Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz Kékes525 #58959 üzenetére

    Hát, Kojak, nem győztél meg arról, hogy kell másik böngésző a biztonságos pénzügyekhez. :N :R

    1. Más az addon, és más az adatlopó programok története.
    2. Nálad az addon jelenthet problémát az elmondásod szerint. Amúgy megjegyezve a 20 féle addon biztos megfelelő sebességet biztosít a böngésződnek. :D
    3. Ha nem bízol az addonjaidban, akkor minek használod őket? Elviekben nem kéne, hogy biztonsági kockázatot jelentsenek. Ha, igen, akkor nem kell használni.
    4. Gondolom nem új a számodra az In Private/Inkognitó mód a böngészőkben. Ott tökéletesen le tudod tiltani az összes addont- illetve engedélyezheted is, hogy melyik fusson. Addonok miatt felesleges másik böngésző használata!

    Mint feljebb írtam, közel sem biztos, hogy az elszeparált böngészés megvédi a pénzügyi adataidat. Marketing bullshit ez is. Mivel igaz az a tétel, hogy egyik AV sem 100%-os, így tévképzet azt hinni, hogy ha nem talál semmit az AV-m, akkor nincs is vírusom. Ez közel sem lehet igaz.
    Az elszeparált böngésző nem véd a billentyűzet lopók ellen. Ahogy a Hitman Pro Alerted sem.

    Röviden összefoglalva, [LIL] kolléga leírta, hogy, hogyan kell és hogyan lehet megvédeni az ember pénzügyeit, mindenféle felesleges és látszat védelmi megoldás ellenére.
    Amúgy meg igaza van, hogy a téma, mint minden más túl van lihegve. Itt is és máshol is.
    Észszerűbbnek tartom, ha az emberek nem csak elolvasnának minden marketing bullshitet, hanem gondolkoznának is. :Y Persze, lehet parában élni, meg teleb@szni minden szarral az ember böngészőjét meg gépét. Szívé joga mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák