Aktív témák
-
albiosz
őstag
Világos. És hardveraprós hirdetésekből vagy új független esetleg valami szolgáltatónál venné hűséggel?
-
Klemens
őstag
-
-
albiosz
őstag
Hm, ha S60, akkor egy használt E52-es beleférhet a keretbe. Bátyám pl. azt használ és teljesen korrekt kis telefon, én is nyomkodom néha, bejövős. Jól is néz ki, belezsúfoltak minden jót.
-
Klemens
őstag
válasz albiosz #17109 üzenetére
E52 nem tetszik, jelenleg egy E51-et használok, de az nem az enyém, tesóm céges telefonja és ha elhagyom a tökömet letépi.
Én szemezgetek az N95 8GB-os verziójával és nagyon tetszik az N96, tudom, gagyi az N96, de szvsz arra jó lenne amire én szeretném használni.
Ennyire még nem voltam döntésképtelen telefonvásárláskor."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Falconer
aktív tag
Én annyit tudok hozzátenni, hogy ha fontos a zene valami jó fülhallagótval, akkor a samsung. A samsungnak baromi jó a hangminősége (műszeres tesztek alapján is), viszont a blade-et szinte mindenki szidja, hogy igencsak gyenge.
A blade-nek viszont jóval nagyobb a felbontása (kijelzője is valamivel) és a RAMja is kétszer akkora... -
válasz Klemens #17114 üzenetére
Én legalább tudok érvelni is mellette.
- ARM9-es CPU van benne (egy generációval gyengébb, mint az összes FP1-es, FP2-es és 5th-es telefon!).
- Mindez alacsonyabb órajelen.
- Ennek köszönhetően gyors, mint a leprás csiga.
- Az S60 3.2.1 csak ezen az egy telefonon van. Éljen a kompatibilitás.
- Fos műanyagból van az egész, gyenge gombsorral karöltve.
- Annyira, hogy megéri külön kiemelni, hogy mind az előlap, mind a számsor gyenge.+ Tudsz vele Maunika Sót nézni
“All nothings are not equal.”
-
Tizedes1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Mielőtt jogosan / jogtalanul elküldenétek elolvasni több ezer hozzászólást - amire január 30-ig nem lenne időm - egy olyan telefont szeretnék, amiben egy használható GPS van, itthon és Nyugat-Európában is ingyen tudom használni.
T-mobil függő vagyok, de nem márkafüggő.
Jelenleg két árfekvés érdekel. Az egyik a legolcsóbb,rövidtávú, max két éves ciklusra egy használható GPS képes teló.
A másik a hosszútávú, 4+ éves időre egy okosteló wlannal, jó HSDPA netsebességgel és ugye a GPS alap.
Nem veszek külön GPS-t, mert annyit nem használom, de a teló mindig velem van.
Hogy eddig mit használtam?
GPS-re semmit - vagyis java térképet.
SE W800i van, ami márciusban lesz HAT éves. Nagyon leharcoltam már, sms-t néha nem is küld, de több rosszat nem mondok róla.
Anno 75.000 volt függetlenül. Így, ehhez az árhoz viszonyítva a most kiszemelt Galaxy S vagy iPhone 3GS 16GB lenne párban.Mivel okostelefon topic, ezért aktuálisan okostelefon érdekel, de nem baj, ha a régi, fix rendszerű telókat választom újra, 2 évre.
Egy kisebb, nagyobb segítséget, útbaigazítást kérnék, hogy okosan, okosban mit ajánlanátok ti, akik ebben a témában otthon vagytok.
Köszönettel: 0.1
-
-
havasi_ember
csendes tag
Sziasztok! Mobiltelefont szeretnék venni. Az LG Optimus GT540-et néztem ki, de nem néztem végig az összes telefont. Szerintetek megéri ezt megvenni, vagy egy kis költséggel tudnék jobbat is vásárolni? (Hosszútávra tervezek.) Melyiket javasoljátok? (Iphone-t nem szeretnék.)
-
-
Tizedes1
aktív tag
válasz Inarus #17128 üzenetére
#soadtg : érdekes, hogy pont az utolsó hozzászólásokat olvastam el az 5230-nál, s pont ezt ajánlottad te is. EZ lesz, ha olcsó kell...
Inarus: T-s előfizetéssel vásárolnék, és / vagy 75.000 - 100.000 között nézegettem a telókat.
Sok van még vissza február elejéig és addigra kiderül, lesz e pénz rá. -
Kanczy
veterán
Sziasztok!
iPhone 4, Milestone 2 és HTC 7 Pro között vívódom. Imádom az iOS-t, de van egy iPod touchom, úgyhogy nem létfontosságú. A Motorola a külseje miatt tetszett meg nagyon, az HTC viszont minden szempontból jobbnak tűnik. Ki melyiket venné?
Ja és szerintetek melyik OS jobb, a WP7 v. az Android 2.2? Számításba vettem azt is, hogy az androidhoz nem feltétlenül jönnek majd frissítések, viszont kiforrottabb, mint a WP7, legalábbis ezt hallottam. Hétköznapi egyetemi diák vagyok, nem kell sok üzleti funkció, viszont annál inkább fontos a felhasználói élmény (ezért jó az iOS). Netezés, jútúb, e-mail, stb
kösz,
kanczyYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Rav3n02
senior tag
válasz Kanczy #17130 üzenetére
Szia!
Az androidot folyamatosan fejlesztik kb másfél év alatt a negyedik verziónál tartunk és már jön a gingerbread, szóval nem értem milyen frissítésekre gondolsz, a WP7 még elég bejáratós...... (ráadásul nekem nem is tetszik igazán)
Én a Milestone 2-t nyugodt szívvel ajánlom, nekem a kistestvére van és az is egy remek darab
-
Alex91
félisten
válasz Solar_Wind #17134 üzenetére
Neki nem a kiforrotsag a lenyeg, hanem az elmeny ! A Touch utan mar az iOS semmi uj elmennyel nem fog neki szolgalni, Androidtol meg sikitofraszt fog kapni .
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
akos3
addikt
Nokia X7-ről van vmi híretek véleményetek? én csak ma akadtam rá..
-
válasz Alex91 #17135 üzenetére
A WP7-et meg falhoz fogja vágni. Mondjuk a HTC-vel pont szerencsés, azokra a telefonokra van jó minőségű YouTube lejátszóprogram. Az LG, Samsung, Dell, stb. tulajok (mint pl. én) meg beszopták, nézhetik a YouTube mobilweboldalt és a fos minőségű videókat...
“All nothings are not equal.”
-
Rav3n02
senior tag
Nem sokat hallottam róla, de csúnya és symbian szóval nagy durranás nem lehet
Alex91: Kövezzetek, meg de nekem a WP7 nagyon béna (mármint kinézetre), tényleg gyors szó se róla, de olyan mint ha folyamatosan egy gagyi flash weblapot néznék, nekem nagyon nem tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Akkor ha jól látom, mindenki egyet ért abban, hogy az általam leírtak alapján számomra az iOS a legmegfelelőbb platform?
Mostani állás szerint nálam :
készülék : HTC 7 Pro > Milestone 2 > i4 (hardver, kinézet, flash, qwerty bill)
oprendszer : iOS >>> WP7 > android (innováció, fluiditás és app store)Szarban a haza...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
korpicschess
veterán
válasz Rav3n02 #17140 üzenetére
Szerintem annyira nem gáz. Az viszont túlzás, hogy androidra is WP7 home-screeneket témázgatnak..
OS-ek nálam: iOS>Android>WP7
Nincs baj az androiddal szerintem... megfelelő sebesség, funkcionalitás és minden.. No meg jóval kevesebb a kötöttség, mint iOS-en.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Rav3n02
senior tag
válasz Kanczy #17142 üzenetére
Figyelj, ha Iphone-t veszel mellé nem tudsz nyúlni mert ismered...Ha Milestone2-t veszel a hardverrel biztos nem lesz gondod, az androidot ki kell ismerni (nem bonyolult), de van rengeteg ingyenes alkalmazás, netezés nagyon frankó, ha HTC7Pro-t veszel a hardverrel nem lesz gondod, WP7 fejlődik de vannak még vak foltok, netezés nem annyira zsírkirály, egyelőre még kevesebb a progi....dönts, ha hardveres qwerty kell relatív olcsón kiforrott rendszerrel akkor Milestone 2, ha inkább maradnál egy általad ismert oprendszernél és elég a szoftveres qwerty akkor IPhone 4...szerintem
[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Nőnek milyen telefont érdemes venni 30-40eft környékén? Lehetőleg függetlent.
Amit kinéztem, az LG Optimus GT540 ben az android 1,6 milyen? -
soadtg
csendes tag
Majd meglàtjuk,amit megveszel boltba màrkàt az is majd az egész sokesetbe az egész chinaba készül ùh reménykedek,holnap ha minden igaz akkor megjön,majd ha lessz időm leìrom a véleményem
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xbox Series X|S