Hirdetés

Aktív témák

  • djdee

    tag

    Sziasztok!

    Úgyfest, eljött az ideje, hogy megvegyem új telóm/PDA-m. 3 jelöltem van jelenleg, sajnos egyiket sem fogtam még a kezemben, csak a neten informálódok. Érdekelnének a vélemények:

    1. Nokia N82:
    Előny: könnyű, kompakt, csúcs kamera, wifi, HSDPA, gps, "telefon forma", jó ár (100körül).
    Hátrány: a 3közül a legkisebb kijelző, állítólag sérülékeny (írták, hogy nagy hőingadozás -fűtés kontra kinti minusz- berepedt a kijelző!), kis billentyűk
    2. Nokia N95 8GB:
    Előny: nagy, szép kijelző, wifi, HSDPA, gps, jó hang
    Hátrány: magasabb ár (120-130), szétcsúsztatós forma (nekem nem jön be, plusz idővel kikophat), "nem telefon forma", N82nél gyengébb kamera
    3. HTC Touch Cruise:
    Előny: PDA (WM6 és társa), jobb gps, wifi, HSDPA, teljes értékű office (írás-olvasás), érintő kijelző, USB-n tölt
    Hátrány: legmagasabb ár (150-160), leggyengébb kamera, legnagyobb súly, legkevésbbé telefon

    Amire nekem kellene a készülék: Telefonálás (hívás kezdeményezés, fogadás, hívás rögzítés, hívás szűrés), sms-ezés, fényképezés (persze nem egy komolyabb gép helyett, csak a hirtelen szép dolog megörökítésére), GPS (ritkán használom, de fontos lenne a pontosság, főleg belváros), HSDPA (magán a készüléken is net és laptoppal összekötve is). Hirtelen ezek jutottak eszembe.
    Eddig az N82 áll az első helyen kiemelten jó ára és kompaktsága miatt. Viszont ez a kijelzősérülés azért elbizonytalanít. Sajna a Cruise-ra most nem szívesen ruháznék be, de persze ha meggyőztök, hogy mindenképpen az, akkor meg tudnám oldani.
    Ami még a témához hozzá tartozik, előző készülékem Qtek9000/HTC universal/XDA Exec volt (640x480), hatalmas súly stb. Imádtam, csak nem tudtam hordozni normálisan! Okostelóm csak 7650 volt. Egyébként meg az XDA előtt 6230am volt.

    Bocs, ha nagyon hosszúra sikerült!
    Tehát várom az észrevételeket, pro és kontra véleményeket!

    Üdv.
    djdee

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák