- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
sbazsi
veterán
egy gyors kérdés: avg8.5 free van fent a gépen.
van értelme mellé antispyware programot telepíteni, vagy sincs?
elvileg avg free-ben van ilyen modul, csak nem tudom milyen hatékony.
-
Szellem.
nagyúr
Olvasgatom a Kaspersky saját fórumát, és tesztelik a 2010-es KIS-t. Elég sokan szívnak a kl1.sys driverrel.
Egyfolytában BSOD-t okoz. Elég vacakul van megírva a kl1.sys ezek szerint mert tulajdonképpen a 2009-ben is ez volt e legtöbb hiba forrása. -
Szellem.
nagyúr
Raymondnál lehet igényelni 90 napos Nod32 /ESS 4 licenszet:
-
puttputt
őstag
"Spyware Hunter: Keeps an eye on Computer privacy..."
És milyen igaz
Letöltöttem nemrég HIVATALOS OLDALRÓL, kerestem vele, talált is, de nem írtott.
Ehelyett felkapta annyira a proc. hőt, mintha Prime-olnék, vissza sem engedte, kilépés után sem.
Na, mondom, mi lehet...
Mi az, ami ennyire járatja a procit, hogy kb. 20 fokkal magasabb a hő.
Beléptem a feladatkezelőbe, erre látom, hogy ott sorakozik vagy többszáz "aranyos" kis bejegyzés, aminek sok értelme nincs. Szépen "bekaptam a legyet".
Avast meg sem mukkant, mondanom sem kell...
Elindítottam egy másik írtót, ami úgy tűnt, rendberakta, mert eltűntek a bejegyzések.
Újraindítás, aztán megint kezdődött.
Most már durvábban, gyakorlatilag nem tudtam dolgozni, mert beugrált egy kisablak, orosz szöveggel..., hogy "bezárult", vagy mi. Aztán, már resetelni sem lehetett, annyira lefogta a gépet, nemhogy vírust írtani.
Csökkentett módban sem találtak semmit.
Erre találomra, felraktam a "Trojan Removert". Ajánlom mindenkinek.
Csökkentettben elkezdte a keresést, rögtön rábökött a Spyware Hunter-re, hogy szerinte Malware van benne. Jól van, törölte is. Aztán, megtalálta az AppData-ban, egy jól elrejtett Microsoft-os mappa mélyén lapulni azt a kb. 300, újraaktivizálódni-képes *.exe (hol-hol "readme" néven) kiterjesztésű behatoló-tömeget.
Szépen, egyesével (O gombon tartva az ujjam...) eltávolította, majd gép újraindul, terminus befejez, probléma megszűnt.
Ennyit erről..., csak gondoltam, megosztom, hátha hasznos lehet.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
betyarr
veterán
válasz Szellem. #13161 üzenetére
pontosan ezt:"If you didn’t know, ESET is currently my second choice of antivirus."
puttputt:az én véleménem szerint az egyik legjobb av.ezt a következőkre alapozom:
1.minimális erőforrást igényel minden tekintetben,tehát akár egy scan is mehet munka,játék,etc. közben,észre sem lehet venni.(az előző gépemben 512 ram volt,és ott is megállta a helyét)
2.szerintem kiemelkedően jó a felismerési aránya.itt a fórumban csináltak a srácok egy tesztet,ahol az avira ha jól emléxem 100 kártevőből 96-ot,másnap pedig azt hiszem 98-at ismert fel.persze lehet nem emlékszem pontosan,olvasgass vissza a fórumban.(persze ez a 8-as avirával volt,vannak,akik szerint a 9-es egy kicsit bugos,de eddig én nem tapasztaltam semmilyen kirívó,vagy végzetes hibát).
3.véleményem szerint nagyon gyorsan és megbízhatóan vizsgálja át a gépet.a majdnem 5 éves xp-met,ami már eléggé tele volt felesleges fájltöredékekkel,kb 70-80 perc alatt nézte át.a mostanit,ami kb 1 hónapos,meg úgy 20 perc alatt.
4.egyszerű és könnyű beállítani,ha van némi angol tudásod,vagy tapasztalatod az írtók terén.a help is tök jól van megoldva.egyszerű de könnyen átlátható a kezelőpanel.
5.a legtöbb ember,aki már találkozott több av-val is legtöbbször megemlíti az első 3 helyezettben az avirát,ami sztem nem véletlen.
6.mert szeretem az esernyőjét
7.ja,és ingyen és legálisan lehet hozzá igényelni 90 illetve 180 napos licenszet!hangsúlyozom,hogy ez csak az én egyéni véleményem,másnak valószínűleg más jön be,nekem az avira egyet viszont tudnod kell: tökéletes av nem létezik.
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz betyarr #13164 üzenetére
Köszönöm a mindenre kiterjedő választ!
Lehet ránézek, bár az Avast-Trojan Remover párosítással most békén van a gép...
Azért elég érdekes, megfontolandó ez az Avira, tényleg, főleg, mert a NOD-ból személy szerint eléggé kiábrándultam.sbazsi - Részemről nem igazán támogatom az AVG-t, nálam nem sok mindent írtott, inkább csak dísznek volt jó..., de ez csak személyes meglátás.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
betyarr
veterán
válasz puttputt #13165 üzenetére
tökéletes av nem létezik.a nod és az avg sem rossz.kinek a pap,kinek a paplan.minden a felhasználón múlik.nekem anno avg-m volt és azzal is meg voltam elégedve felismerés téren.az volt a gond,hogy eléggé lassította a gépem,ha keresett.kénytelen voltam mindig éjszaka futtatni a scant,amikor már nem voltam gépnél.
-
Szellem.
nagyúr
Gyerkek!
Az A2 keres cookiekat? -
Szellem.
nagyúr
Így most gondolkozom, hogy SAS helyett mit lehet feltolni Win 7 alá.
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Én azt kérdezném meg, hogy van-e promóciós kulcs igénylési lehetőség a Kaspersky Internet Security 2009-hez? Nagyon fontos lenne hogy legyen egy normális licensz keyem, amit biztos nem tiltanak le.
Egyébként felraktam a vmware virtuális win2000-re a KIS2009-et és abszolút nem lassít. Sokkal jobb mint a Symantec Client Security 3. A prociterhelése 0%, alig eszik memóriát, egyszóval hasít a win2000 mint a villám. Teljesen elégedett vagyok vele. A SCS3-al az volt a baj, hogy nagyon lefogta a gép erőforrásait bootoláskor, indításkor vagy 3 percig kellett várnom hogy lefusson a bootscan és olyankor nagyon megterhelte a winlogon.exe-t is. A KIS2009-el szinte azonnal használható a rendszer indításkor. És a GUI-ja is határozottan tetszik.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
félisten
-
MolnárPéter
aktív tag
1. Tölts ki mindent, akár fake adatokkal és "submit".
2. Be kell írni egy bizonyos szót, amit elvileg csak az újság olvasói tudhatnak.
Itt a "mankó", hogy milyen kérdésre, mit kell beírni:
Please enter the first word of the first step key - Enter: GO
Please enter the first word of the third step key - Enter: THE
Please enter the third word of fifth step key - Enter: JOB
Please enter the fifth word of the third step key - Enter: YOU
Please enter the third word of the second step key - Enter: PERSONAL
Please enter the fifth word of the sixth step key - Enter: ACCOUNT
Please enter the first word of the fourth step key - Enter: YOU
Please enter the fourth word of the fifth step key - Enter: IS
Please enter the third word of the third step key - Enter: SCREENKipróbáltam, nálam működött!
-
anri-ur
tag
Sziasztok!
Működik valakinél ez a 90 napos ESS licenc dolog, mert nekem egy 2007.12.27.-es kulcsot dobott?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz MolnárPéter #13181 üzenetére
Köszi a lInket Péter!
És ez meddig érvényes? Mármint ez a promóció?
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.
Nem akar összejönni, nekem már más kérdéseket dobott fel az oldal.
battletag: bossi#2666
-
Vergherizoik
csendes tag
Nálam is működik köszi! Bár még van vissza a NIS 2009ből vagy 50 napom; érdemes lecserélni a NISt KISre?
-
nagyúr
válasz Vergherizoik #13188 üzenetére
Igen.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
betyarr
veterán
válasz MolnárPéter #13190 üzenetére
még nem hallottam erről a prevx-ről.meg vagy vele elégedve,mit tud?
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz bajtokarpi #13184 üzenetére
@ bajtokarpi
Épp most igényeltem Feri-zed01 kollégának egy kulcsot, tehát működik a dolog. Próbáld meg F5-el frissíteni az oldalt, amíg olyan kérdés érkezik, amire le van írva a megoldás! Másnál bejött.@Vergherizoik
Én megvárnám a NIS 50 napját, ha nincs vele különösebb problémád. A KIS az aktiváció napjától számolja vissza a 100 napot, tehát lenne + 50 nap védelmed, de te döntesz.
[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
-
MolnárPéter
aktív tag
Próbáld meg a PrevX-el, elvileg ingyen leszedi: "Free use for Detection (includes free Adware and MBR Rootkit Removal)"
Legalább meglátjuk, ér-e valamit, nálam még nem kellett dolgoznia, mivel nem nagyon szoktam bekapni semmit.
Töltsd le innen, telepítsd és futtass egy scan-t.:
PrevX 3Kasperskyből meg az AVP tools-t szedd le inkább, ha már: [link]
De a sokak által lenézett Dr.Web CureiT is leszedi állítólag: [link]
Utóbbi kettő on-demand keresésre kiváló, nem valós idejű védelem!
[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
válasz MolnárPéter #13195 üzenetére
Prev ezt irta ki...
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
MolnárPéter
aktív tag
Azok tuti FP-k, ne foglalkozz velük. (Mondjuk nálam at utorrentre nem vinnyog a PrevX, ez is érdekes.) Ezek szerint a PrevX nem találta meg.
Jöhet a másik kettő. A Kasperskynél figyelj, h a beállításoknál az "enable rootkit search" és az "enable deep rootkit search" előtt is legyen pipa.Látom van pár biztonsági progi a gépeden. Azok sem találták meg és irtották le?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
MBAM sem találta meg? Vagy megpróbálhatod még a SAS-al. Az megtalálja és le is szedi!
Illetve a Nod32-ből a 4-es kiadást használnám, nem a 3-ast!MolnárPéter: Köszi a linket még egyszer! Ha lesz Kaspersky-hez ilyen lehetőség azt megköszönném. Vagy ha találsz hosszab aktivációs időt.
-
frisco
aktív tag
Ezt noddal bizony bizony nem fogod törölni
Eset Mebroot remover
(Másik fórumból a forrás. Thx Spec.)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest