- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Iaca
csendes tag
Őszintén szolva jelenleg nincs 90 ezer forintom 9800-ra es érdekel mennyit veszítek!?
-
MUŁĐER
addikt
9800 nonprot beszerezni már igen nehézkes, a topicnyitó kérdésére válaszolva pedig igen nagy különbség van a két kártya között teljesítményben, hisz a 9800 a csúcskategória, a 9600 pedig középkat. De egy 9600 pro-val sem jársz rosszul, még 2-3 évig jól fognak menni rajta a játékok, (ezt a jóslatot nem kell készpénznek venni!!:B), és elég jól húzható, persze ez igaz a 9800-ra is. Nekem 9600 pro-van, szerintem szuper. De én elfogult vagyok.(Mindenkinek az a jó ami neki van, hisz senki sem szereti fikázni a saját cuccát.)
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Santses
aktív tag
Sorry engem se tessék hülyének nézni mert nemigen vagyok otthon ebben a témábon..
de érdekelne hogy akkor melyik jobb ill. melyik éri meg ?
9500, 9600?
9500pro, 9600pro?
és amúgy filmnézésre meg tv re kirakni a képet melyik ATI a legjobb ami játéknál se hagy cserben? -
Keitaro
addikt
GPUban a 9500Pro a legjobb sajna sehol se kapni már. Memória is fontos, de az gyártófüggő is, szóval érdemes utánanézni kicsit.
Mindenesetre a 9600Pro-t bátran tudom ajánlani bárkinek aki majd nem 1600*1200-ban akar játszani FSAAval. Jelenleg bármire elég, és még a HL2 is elmegy vele :))
Sima 9600-ban az a jó, hogy passzív hűtés, de lecserélve a Core ugyanúgy húzható. Viszont a memória kicsit lehúzza.
De nézd meg a Ph!-s nagy hardver tesztet benne vannak :) -
MUŁĐER
addikt
A ramokról csak annyit tudok, hogy a 9600 pro sapphire fireblade-on Samsung ramok vannak,(legalábbis az enyémen), szerintem az elég jó.
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Keitaro
addikt
válasz Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Hát... reméljük nem így van. Mindenesetre én még talán tudok segíteni
-
rudi
nagyúr
Láthattad a HL2 bencsmárk demokban is hogy azért a 9600pro is játszható fps-eket produkál. Valójában a doomIII megjelenésekor lesz teljes kép de szerintem már hó végén a hL2vel egész világos lesz mire elég DX9 alatt a 9600pro. Szerintem 1024×768/8×aniso/2-4×AA-ban elég lesz a főleg CPUban (ez a gyenge pont) húzott 9600pro.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Dévári
csendes tag
Hali!
Pöttyet OFF, de nem akarok új témát nyitni ezért:
Szerintetek megéri lecserélni GF4 4200 128 megást egy ATI 9600 pro-ra??
Ugyanis hiába tetszik a 9800, az a majd' 100 kiló, amibe kerül, picit riasztó számomra.:O
És ha már itt tartok: mi különbség van a 9700pro és a 9800 non-pro között? Már a nevükön túl. Árban egyformák.A kivétel erősíti a szabályt - és romba dönti a költségvetést...
-
Keitaro
addikt
A 9800 Aniso ás FSAA használata mellett gyorsabb.
9600Prora akkor éri meg a csere ha akarsz DX9-et, meg Aniso-t és AA-t. (igaz, még ezen felül jól is lehet húzni, és ez jól jöhet, hogy mééég több sebességed legyen :) )
Szóval ha jelenleg még nem probléma neked a 4200 akkor érdemes lehet vele kibekkelni januárig, és akkor venni olcsóbban ezeket. Addigra már a 9800 ára is kulturáltabb lesz ^_- -
rudi
nagyúr
Elvileg a 9600pro 1024×768/8×aniso,4×AA mellett elég még TRAoD-re is. Nálam radeon 8500LE 2GHz athlonXP vígan megy 1024×768/medium/noAA noaniso DX8-ban és így is szép.
Az hogy mennyire mennek le a 9800árak most nagyon talányos mert itt van ugye az Nvidia ps2.0 botránya és kijöttek a 9800SE-k. Ki kell várni mit lép az NVidia.
Másik oldalon ott van hogy a gf4ed most kb. 20.000-t ér de lehet hogy januárra 10et fog!
Szerintem most vagy várj vagy vegyél egy használt 9700at a 9600pro árában (a 9700 úgy is gyorsabb és a mostani használtakra még van pár hónap gari) vagy rizokózz be egy átalakítható 9800SE-t vagy add el a gf4et 20.000ért és vegyél 9600prot 45.000ért amit majd lecserélsz tavasszal (kb. 30-35.000et ér majd akkor és lesz rá fél év gari) egy használt 9800ra amikor kijön az utód. Jobbat nem tudok...Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Dévári
csendes tag
Kösz a válaszokat, asszem marad még a 4200, nem vágyom mániákusan a DirectX 9 után.:DDD
A kivétel erősíti a szabályt - és romba dönti a költségvetést...
Aktív témák
Hirdetés
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest