- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
eddy15
tag
Kaspersky Internet Security 2009 60 napra: http://www.kaspersky-labs.co.uk/safeonline/
Ui.: Ha már volt, bocsi.
-
Krystal_s
addikt
válasz puttputt #13868 üzenetére
nem a Cobra Anti-Virus 2009 továbbfejlesztett változata ? báár nekem is gyanús...túl "szépnek" tűnik és ahhoz képest szinte senki nem ismeri, a fórumokon is csak kérdezik mi lehet, de semmi konkrét és ami még nekem furcsa pl a weboldalán a fórum rész tök üres...ennyire új lenne az oldal kinézete is elég sablon...egy ilyen programnak nagyobb reklámja lenne.
ha azt nézzük, hogy a legtöbb esetben már 2 irtó sem képes együttműködni egymással néha még úgy sem ha nem aktív, de érzékelik, hogy egy másik irtó is a gépen van. itt meg kb12 menne ? 12 kül. cég, akik versenytársak, nem hiszem, hogy csak így engednék egy ilyen program létrehozását...a weblapon a leírásban ott kellene lenni, mindegyik cég engedélyének stb. ...szerintem[ Szerkesztve ]
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Avirában(9) beállítottam a 995-s portot a mailguard-ba, hogy azt figyelje pop3-nál, de ilyenkor nem hajlandó a Thunderbird letölteni a leveleket.
Mi lehet a baj? Mit kéne még beállítanom?''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
polonic
félisten
Ez mi a tököm miatt van? Egyszer így elkezdett hülyéskedni az ESS 4. 64 bites vistán és friss 2 napos 32 bites vistán is csinálja. Mind a kettő SP2-es. Indítás után így néha ezt csinálja. Nem minden indításnál, csak így random. Mondjuk olyan 5-6 indításonként 1-szer. Ja és ilyenkor, hogy a tűzfal se indul el, ekkor nincs net, blokkolja. A legfrissebb 4.0.424.0-ás verzió. Persze hiába installálom újra, meg ahogy írom is friss 32 bitesen is csinálja. Direkt ezért telepítettem újra a másik gépen a wint.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz polonic #13906 üzenetére
Nálam SP1-el integrált Vistaval nem volt baj, ilyen problémát utoljára a beta 4-esnél láttam, de ott is csak a Biztonsági Központban jelezte rosszul, hogy ki van kapcsolva. Szerintem az SP2 lehet a ludas, esetleg ha tudsz szerezni egy SP2-vel integrált Vistat akkor kipróbálhatod.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
simon7012
aktív tag
Kaspersky mellé kell még valami?
Esetleg SUPERantiSpyware a cookie-k miatt?
Természetesen aktiv védelem nélkül!
G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
Vergherizoik
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a KIS-el (haha): szóval az xp biztonsági központja szerint a vírusvédelem ki van kapcsolva a KIS2009 szerint meg "A számítógép védve van", és én is egyébként úgy vettem észre hogy tökéletessen teszi a dolgát a KIS, minden működik! Tehát végül is az lenne a kérdésem hogy hol lehet megmondani az XP-nek hogy nincs igaza ?
Ja és érdekes módon ha felfüggesztem a védelmet majd elindítom megint akkor már a biztonsági központ is reagál és felismeri a KIS-t. Magyar eredetí SP3-as XP-t használok.
Előre is köszi a segítséget! -
Vergherizoik
csendes tag
Ja meg még egy kérdés: Windows 7RC-re milyen védelmet érdemes felrakni? Sima KIS, NIS, Avira SS jó rá vagy inkább a béta verziós cuccokat amiket erre fejlesztenek?
-
Moonline.
aktív tag
válasz Vergherizoik #13913 üzenetére
Amiket leírtál az mind működik rajta, szerintem egy Avira premium megteszi. Tűzfal meg jó az alap is, szerintem felesleges külön felrakni egyet, Avira-é meg elég tré, szal marad a premium
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
Elnézést, de mivel nem találtam a témához jobban illő topikot, ide teszem fel a kérdést.
Megnyitottam egy honlapot, ami nagyon nehezen és sok idő múlva töltődött félig-meddig be, majd egymást követően két ablak jelent meg.
Az első: [link]
Majd ez, de ez olyan "erőszakos" volt, hogy nem engedett az oldalról kilépni se, mindenáron leakart töltődni: [link]A NOD32 működött, rögtön jelzett, karanténba rakta, majd elküldte elemzésre.
Kérdésem az lenne, hogy most akkor ez mi volt, valami vírus, vagy mi?
És ha igen, akkor a meglátogatott oldal (nem sex oldal) vírusos, onnan szedtem össze?[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz Narxis #13916 üzenetére
Hogy érted azt, hogy "kamu virusírtó van a gépemen"???
Mint már írtam, rögtön karanténbe rakta, ill. elküldte ellemzésre a letőltödőtt fájlt
Igen, azóta csináltam egy ellenőrzést, de a NOD nem talált semmit.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
etele34
tag
Vélhetőleg és nagy valószinűséggel valóbn egy kamu vírusirtó van a gépeden és az riogat Téged. Tapasztalat szerint ezeket - mert nincs bennük vírus - a víruskergetők nem is azonosítják be, mert mi alapján is tennék. Keresd meg az intézőben és az Unlockerrel egyszerűen töröld ki.
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
Moonline.
aktív tag
A kamu vírusírtó egy normális vírusírtónak álcázza magát, kiírja hogy fertőzés van a gépeden, ilyesmi. Ám, ahhoz hogy a vírust hatástalanítani tudja, meg kéne venned a programot (szerinte), így egy olyan weboldalra irányít téged ahol lehúzhatnak téged X pénzről. Tehát, ennek köze nincs a vírusírtókhoz, a pénzszerzés a lényeg, és a tapasztalatlan júzer becsapása.
u.i.: Ha elsőre nem érted amit írtam, nem baj, mert én se nagyon
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz etele34 #13918 üzenetére
De Ti mit értetek "kamú virusírtó" alatt?
Fizetős NOD32, ill CounterSpy van a gépemen ..., évekig hibátlanul (vírusmentesen) ment a gép ...
Gersomn
Értem is meg nem is a vélaszod ....
Most akkor a NOD vagy a CounterSpy a kamu, esetleg egy tudtom nélkül fentlévő harmadik?[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Maateeo
aktív tag
-
sz.j
nagyúr
válasz etele34 #13918 üzenetére
Futtatam a javasolt Unlocker-t és csak ezt találta, most akkor ezt kellene törölni?
puttputt
A jelenlegi konfigommal nem lassít és kb 30-35 perc alatt lefut.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Kaspersky-ben GPU gyorsítás van ?
-
Szellem.
nagyúr
válasz #41133696 #13925 üzenetére
Miért lenne benne GPU gyorsítás? Antivírus termékről beszélünk és nem tweak programról.
Hál'Istennek a Kaspersky nem vetemült oda, hogy olyan szoftvert készítsen, amiben mindenféle szir szar kap helyet.(#13927) GoodSpeed: Gondolom a csókának valami lefogta azt a fícsört és Kaspersky mellett meg szépen megy.
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
Az explorer.exe a Windows része. Nehogy kitöröld!! Itt olvashatsz róla.
Tedd fel a Malwarebytes' -t vagy az A-Squared Free-t vagy a PrevX-et. Vélhetőleg leszdik azt a rusnyaságot. Az első kettőt hagyhatod is a gépeden és hetente lefuttatod. Elég jók egyfajta második védelemnek.[ Szerkesztve ]
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
sz.j
nagyúr
válasz etele34 #13929 üzenetére
Arra én is rájöttem, hogy nem lenne szerencsés törölni mert ez az oprendszer része.
Ami az ajánlott progikat illeti, egy futtatás erejéig (kikapcsolt CounterSpy mellett) felrakom őket, mivel ha állandóan fenn lennének nagy valószinűséggel összeakadnának a CounterSpy-vel (erre figyelmeztet is a CounterSpy leírása).
Amúgy mindenkinek köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz puttputt #13922 üzenetére
ha van elég ramod akkor simán csinálhatsz mellette bármit,nem fogja a gépet.én most tettem fel a legújabb verzióját a cs-nek és nekem is kb 15-20 perc alatt végzett a scan.egyébként egész jó kis supportjuk van nekik is.ráadásul magyarul.a dvdshrink.exe-t gyanúsnak találta,beküldtem elemzésre és asszem másnapra írták is hogy csak a kódolása miatt volt a riasztás.
-
dudo
tag
Ez kell neked, a hozászolásban lévő linket nézd meg!
[link]
De ha nem töltöttél le semmit az oldalról akkor elvileg nem is kaptál semmit, mert az első lépés még csak egy oldal hijack.Gigabyte Z270N wifi Mini-ITX - I5 6600 - 16GB Corsair RAM - Samsung 980 pro SSD - WD Red 2TB - Cooler Master V 700 - Phanteks Enthoo Evolv ITX
-
sz.j
nagyúr
Mivel elég hiányos az angol tudásom, és akkor még finom voltam ( ), jól értem, hogy az oldal alján lévő progi futtatásával (is) törölhető a "scanmain4.com" ?
-
zed01
őstag
Na végre megtaláltam a virtuális oprendszerhez való biztonsági csomagot.
BitDefender GameSafe! Antivirus, tűzfal, privacy control. Abszolút nem lassít, még a NOD-nál, NIS2009-nél is kevesebb rendszerigényű. 0 %-os prociterhelést okoz és alig használ memóriát. Virtuális oprendszerekre kifejezetten ajánlott.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
sz.j
nagyúr
Ez a elszomorító...
Futtattam a SpywareDoctor-t és ezeket találta.Ami elszomorított az az, hogy a CounterSpy eddig semmit nem talált (de most újra keres), a másik pedig az, hogy a SpywareDoctor csak megkereste de nem törli a károkozókat...
[ Szerkesztve ]
-
zed01
őstag
Nyugodj meg, ezek mind alacsony kockázatú kártevők. Tulajdonképpen nem is kártevők, hanem nyomkövető sütik, kéretlen alkalmazások, stb. Egyik sem vírus, vagy trójai.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
etele34
tag
A Spyware Doctor csak akkor töröl ha megvetted. Egyébként csak detektálja a fertőzéseket. Tedd fel ezt: >> Spyware Doctor 6 Starter Edition. Ez korlátozott rezidens védelemmel is rendelkezik, Free ami azt jelenti, hogy korlátlan ideig használhatod és a manuálisan indított kereséskor ha talál valamit, azt le is tudod vele szedetni.
[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
MEGJELENT Windows 7 Manager
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
SirRasor
addikt
Baromi hosszú a topic, úgyhogy egy szimpla kérdést teszek csak fel:
Még mindig a NoD32 a legjobb vírusirtó?
Edit: elolvastam az első hsz-t és az alapján Avira...na de azóta van változás?[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz betyarr #13948 üzenetére
Végül is nekem csak arra kell, hogy ha néha letöltök valami fájlt, illetve akárki hoz ide pendriveon valamit, akkor azt ellenőrizze, mert máshonnan nem kapok be semmit (FF+ADBlock+NoScript+józanész). Tehát bőven elég lesz akkor a free is. Win7 tűzfal meg Windows Defender amúgy is van ezek mellé.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest