Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Vistaboy #1781 üzenetére

    Pedzegették, hogy nem feltétlen Ryder sztori lesz innentől a ME, mint Shepard sztori volt az első trilógia. Plusz kombinálva ezzel a "nem trilógia kezdés" dologgal, én arra tippelek, hogy nagyjából kerek egészként fog lezárulni a játék, legalábbis ami a Ryder tesókat illeti, nem valami bazi nagy cliffhanger-rel és explicit folyt.köv feliratozással.

    Aztán hogy ezek után kivel mennek tovább, Ryder vagy nem Ryder stb. azt még nem döntötték el. Ennélfogva a mentéstranszport dolog sem eldöntött, ki tudja, lehet az ez utáni ME meg 200 évvel később fog játszódni az Androméda galaxisban, amikor a döntéseinknek már nem lesz sok jelentősége.

    Ez a "kerek egész" dolog amúgy onnan nézve jó dolog lenne, hogy így sanszosabb, hogy a sztorit továbbgördítő DLC-t nem fognak ránk sózni méregdrágán, max valami olyat tényleg csak kiegészíti a már megtörténteket. Azt meg, hogy mennyire szeretnénk közvetlen folytatást a játéknak, még nem tudjuk megmondani. Én ezt inkább pozitív dolognak veszem összességében, állítólag az új Deus Ex például csak úgy hirtelen véget ér, és ordít a játékról, hogy az eredeti sztorit kettévágták két külön játékba, mert nincs érdemi befejezése.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák