Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz masholnap #23179 üzenetére

    Internet security plus-ban van egy LastPasshoz hasonló jelszókezelő és 3gépes liszensz, a complete pedig 5 gépes, és a jelszókezelőn túl van 25GB felhő tárhely, ahol kiválaszthatsz a gépedről bizonyos mappákat vagy fájlokat, és azokról folyamatosan biztonsági mentést csinál a felhőbe, valamint van egy "pc-tuneup" szerü rendszer optimalizáló funkciója is.

    Jelszókezelőről: Hasonló a LastPasshoz, gyakorlatilag a LastPasst liszenszelték, viszont javítottak is rajta, tehát nem egy az egyben lastpass, hanem annál biztonságosabb maga a jelszókezelő. Ez azért lehet fontos, mert a Yubico-s LastPasst már feltörték, a Webroot supportot kérdeztem pár napja, azt mondták, náluk még nem volt feltörés. Ha jobban érdekel a dolog, nézz szét a lastpass honlapján, van magyar is, a webroot jelszókezelője nagyon hasonló, csak biztonságosabb.

    Online backupról: mint írtam, kiválaszthatod, hogy mely fájlokat/mappákat szinkronizálja a felhőbe, azokról folyamatosan lesz biztonsági mentés. Ez azért fontos, mert egyes cloud szolgáltatóknál nincs ilyen szinkronizációs lehetőség, csak manuális feltöltés. Webroot 25 GB tárhelyet ad neked, ez szerintem soknak számít a konkurenciához képest, pl. bitdefender total security 2GB-ot ad, ha többet akarsz, akkor meg fizess érte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák