sztem jobb.Mimdegyiknel jobb az ace2 (hardveresen minden tekintetben), es az arc s is (nagyobb kijelzo, ray-nel gyorsabb cpu-ju soc)
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz IkszIpszilon #48567 üzenetére
ace 2? az nem csak 800 mhz és 4 col alatti?
arc meg 1.4 mhz nem?[link] erre vki ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
ruzsabazsa
aktív tag
Xperia Tipo vagy Ascend g300 ? A G300 megéri 8-10 ezer pluszt? A nagy kijelző nagyon csábít,mert mindig 3" körüli telóm volt.Viszont a gyártó már kevésbé,már csak a haverom Vodafone 845-öse miatt is,mert állandóan probléma volt vele,de a baráti körömből kettőnek is.Ezért tartok a márkától kicsit.
-
agabe
addikt
válasz bigdady #48568 üzenetére
Jobb architetktura, alulfeszelt dual core proci 800Mhz-en is jobb. Jo az arc s is, sot benchmarkok kozul lehet olyan ami jobbnak hozza ki, de forditva van. Ha a kijelzo merete is fontos, akkor (mar parszor leirtuk) osszessegeben lehet valakinek jobb valasztas az arc s az arkategoriaban.
A te keszulekvaltasi kerdesedre:
Vodafone-nal baromi dragak a telefonok...galaxy s advance matrix 2-vel meg epp beferne az arba, de valoszinuleg a mukodese hasonlo lenne, es meg kell nezned, hogy az amoled neked tetszik vagy sem (van akinek jobban bejon mint a tobbi, an akinek kevesbe, es a pentile elrendezes is van akinek kevesbe tetszik mint az rgb)...menj el nezd meg valahol, bar sajat velemenyem szerint ha mar koltesz valtas miatt telefonra, akkor erdemesebb kicsit tobbert magasabb kategoriat venni, igy inkabb vennek xperia p-t 93ezerert matrix 2-bem, vagy ha kihasznalod a matrix 3-at is, akkor 82ezer.(#48569) ruzsabazsa:
Ahogy a tipo topikjaban is javasoltak meg kellene varmi a tesztet rola, mert kiindulasi alapnak az jo, de a legjobb ha par honap mulva, miutan paran mar megvettek, es megosztjak a tapasztalatokat dontesz, hogy azt venned, vagy sem. Meg nincsenek rola tapasztalatok, a csupasz tchnikai adatok alapjan meg nem lehet donteni...g300 topikjat meg nezd meg mennyire elegedettek, vagy sem a keszulekkel.[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Sziasztok!
Desire S méltó utódján gondolkodom.
Hasonló árkategóriában keresnék készüléket. Max:50-70közt.
Kijelző mérete: min:3.7-4.3 közt.
Htc-t esetleg Samsungra gondoltam.
Fontos,hogy tudja az ICS-t.
Mit ajánlotok? Mit kéne megnéznem?
Tapasztalat,indok?
K....[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
agabe
addikt
válasz bigdady #48571 üzenetére
Mas nincs ami ajanlhato csak meg dragabban.
Ha a limitet nem akarod nagyon tullepni, akkor tartsd meg inkabb a blacket, mert annak a jelenlegi hasznalt ertekenek legalabb a duplajat kellene koltened (vagy tobbet), hogy elore lephess....szintentartashoz meg nincs igazan nagy kijelzos telo...az alcatel 995-ost nem ajanom (pedig az 65ezerert mar lenne speedshopban , es 4colos kijelzo), bar hardveresen megfelel az arc s-nek, de a kijelzoje biztos visszalepes a mostani black.ed hez kepest valamennyire, alapbol az elso lepes, hogy a gyari launchert le kell gyalulni, mert tul sok memoriat zabal, es nem igazan tudom mennyire jo az optimalizacio rajta...de kell vele buveszkedi az tuti, egyszoval nem ajanlom annak ellenere, hogy papiron nem lenne rossz , de olvasd a topikjat ha erdekel. Beirtak mar, hogy a blade-nel jobb....hat ez is jelent valamit ha ahhoz meri valaki.(#48572) Krisz79:
Szolgaltatos (akkor melyik), vagy fuggetlen csak, mindenkeppen uj, vagy hasznalt is?
(#48574) Geri985: ugyanez a kerdes.[ Szerkesztve ]
-
Geri985
tag
Sziasztok!
60 000 Forintig keresek okostelefont!
Melyik lenne a legjobb választás és miért?
Fontos a szép kijelző és a kamera!
Többnyire Facebook -ra, navigálásra, irodai alkalmazásokra, alkalmi fényképezésre és néhai netezgetésre használnám! Játékra NEM, volt már Androidos telefonom és soha nem játszottam vele...!
Előre köszi a válaszokat! -
Krisz79
őstag
Max előfizibe T-s /előfizi hordozás./,
vagy a jelenlegi Telenor jöhetne szóba.
Inkább használt, 1-2-3...4 hónapos. Független.
Ami a samunál szimpatikus,hogy a "készülékgenerálás" szájbarágóssabban van
köritve.
Ezért könnyebb ezt-azt kivtelezni....
A Htc viszont számomra igényessebb,egyedibb telefon.
Úgyhogy van pro-kontra ide is oda is.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
descence
tag
Sziasztok!
Sokadik kérdésem, tudom, de megint elbizonytalanodtam. Szóval.:
Samsung Galaxy Ace 2, vagy Sony Xperia P
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Geri985
tag
válasz gipsztigris #48575 üzenetére
Hol kapok ilyet 60 000 Forintig???
-
agabe
addikt
válasz descence #48577 üzenetére
Xperia p.
Jobb kijelzo (nagyobb felbontas, es talan szebb is), tobb ram.
Persze dragabb is igy ar/ertek aranyban a ketto nagyjabol egy szinten kehet...talan az ace2 kicsit jobb innen nezve, szoval az a tuti, ha kezbefogva egyik vagy masik jobban bejon, akkor azt jell megvenni. Ha a dragabb xperia p tetszik, es nem annyira fontos a kisebb osszegu koltes, akkor viszont mindenkeppen a sonyt javaslom, mert amellett hogy jobb, szerintem meg szebb is (bar ez szubjektiv)[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz descence #48582 üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy ha sok mindent akarsz tarolni a telefonon (mondjuk jopar film, meg nagyobb jatekok), akkor az xperia p 16gigas memoria limitje lehet akadaly mivel nem bovitheto (szerintem 16gigan siman el lehet lenni,...pontosabban abbol csak kb 12-13-at hasznalhatsz szabadon, de hatha neked tobb kellene)
(#48576) Krisz79:
Hasznaltakbol jelenleg nincs nagy kinalat ebben az arkategoriaban, de ha varsz, akkor egy ace2 mindenkeppen jo valasztas lehet par honaposan, es ha fontos az ar/ertek, akkor jobban megeri mint ujat venni barmi masbol szolgaltatotol is akar.(#48583) gipsztigris:
Annyiert valoban nagyon megeri...raadasul az okostarifa 90-ben korlatlan 3g bongeszes , facebook, google maps hasznalat is benne van havi 3000 ft-ert, csak youtube, vagy mas multimedia van limitalva.(#48585) Krisz79:
A one s nagyon jo telo (annak ellenere, hogy a szolgaltatoknal csak s3-as procival szerelt verzio kaphato), es sajna meg valoban draga, de szerintem jobban el van talalva meg a one x-nel is. Ha majd lesz, akkor azert valami fuggetlen s4-es procis verziot varnek ki a helyedben aminek rendes gyari garija is van.[ Szerkesztve ]
-
Callmaster
tag
Sziasztok,
Szeretnék telefont venni max 71.000-ig.
Eddig Xperia Mini-m volt (st15i), lehetőleg olyat szeretnék ami :
- Dual-core (~1Ghz)
- 5Mp kamera
- 1GB RAM
- Sztereó videó rögzítés!! (alap elvárás a Mini után)Ace 2-n, Galaxy S advancen is gondolkoztam de ezek monóban vesznek fel(64 Kbps)
Alap elvárásom lett a sztereó rögzítés, volt más androidos telefonom is , de azok után a Mini rögzítési minősége ég és föld volt.Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz Callmaster #48586 üzenetére
Kevés az az androidos telefon,v talán nincs is,mely stereoba rögzit...
Bár most a 4x,stereoba vesz fel 160KBPS-al,de az 120-tól kezdődik...[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
defter
csendes tag
válasz Potzee #48543 üzenetére
tisztában vagyok vele, hogy a media markt kicsit el szokott szállni az áraival, de a GSM boltok sem olcsóbbak ennél az árnál (40k) a mini pro esetén és korábbi rossz tapasztalatok alapján nem is vásárolnék egy ilyen boltban semmit.
A garancia vagy a szervízelhetőség lehetősége azért jó lenne, ha meglenne. Ha például egy Canon gépet veszek a világ másik pontján, akkor még ha a garancia nem is érvényes itthon rá, de szervízbe el tudom vinni... Ennél a Xiaominál ez ugye problémás... Illetve nincs meg a lehetőség, hogy kézbe vegyük, kipróbáljuk itthon. Barátnőm meg egyedül nem akar olyan cuccot venni amihez nem nagyon ért.
A kérdésem tehát akkor még egyszer kiegészítve.
Maximum 40K-ért egy kb az Xperia minipro képességeivel rendelkező független telefon (minusz a qwerty) van e jelenleg a magyar piacon? rendes gyári garanciával.
Barátnőm fogja használni,akit nem érdekelnek a főzött rom-ok csak minél problémamentesebben szeretné használni telefonálásra, térképre, mailre, webre, ebben a sorrendben.
A segítségeteket köszönöm!
-
Geri985
tag
válasz gipsztigris #48583 üzenetére
Kártyafüggetlenül egy megbízható üzletben vagy feltöltőkártyásan a Vodafonnál vagy a T-Mobilnál, ha igaz az, hogy független készülékeket árulnak...!
-
DS39
nagyúr
válasz fagylalt #48566 üzenetére
az Arc S jobb kamerával és szebb kijelzővel bír, viszont az Ace 2 műveletvégzési sebessége jobb, mert két magos, és az alacsonyabb órajel miatt az aksit is jobban kíméli (vagy helyesebb úgy fogalmazni hogy kevésbé eszi).
kényelmesebb netezésre és fényképezésre inkább az Arc S-t ajánlom,
játékra, és egyébre ramot igénylő alkalmazásra, inkább az Ace 2. (több a belső memóriája is)nekem személy szerint külsőre és belsőre is az Ace 2 jobban bejön, de ezt neked kell eldöntened, melyikre költesz. javaslom nézd meg őket élőben is.
-
Geri985
tag
Sziasztok!
Melyiket választanátok?
Sony Xperia U, HTC Desire C, LG Optimus Black, Sony Ericcson Xperia NEO, Samsung Galaxy Ace 2, Sony Ericcson Xperia Pro, Samsung Galaxy W, Nokia Lumia 710, Motorola Defy+, Sony Ericcson Xperia Active, Sony Ericcsony Xperia Ray vagySony Xperia Sola?Ezek kb. egy árkategóriában vannak. Szerintetek melyiket vegyem ezek közül? És légyszíves azt is írjátok le, hogy miért??? !
-
agabe
addikt
válasz descence #48592 üzenetére
Akkor az xperia p lesz a te telefonod
(#48586) fragthefter:
Ne hallgass joker82-re, mert csak az lg-ket ismeri.
Termeszetesen vannak szetereoban rogzito telok, de a megjelolt arlimitg rendes garival nem tudok....ami lenne a kozeleben az sem 1 giga rammal bir:
Xperia u, vagy kicsit tobbert sola, bar alig dragabb es a bovitheto memoria miatt sokkal jobb megoldas ha sokat akarsz videozni: nextelnel 75ezer gyari garival.
itt egy teszt magyarul pont a temarol, csak azt nem vagja a tesztiro, hogy a blokkosodas a limitalt bitrata miatt van...ezt a mini-nel hasonloan tapasztalhattad eddig is, azaz a spk apro reszletet tartalmazo helyeken (fuves, parkos teruleten a legkonnyebb latni) bizony kockas lesz a kep, de nem az fps csokken, hanem a fix bitrata mar keves annak a feldolgozasahoz.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz defter #48588 üzenetére
jók pl az egérmozik live walkman és az általad említett sonimini. esetleg defy, azok függetlenek a T-nél is, de kicsit tákolni kell. lww pl gyári ics-vel jól szalad, telenornál már nincs készleten, de a Tnél még van bőven. esetleg ace2, de sajna akkor növelni kell a keretet.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Tgdt159
tag
Üdv!
Szeretnék egy androidos telefont venni. Eddig nokia 5800-m volt évekig, csak hát semmi se tart örökké, felmondta a szolgálatot.
Minél hamarabb kellene ami a lényeg : 3,5 coll legyen meg a kijelző vagy több...3,5 jack dugó.árban: 35 ezer a teteje.. ami nem valami sok tudom, de hát ennyi áll rendelkezésre
Várom az ötleteket
köszönöm előre is!
-
agabe
addikt
válasz Tgdt159 #48595 üzenetére
Naponta 10-en legalabb nem olvassak el, vagy nem vegig az elso hozzaszolast, es mindig meg kell kerdezni, hogy szolgaltatos, vagy fuggetlen, hasznalt vagy uj?
Ha nem valaszol senki akkor persze mindenki rossz...de en ma nem fogom tobbet megkerdezni az tuti[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
Hi mindenkinek
Szeretnék egy okostelefont vásárolni. Elsősorban játékra és filmezésre használnám mert sokat utazom. Szóval egy játékra alkalmas hardver és egy jó kijelző lenne az én fő elvárásom.
Amit néztem : Arc S , Galaxy S Advance
Vagy esetleg ebben az árkategóriában valami jobban megérős?
Csak kártyafüggetlen új telefon jöhet szóba.
Segítséget előre is köszönöm
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest