- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Nagyon erős, talán a legerősebb deck most, hogy az OTA után mindenki kísérletezget és sokkal kevesebb a hard counter deck.
Én mentem vele kb 20 meccset, ami meglepett az az hogy Lokit hányszor ki tudtam rakni 2. körben de még 4. körös Loki is erős Arishem deck-el.
Én itt el is engedtem mert egyrészt unalmas számomra egy erős meta deck-et játszani huzamosabb ideig, másrészt megundorodtam az emoji spammer Arishemet játékosoktól.
Utóbbi időben ha emoji spam akkor szinte mindig az Arishem játékosok dobálják lelkesen mert valamiért felizgatja őket, hogy nyernek a játék legerősebb deckjével es off meta deck ellen... ki érti ezt?
Öröm az ürömben, hogy egy ideje úgy működik a némítás, hogy rajta marad a játékosokon.
------‐----------------------------Biztos én vagyok a maradi de számomra az elfogadható emoji az ökölpacsi a vesztes részéről amire ökölpacsival válaszol a győztes. Győztes részéről elsőként küldeni az ökölpacsit arrogáns szerintem de ennek ellenére ha vesztes fél is vagyok és az ellenfél megdobott egy pacsival akkor viszonzom.
Az más mikor két bálna elkezdi dobálni a ritka emojikat az azért vicces is tud lenni. Én főleg a nyalókázos Venomot használom mikor nyerek Phoenix Force-al valami erős meta deck vagy boomer snapper ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest