Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesporigo

    aktív tag

    2 hét múlva lejár az Emsisoft licenszem, amit 1 évre vettem 2 gépre + 2 telefonra diákkedvezménnyel kb. 3-4ezer Ft-ért.
    Tapasztalataim a termékkel: semmi probléma nem volt vele, csendben tette a dolgát, a gépemet sem fogta (bár párom laptopja kicsit megérezte, mivel csak 4GB RAM van benne).
    Support nagyon segítőkész és rugalmas volt. Azért választottam anno, mert 1 éve nagyon ajánlottátok, és a Kaspersky "botrány" után szerettem volna váltani egy másik termékre.
    Nem bántam meg, ismét köszönöm a segítségeteket! :R

    Érkezett levél Emsitől pár napja, hogy le fog járni a licensz, gondoltam megnézem mennyibe kerülne. Kicsit megdöbbentett, hogy most már csak minimum 3 gépre lehet megvenni, ha telefonra is szeretném, akkor így 12347 Ft-ra jön ki egy évre. Ezt már sokallom, plusz itthon továbbra is csak 2 gép + 2 telefon kombóra lenne szükségem.
    (Vagyis mégsem, mert inkább kipróbálom párom laptopján a Webrootot, ahogy olvasom, nem terheli túlságosan a gépet, mégis remek vírusirtó.)

    Az én gépemre viszont olyan vírusirtót keresek, ami hasonló, mint az Emsi, kezelésében és gépigényében egyaránt.
    - A Kaspersky-vel még mindig bizalmatlan vagyok, így az kilőve. Lehetőleg olyan fizetős megoldás érdekelne, amit lehet 1 gép + 1 Android telefon csomagban venni, természetesen előtte kipróbálnám mindkettőn.
    - Bitdefendert is használtam kb 2-3 éve, akkor eléggé megizzasztotta a gépet, így rossz szájízzel búcsúztam tőle, nem tudom, változott-e valamit ez pozitív irányban.
    - Igazából a F-Secure-ral szemezek nagyon, bár ennél is csak minimum 3 eszközre lehet venni licenszt elég borsos áron.
    - McAffee-t nem akarok, rossz tapasztalatok a múltból, meg a munkahelyi gépen is ez van, nem igazán győzött meg.
    - Írtátok, hogy a Windows Defender sokat változott jó irányba, meg látom a teszteken is jól szerepel, talán őt is kipróbálom.

    Összegezve:
    Emsi megy, helyette kellene valami hasonló, Kaspersky kilőve. Ha van telefonos verziója is, az plusz pont.

    Miket ajánlanátok kipróbálásra?

Új hozzászólás Aktív témák