Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daimonion

    senior tag

    válasz daimonion #47511 üzenetére

    Lejárt a szerkesztési időm pontosítanám a válaszomat.
    Na szóval Ferrarik. Gondolom itt a Nod, Kaspersky, Bitdefender "szentháromságra" gondoltál.Persze ezek igen jó terméket bizonyos kompromisszumokkal.Ár , automata megűjítás sutyíba és sokkal drágábban vásárolsz utána arcodba tolt marketing.Holott ami fontos lenne az innováció már régen másodlagos dolog.
    van egy két uttörö a szakmában pl Comodo, Webroot de őket is szokás az átlagos userek részéről a "futottak még" kategóriába sorolni.De pl igen sokan használják Bret Lowry által alapított cég termékeit Winpatrol, WAR Win Patrol Firewall amelyek / lehet igen bátor kijelentést teszek most/ a WD mellé felrakva bizony lehet idejétmúlttá teszi a Ferraik használatát. Minden olyan benne van ebben a 3-asban ami egy fugyelmes user kezében igen hatásos védelmet ad.
    De vállalati szegmensben ott a Forticlient vagy a Check point , de a consumer piacon is jelen vannak a termékeikkel és azok is igen jók.Nem lehet egyxértelműen valami fekete vagy fehér ezért is érdekelt volna komolyababn hogy mire alapoztad azta kijelentésedet hogy az MS bohóckodik a Windows Defenderrel :R

Új hozzászólás Aktív témák