Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tetete1

    senior tag

    válasz Szellem. #3782 üzenetére

    Csak kiváncsiságból tettem fel, mindig Comodo párti voltam (vagyok).Azért került föl, mert mind Comodo, mind a Vipre olyan registry bejegyzést hagy maga után, hogy még Workshoppal sem tudom kidörgölni. A NiS 2011 meg kéznél volt (3 hónapos promó). Csak azért tettem fel, hogy egy biztonsági rendszer nélküli mentésem legyen és bármikor elő vehessem és egyes promókat többször is igénybe vehessek.

    Önállóan szerintem a Nis nem elég (mert nem sok állítási lehetőség van), de utánakerestem több víruskergetővel, egyik sem talált semmit (csökkentett Windowsban). Egyedül nagyon gyors, főleg teljesen "amatőrnek+ ajánlanám, +elmehy magától". Naponta egyszer frissítések csak manuálisan, de nem vettem észre közben automatikusan frissítést. Szerintem nagyon megbízható, nagyon sok promó van belőle, átlagfelhasználónak tökéletes. A SaS-t nem hagyja érvényesülni, mert rögtön rácsap a kártevére, de a Sassal együtt már nagyon megnő a bootidő (ami nélküle nagyon gyors).

    - Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György

Új hozzászólás Aktív témák