- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
gézu
őstag
válasz Szellem. #12801 üzenetére
Jobbra fönt: Enter your email address: majd klatty a subscribe-ra. A hír alatt meg ott a comments, klikk és beírsz valamit. A kommentelők között kiosztja és a címedre menni fog a jó hír - ha szerencsés vagy
[ Szerkesztve ]
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Szellem.
nagyúr
Nyomják a KIS 2010-et bétában már. Sajnos, telepíteni nem tudtam, mert a kl1.sys BSOD-t okozott. A fórumukban azt írják, hogy egyenlőre a 9.0.0.300 nem kompatibilis a Vista és Windows 7-el.
Sok újdonság került a programba, többek között a Snadbox megoldás.
Ettől függetlenül ugyan olyan fos lassú, mint a 2009-es. -
nagyúr
válasz Szellem. #12803 üzenetére
Ezt sajnálattal olvasom, pedig jó KIS program. De tényleg, ha nem lenne ESET, azt használnám. Nem rég felraktam Vistara, meglepően jól ment a vas, nem éreztem óriási lassulást VISZONT iszonyat módon összeakadt mindennel, a Sidebar állandóan leállt, néha a Kaspersky-nek se sikerült betöltődnie egy boot után, szóval le kellett vennem a gépről, utána minden jó lett. Tuti nem vírus miatt volt, ellenőriztem több programmal is.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Bordoi
őstag
Uraim a szerkesztés gombot néha használjátok legyetek szívesek.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Szellem.
nagyúr
Jelenleg nem javaslom senkinek a KIS 2010-es Beta tesztelését. Iszonyat sok a BSOD vele.
A kl1.sys drivere ismét fosul van megírva, mert azzal vannak a gigszerek.
Bár, ha ilyen lassú marad, akkor nem igazán fogok neki örülni. Egyenlőre, nem vettem észre, hogy gyorsabb lenne, mint a KIS 2009.Létre kéne hozni egy új programot ami a Norton vagy ESET gyorsaságát tartalmazza, és a Kaspersky felismerését.
És ezek lennének:
Nortonsky Internet Security.
Vagy: Esetsky Internet Security.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Plag kolléga tesztjéhez:
F-Secure Internet Security 2009 Build 149
Jelen pillanatban elérhető legfrissebb adatbázissal:
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Szellem.
nagyúr
Nagynehezen 1000 BSOD után csökkentett módban összehoztam nektek egy képet a KIS 2010-ről!
KIS 2010 -
Szellem.
nagyúr
válasz SG3rg0 #12814 üzenetére
KInézetre valóban jó!
Egyébként sok funkcióval bővül a program. Visszatértek az régi csúszkás megoldáshoz, vagyis, amikor még a védelem állapotát csúszkával lehetett állítani.
Van egy pár új fícsör benne, ahogy végígnéztem a beállításokat és a modulokat.
Plusz, van beépülőmodulja az FF-be, illetve létrehoz egy Sandbox nevű mappát, mivel a KIS 2010 már rendelkezik a Sandbox technológiával.Amire viszont marhára kiváncsi leszek, hogy gyorsul-e a program vagy sem, mert jelen esetben még lassabb volt, mint a 2009-es!!
Egyébként, nem tudom mit akarnak ezzel a sok újjítással, de ha a sok extra miatt lassú marad a program, nem soknak fog kelleni. -
betyarr
veterán
olvasgattam egy kicsit vissza az avira tűzfaláról.a 9-esben nem javult a helyzet?a kezelhetősége milyen?úgysem értek a comodóhoz,lehet lecserélném arra.érdemes?valami automatikus funkció lenne igazából jó,amin nem kell sokat állítgatni.
-
Kiskutya
veterán
hmm...
-
félisten
válasz Szellem. #12818 üzenetére
Hali!
Ez jó, ez remek..
Csak nehogy egyszer "What the matrix, Neo?" legyen a dologból...
Virtuális hülyegyerek(Neo) egyszer csak öntudatra ébred a homokozóban, kitör onnan, aztán meg se áll a Forrásig...Na akkor nem lennék az Építész....
(Orákulum, meg csak annyit mond: Én megmondtam...)Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
nagyúr
válasz Kiskutya #12825 üzenetére
Ez nagyon gyenge eredmény lett a PC Tools részéről! Én ezért a programért nem mernék a helyükben pénzt kérni! A tűzfala jó, meg a spyware védelme, de az antivírus modulja kuka! Így meg az egész nem sokat ér!
Fire: Semmilyen megoldás nem ad 100%-os védelmet! Ezt te is tudod. Nagy fokban elősegítik ezek a megoldások a biztonságot, de nincs 100% védelem. Előbb-utóbb mindennek megvan az ellenszere!
Például a Kaspersky 2009 rendszeresen azért lassít mert:
1: A boot folyamatot teljes egészében felügyeli (bootguard), többek között ennek köszönhetően tudja eltávolítani a bootvírusokat, amiket sok más antivírus meg sem tud oldani. Pl. Nod32 a Mebroot esetében.
2. Van benne egy kezdetleges Sandbox megoldás, ami a 2010-ben jelentősen tovább lett fejlesztve.
3. Még azért lassít, mert egyfajta virtuális szimulációt használ a nem ismert kártevők ellen. Vagyis negatív PID-et keres az alkalmazás telepítésekor, és indításakor.Ergo, mind a 3 megoldás lassít, mivel idő és processzorigényes számításokkal járnak. Nincs ma olyan technológia, amely ezen 3 megoldások együttesét kurv@ gyorsan, lassulás nélkül oldaná meg!
Szóval, Kaspersky esetében normális a lassítás!UI.: Kapott már valaki Raymondtól KAV kulcsot? 2 mélcímmel is regeltem, de a visszaigazoló mélen kívül semmi sem jött!
[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
Jelentettem Kasperskynek a hibát, erre jelentkeztek vissza, h linkeljem nekik a vírusmintát hogy teszteljék. Írtam nekik vissza. Most várom az eredményt.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
Szellem.
nagyúr
Azért nem tudom, hogy mi a véleményetek, de a Nod32/ESS heurisztikával több vírust talál meg mint a Kaspersky. Ezzel nem akarom bántani a Kaspersky-t, de így érthetőek a teszteredmények, amelyeken a Nod32 megelőzi!
A másik, a Nod32/ESS mellett szól a kis erőforrásigény is. -
L7wy
őstag
Amúgy most töröltem Avirát, mert mégiscsak előjött neki a webguard lassító trükkje. ( NEKEM NE LASSÍTSA SEMMI A GÉPEM!!! Hoppá!!! AKAROM MONDANI A NETEM XD )
Most ESS Business Edition van fenn.Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
zed01
őstag
-
anri-ur
tag
Sziasztok!
Az ESS 4 Business kiadása működik a Gamestar és hasonló újságok kódjaival?
-
Moonline.
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest