Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz xPraetoriaNx #3908 üzenetére

    "Érdekes téma amúgy ez az egész. Meg kell találni az arany középutat. Nem szabad "fanboy"nak se lenni, aki kvázi "letagadja" az ordító hibákat, ugyanakkor az se jó ha valaki minden apróságba beleköt, és két pixelhibát gamebreaking bugnak állít be."

    Nagy +1 ide, teljesen egyetértek. Nem hiszem amúgy, hogy te lennél jóhiszemű, inkább egyesek túl sokat sírnak meg kissé nonszensz az egész hozzáállásuk. Mindegyik eddigi ME játék súlyos hibákkal volt terhelve (és nem retrospektív, hanem a korabeli játékokhoz képest is), hiába szépíti meg az idő az emlékeket. Nameg a Witcher 3 után minden játékot az új etalonhoz méregetnek, ami teljesen normális, az viszont nyilvánvaló, hogy sok játék nem fogja elérni azt a szintet (lehet még évekig...), ha ilyen könnyű lenne egy másik Witcher 3-mat csinálni, nem lehetne etalon az a játék.

    Én szerettem volna a legjobban, ha a MEA lett volna a trónfosztó. Sajnos ez nem így lesz valószínűleg. Plusz tényleg nem lehet elmenni szó nélkül a 2017-ben AAA-s játékhoz képes szégyenletes arc (és bizonyos mozgás) animációk mellett, illetve az is szégyenletes, hogy egy korai béta állapotú játék fog megjelenni, jó bugos-an, meg érthetetlen teljesítményproblémákkal (a Tempest-en nagyon sok embernek úgy bezuhan az FPS mint a tőzsde világváccság idején...). Ugyanakkor a játéknak a trial alapján vannak erényei is, és minden szarsága ellenére összességében még lehet egy jó és tartalmas játék, ami végül megéri a pénzét.

    És akkor a jogos (bár már dögunalmas, ha valaki csak ebből áll ki) fikázások mellett még jönnek ezek a műbalhék, mint a mondvacsinált lead animator barbie baba, na meg ez a RAM hülyeség...Én mindenesetre már várom a hétfő délután.

    Más

    GIGANTIKUS SPOILER

    Még azoknak sem ajánlom akik trialoztak, de spoiler érzékenyek. SZóval az van, hogy ne lepődjön majd meg senki azon, ha a Kaszások elhangzanak majd a játékban. Alec audio log-jai alapján úgy tűnik, hogy az AI emberei tudtak a Kaszásokról, nem vették olyan félvállról a témát mint mondjuk a Citadel Council, és bár nem ezért alapították az AI-t, a munkálatokat felgyorsították, hogy olyan hama rindulhassanak el az Ark-ok amilyen gyorsan csak lehet, még a Kaszás invázió előtt...

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák