- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ursache
senior tag
válasz
willturner #11113 üzenetére
Én 75% fölé nem tekerem. Winben minden max, pottal szoktam játszani. Center, rear, sub középen van, volume meg max 15 pöcök.
-
mijos
senior tag
válasz
willturner #11075 üzenetére
Logitech-en nem, de köszönöm mindenkinek az értékes információkat...
-
andew
tag
válasz
willturner #11014 üzenetére
Jaja
4szett -
andew
tag
válasz
willturner #10984 üzenetére
pid 714 az jó?
illetve 40k-t megér egy szett? havernak van 4db és eladja
-
válasz
willturner #10975 üzenetére
Esni esnek, én is folyton pakolhatom vissza a szekrényre a cuccokat. Amióta megvan a Soundmagic PL50 füles, azóta nem hallgatok nagyon zenét a Z-n,mert nem annyira dinamikus és a mélye is "lassú" ahhoz képest. De ezt tudtuk,hogy zenére nem legjobb választás, de ma megnéztem a Harry Potter 7/1-t ,hát kicsit remegett a ház
És a hangzás is tökéletes volt
-
Turbolada II
őstag
válasz
willturner #10909 üzenetére
Földhurok?
-
MaciG
addikt
válasz
Én is arra írtam, sima elektromos zaj. Nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani.
-
Ursache
senior tag
válasz
willturner #10912 üzenetére
Szerintem ez egyáltalán nem baj/probléma. Nekem zúg még az lcd tv is, persze nagyon halkan, és csak ha áram alatt van, és cicereg a 4870X2, amikor terhelés alatt van. Régi genius 5000 is búgott nagyon halkan. Ezek szerint ez mind rossz, ugye?
-
Regirck
senior tag
válasz
willturner #10912 üzenetére
Alaplapra vagy külön hangkártyára kötötted? Analógon vagy optikán?
Alaplapon (gyenge hangkártyán) analógon könnyen összeszed búgást a rendszer. Mindenféleképpen próbáld ki más hol ha van rá lehetőséged!
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Sejtem mire gondolsz. Nálam a routerből jön olyan kis hang meg talán a modemből, de a mélyből nem hallok semmi zajt.
-
MaciG
addikt
válasz
willturner #10903 üzenetére
Maximum és az közeli hangerőn minimális van, de amúgy semmi.
-
Ursache
senior tag
válasz
Nekem van, minimális.
-
válasz
Nincsen
-
válasz
willturner #10871 üzenetére
Nem írtad, hogy mivel kötötted össze... RCA kábel, 3.5mm jack kábel, optikai kábel miegyebek. Felfigyeltem a furcsa zúgásra, persze nem Z-5500-ról van szó. !JBL mélyláda (JAMO erősítővel rendelkezik), összekötöttem a DIGI settopboxt RCA kábellel, mert azon nincs más lehetőség optikán kívül (szar), zúg mint az állat de minimálisan, viszont PC-vel összekötve tökéletesen csend 3.5mm jack kábel (jack-rca átalakítóval) segítségével. Ez is érdekes, de a HAMA AP-04 kapcsolópult az sem biztató jelet mutat, ekkorát zugott a mélyláda, hogy beremeg a falak, bútorok...
Hát ez a kapcsolópult ugrott, de átkötöttem PC-re a vonalbemeneti jel szerint, PC-n tudtam csak így lehalkítani minimális zúgást. Ez van.
Sajnos nincs több pénzem a további kutatásra, hogy mi melyik kábellel tökéletesen lehet minimálisra csökkenteni a zúgást, így marad ami nálam van.
-
Regirck
senior tag
válasz
willturner #10871 üzenetére
Régebben olvastam, hogy tudja befolyásolni. Például ha egy "áramkörön" van egy nagy fogyasztóval akkor amikor az bekapcsol akkor tud érdekes hangokat kiadni magából.
Javasolom különítsd el és nézd meg úgy is csinálja-e, ha igen akkor más a probléma, ha nem akkor valami bezavar picit.
(Erről nincs tapasztalatom, csak ha jól emlékszem itt olvastam 2-3 éve mikor a sajátomat is csak tervezgettem, hogy beszerzem...)
-
willturner
csendes tag
válasz
willturner #10859 üzenetére
Sziasztok!
Az áramnak milyen hatásai lehetnek a Z-5500-ra? Amíg kolin volt addig alig hallottam rajta valami kis alapzajt, zúgást a mélyládából, csak ha külön odafigyeltem rá, most viszont otthon van, néha pattannak a szatelitek, és mintha erősödne ez az alapzaj is. Ez mitől lehet? Vagy csak beképzelem, nem tudom, de nem hinném, most azért ahhoz képest erősebb. Nem szeretném ha idővel nagyon zúgna, van egy kisebb Logitech 2.1-es szettem is és az már csendben zavaróan zúg, olyan trafós hangja van, nem lenne jó ha ezzel is valami hasonló történne.
Senki nem tud ezzel a dologgal kapcsolatban segíteni?
-
Turbolada II
őstag
válasz
willturner #10752 üzenetére
Audigy2 és ami fölötte van.
-
Regirck
senior tag
válasz
willturner #10743 üzenetére
Kérdés filmet vagy zenét hallgatsz rajta többet? Vagy melyiket szeretnéd jobb minőségben?
Film -> optikai kábel (elég az alaplapi Creative)
Zene -> analóg kábel (ide kell az a hangkárya)Ha maximalista vagy mindkettő és egy gombnyomás a távirányítón.
Megjegyzem én optikán használom és megvagyok vele elégedve, bár nem kritikus füllel hallgatom...
-
Henryk
aktív tag
válasz
willturner #10279 üzenetére
Ha teheted kerüld a bolton át történő ügyintézést.
2x kellett vezérlőt cserélni az enyémben mire sikerült egy stabilat szerezni.
Első alkalommal bolttal intézve le kellett szerelni a falról, és felvinni pestre az egészet.. majd bő 1 hónap volt garanciális csere.
Másodjára már sikerült a Logi supporttal megegyezni, pedig még volt bolti garancia rá. Kértek egy PID számot, név, cím, és pár nap múlva itt volt az új vezérlő, ami egy fillérbe sem került. -
válasz
willturner #10275 üzenetére
Pod aljára rávan ragasztva a pidszám
-
törölt tag
válasz
willturner #10263 üzenetére
Én holnap viszem vissza a z5500-m,amit a mai napon vettem. Az opticai kábllel nem boldogul, a bal hátsó hangfalam alig szól,a vezérlőegység 10 perc múlva forró!!!!
Hatalmas csalódás,2004ben lehet jó cucc volt,de 2011et írunk!
Cserélem is z906ra! -
válasz
willturner #10263 üzenetére
+1 Z5500
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest