Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maajsz

    senior tag

    válasz #85552128 #4738 üzenetére

    #4734 az első rész azért nem nevezhető csőjátéknak :N

    Kicsit élcesen áll hozzá a kritikához, de ugyanazokra a fő problémákra mutat rá, mint kb az össze review. Oké neki a craft nem tetszik, de azt te is érzed hogy nem ez volt a fő üzenete, legalábbis nem ennek kellett volna átjönnie.
    Ami a lényeg, hogy mi az az ingerküszöb ami már valakit annyira kiszakít a játékból, hogy ne élvezze azt. Legalábbis annyira amennyire szeretné. Van akinél ez bizonyos számú bug után következik be, nálam például már a karakterek elb@szott reakciójától, halott halszemű tekintetétől vagy az oda nem illő idétlen válaszoktól. Ezek nekem sokkal elrettentőbbek mint 100 bug. Fikázta a default femRydert, szerintem még az is elmegy, de amik a karakterkészítőben "kiszülhetők" az is valami csodás katasztrófa. A Nomádot is feleslegesen fikázza, elég jó a fizikája, leszámítva az átgázolást, mert elég gáz hogy egy sima kettbe majdnem úgy akad fent mint egy sziklába.
    Inkább adták volna ki normális animációval, épkézláb megírt karakterekkel, kevesebb bolygóval, nem faék egyszerű újrahasznált sztorival és adtak volna később ingyenes dlcét új bolygóval/fajjal.

Új hozzászólás Aktív témák