Hirdetés

Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    Hello!

    HTC Titan, vagy One X szerintetek?

    Volt Androidos telefonom, egy Motorola Milestone, másfél évig. Rühelltem a rendszert, elsősorban a laggolása, és a megbízhatatlansága miatt. Újraindult, eldobta a hálózatot, a bluetooth kihangosítómra csak akkor csatlakozott néha, ha először ki-, majd visszakapcsoltam a bluetooth-t, stb. Néha hetekig hibátlan volt, aztán utána minden baromságot csinált. És persze hetente újra kellett indítani (ha nem tette meg magától, szó nélkül), mert belassult. Viszont azt szerettem, hogy könnyű volt alternatív forrásból programokat telepíteni rá, és jól variálható volt a GUI-ja.

    Most szeptember óta egy HD7-es HTC-t használok. Imádom a telefont, betonstabil és gyors, de újabbat szeretnék. A Titan hardveresen nem lenne túl nagy upgrade, de a WP7 alá nem is kell olyan erőmű. Viszont a kijelzője szép nagy, és a kamerája is jobb, mint a HD7-esé.

    Milyen most az Android 4.0? Stabil? Újraindulgat? Megy rendesen a bluetooth, ha beülök az autóba, ráadom a gyújtást, akkor összepárosodik azonnal a telefon vele, vagy trükközni kell vele, mint néha a Milestone-omon kellett? Eldobja a hálózatot? Használható olyan szituációban, ahol tényleg fontos a megbízhatóság? Mert erre a 2.2-es Android még képtelen volt, ellenben a WP7 tökéletesen megbízható.

Aktív témák