Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz Butcher-HUN #8481 üzenetére

    Azért nem kell irigyelni az ESET termékeket! Inkább tanulni kell tőlük, mert itthon a Sicontact által piacvezető a termék. A többi termék nagyjából labdába sem rúg az eladások tekintetében. Magasan vezeti az eladási rátát. Szóval, jól csinálják.
    Az, hogy a program jó-e vagy sem, az szubjektív megítélés kérdése. Minden AV mellett kaphat az ember vírust! Ami megkülönbözteti a vírusgyűjtő és vírusmentes felhasználót az a tudatosság. Senkit nem akarok buzdítani semmire, de ha már valaki warezol, akkor lehet azt ésszel is csinálni, úgy, hogy nem szív be semmit. Az érdekes az, hogy amikor valaki bekap valamit, akkor egyből az adott AV-t szidja. Meg kéne már tanulni, hogy egyik AV sem mindenható és nem lesz sose 100%-os védelem. A felelősséget nem az AV-ra kell ráhárítani, hanem először magunkkal kell kezdeni. Bár, jelenleg főleg itthon az egyén felelősségének kérdése fura lábakon áll. Mindenki és minden hibás, de mi nem. :(
    Na, mindegy. Nem akarok belemenni filozófiai kérdések boncolgatásába, de az biztos igaz, hogy először és nagyobb mértékben a felhasználó a hülye, utána az adott AV. Ha valaki tudatos, akkor fölösleges gépet leterhelő agyonpakolt alkalmazásokkal megnehezíteni az életet, és főleg a tudatossággal nagy mértékben megkönnyíthető az élet a vírusok és más problémák terén.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák