Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • UserX

    őstag

    válasz Kékes525 #57352 üzenetére

    Nos, már meg is jött a válasz, Felix Noel ügyvéd úrtól! :DDD

    A pénz Togóban van, USD-ben. :DDD Belinkelem ide a mailt, tanulságképp:

    'Kedves Dr. Gipsz Jakab

    Köszönjük érdeklődését az uralkodó lehetőség iránt; Örülök, hogy hajlandó segíteni nekem, hogy megmentse az alapot a korrupt banki tisztviselőktől Togóban. Ebben az ügyben kapcsolatba léptem veled, mert ugyanazt a vezetéknevet viselte a késői ügyféllel, és azt akarom, hogy tudd, hogy a sorsuk együtt hozott minket.

    Az én javaslatom azért jött hozzád, mert a késő ügyfelem, aki meghalt a feltételezett következő kinével / örököse láthatóval (lánya). Kereszteltem a rokonainak bármely más tagját, gyümölcsöző eredmény nélkül; mindaddig, amíg a bank értesítést küldött nekem az ingatlan elkobzására vonatkozó határozatukról, az elhagyott tulajdonrendeletnek megfelelően, mivel nem tudtam megtalálni a hozzátartozójának valamelyik tagját, aki úgy döntött, hogy kapcsolatba lépne veled, mert ez az állítás az egyetlen SURVIVING RELATIVE ugyanazt a vezetéknevet viseli vele.

    Látod, hogy a Kinship mellett nem korlátozódik az elhunytak kapcsolataira, sem a szülői kapcsolatok körére, hanem inkább a jótevő választása szerint, akitől a formálisan (kedvezményezett) akarja. írja fel, vagy informálisan titokban Az információ nyilvánosságra hozatala a kedvezményezettnek, üzleti partnernek, kapcsolattartásnak, rokonságnak, barátnak vagy jó kívánónak, ezért a fentiek alapján azt állíthatja, hogy az elhunyt szomszédja.

    Ezért egy ilyen helyzetben nem jelenik meg, és az adott pénzintézet csak tájékoztatja az ügyfél ügyvédjét, és csak arra vár, hogy az igazi örököse megjelenjen, mivel az ilyen alapok elérhetősége várhatóan a késedelmes „vásárlói akarat”, amely az egyetlen olyan forrás, melyet bárki megismerhet, aki jogosult ilyen vagyonra, de az igazi örökös is részt vett a balesetben.

    Ha ezt az alapot nem állítják be, akkor a pénzintézet kincstárába visszavezetésre kerül, mint a kéretlen törvényjavaslat, amelyet a magas szintű korrupció miatt megosztanak az igazgatótanács között, és amely történelem lesz. Semmi sem aggódhat, mivel a dokumentumok mindennek jogszerűek, kötelességem, hogy a legközelebbi hozzátartozónak és a mindenkinek, akit jóváhagyom, a szomszéd lesz a kedvezményezett, és megkapja az alapot.

    A legfontosabb kérdés, amelyet most figyelembe kell venni, a bizalom és bizalom ebben az ügyben, ezért azt állítom, hogy ez a tranzakciónk figyelőszava lesz, és teljes mértékben biztosíthatom önöket, hogy amennyire dolgozom veled, mindig ugyanazok maradnak.

    Ennél is inkább be kell ismerned, hogy mivel késő ügyfelem meghalt a bűnhöz (írásos akarat nélkül), és a látszólagos örököse meghalt vele, hogy birtokát örökli a törvény, és ez az alapszabály a Togo szokásos törvénye szerint bármely családjának „túlélő tagja” „követeléshez való jog”. Ezzel a bölcsességgel kapcsolatba léptem veled, mivel ugyanazt a vezetéknevet viseli a késő ügyfelemmel, ez lesz a kapcsolat, hogy megalapozhassuk az Ön és a késő ügyfelem közötti bizonytalan rokonságot .

    Miután megértettük ezt a követelést, itt van az, amit ebben az állításban részesítünk, a szóban forgó alap 8,5 millió dollár (nyolc millió, ötszáz ezer Egyesült Államok dollár). Miután sikeresen átvitték az alapot az Ön országában kijelölt számlájára, a teljes alap 45% -a lesz az Ön számára, 45% lesz nekem és a családomnak, míg a fennmaradó 10% -ot a jótékonysági alap létrehozására fogják használni. a késői ügyfél nevében. Ha bármilyen kérdése van ezzel a megosztási aránygal kapcsolatban, nyugodtan érzi magát, ez egy üzlet.

    Követelések előfeltételei: Személyes ügyvédként meg kell ismernem a szükséges információk részleteit:

    1, Teljes név:
    2, Kapcsolattartó cím:
    3, Telefonszám:
    4. születési dátum:
    5. születési hely:
    6, Foglalkozás:
    7, Családi állapot:

    Legyen az, amennyire csak lehet, az információ szükséges ahhoz, hogy hivatalosan bemutassuk a pénzügyi cégnek a pályázati kérelem tervezetét, amelyet a Togo Legfelsőbb Bírósága, a Lome Jurisdiction esküdt ügyvivője támogat.

    Ezt megelőzően kérelmet nyújt be az ügyintézői igazolványok megadására, az Ön által az említett birtok végrehajtójának / igazgatásának kinevezésére.

    Biztosítani szeretném, hogy semmit ne aggódj, mert minden eljárás törvényes és törvényes lesz, legalábbis intellektuálisként megvizsgálhatja azokat a cselekményeket, amelyek törvénynek tekinthetők. Biztosítani szeretném Önöket, hogy az a bank, ahol az alap székhelye volt, csak a birtok gondnoka, mint saját ügyvédje; a bank felszabadítja az alapot bárkinek, akit bemutatom nekik.

    Mindössze annyit kell tennie, hogy betartja az utasításomat, és minden rendben lesz.

    Üdvözlettel,

    Felix Joel (ESQ)'.

    Tovább folytatom a levelezést (természetesen kamu adatokkal), kíváncsi leszek mi sül ki belőle!? :DDD
    .

Új hozzászólás Aktív témák