Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabrielarky

    tag

    Sziasztok!

    Nah, nekem végül ezzel a YaDis nevű cuccal (igényes) sikerült a filmes infókat letöltögetni, szépen "bezöldült" minden film. Problémái főleg a nem amerikai filmekkel voltak amelyiknek a címével már készült másik film is (pl. City of God) ebben az esetben kikerestem a brazil eredeti címet és rögtön megtalálta).

    Ezt a tutorialt csináltam meg, tényleg nem egy bonyolult a másik programhoz képest, végig képekkel illusztrálva: [link]

    -----------------

    Probléma 01:

    A Mede8eren megcsináltam amit kell, hozzáadtam favoriteshoz a HDD filmes könyvtárát, aztán "XML scanning" vagy mi (tegnap volt már elfelejtettem :) ) A listázás már egész jól nézett ki, de ha megnyitottam egy filmet, akkor az még alap gagyi nézet volt (sima mappák). XML scan után a filmlista 3 soros lett 2 helyett és megjelent a nagyon fainul kinéző film borítós "film aloldal" is minden múvihoz.

    A gondom ott van csak, hogy ha kikapcsolom a Mede8ert, újraindítom és bemegyek a favoritesba akkor megint 2 sorban listázza a filmeket, és újra le kell futtatnom az .XML scannelést, utána javul csak meg a filmek adatlapja is arra a profi kinézetre amit a Yadisban választottam.

    Miért van ez, illetve hogyan tudom kiküszöbölni, illetve rávenni, hogy jegyezze meg ami egyszer már jó volt?

    Probléma 02:

    Hogyan lehet elérni hálózaton keresztül (win7 64BiT) a Mede8ert "hagyományos" meghajtóként? Tehát pl. amit Total Commanderben is tudok kezelni. Most ha rányomok a hálózati meghajtók között, akkor a media player indul el. WiFi-s a Mede8er 1000-m, és látni is a hálózaton a meghajtót. (A 2 év alatt összegyűlt anyagaimat USB3 kábellel másoltam át, de ezentúl már hálózaton csinálnám és ethernet kábelezésre nincs lehetőség sajnos).

    Probléma 3: Beregisztráltam a terméket a Mede8eres külön kártyán levő sorozatszámmal. Az accounttal be tudok lépni, de a garanciánál még nincs végdátum, pedig az accom már él. A gari infóra is várni kell több napot nem csak az account aktiválásra? (hétfő este reggeltem be)

    Köszi előre is!

    [ Szerkesztve ]

    SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/

Új hozzászólás Aktív témák