- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
adam.6
csendes tag
én most a garantált nyereményre hajtok, a 2000 ptz-sre me abban benne van az IPod Touch 8GB
-
mbence
csendes tag
Értem, köszönöm a válaszokat!
Szóval most van 100 pontom, ezzel beregisztrálom magam a következő redemption-re, és még 1000 pontért, ha gyors vagyok lehet egy macbookom, akár. Vagy elég a 100 pont a beregisztráláshoz?
Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, beszélek angolul, de szerintem nem teljesen világosak a feltételei az oldalnak.
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
-
Rage47
veterán
ugye nem nullázzák havonta a pontjaimat?
-
Rage47
veterán
és még senki nem nyert semmit innen? mármint a fórumról
[ Szerkesztve ]
-
rocco021
tag
Akinek kell meghivó az irjon pü-t és küldök neki szivesen segitsetek nekem hogy meg legyen a 20 ember köszönöm neketek előre is
-
tubix
csendes tag
Én most kezdtem gyűjteni msn ismerősőknek szolni hogy regeljenek meg iesmi remélem összejön a 20 ember kiváncsi vagyok hogy küldik-e a polot
-
appleGjuice
tag
Ha 20, vagy több embert meghívsz, akkor Z-List-re kerülsz, ami azt jelenti,hogy kapsz 1 pólót, és a videókért, meg a többi pontszerzési lehetőségért 4 pontot kapsz.
-
gotlockerzed
csendes tag
küldtem nekik én is mailt mert ipodnál ezt a hibaüzit kaptam
Whoops! Looks like something went wrong there. If you're seeing this message, there's been some kind of technical error. We won't bore you with the details, but the error number was 2. The first thing we recommend is trying again — whatever caused this could be temporary. However, if you end up back here, please send a message to support@lockerz.com and let us know what you were doing when this error happened, and the error number we mentioned before. Finally, please accept our apologies for the problem!de b@sznak válaszolni ! amugy márciustól mindennap lesz restock? v miez a 24/7 ptz place?
-
maathe
senior tag
válasz gotlockerzed #1478 üzenetére
Válaszolni nem is fognak az biztos. Amúgy nem hiszem hogy márciustól lesz ez a 24/7 PTZ Place, de hamarosan lesz.
-
Rage47
veterán
válasz appleGjuice #1477 üzenetére
köszi
-
halluci
újonc
válasz sagesz93 #1470 üzenetére
A Lockerz Terms ezt írja: "PTZ may be redeemed immediately or accrued over time, up to a maximum of 12 months. PTZ will expire on a rolling monthly basis if not redeemed within 12 months of being awarded, and Lockerz has no obligation to notify you of any such expiration."
Na, ezt úgy értelmezem, hogy ha mondjuk a regisztrációd után egy évig nem sikerül elcsípned egy ajándékot sem, akkor havonta törlik a legrégebbi hónapodban gyűjtött pontokat. Szal mindig a legutolsó 12 hónap pontjai vannak meg.
Nullázás nincs, de ez így sem olyan jó.
Jól értelmezem a dolgokat? Ha nem, pls világosítsatok fel.
-
hyrex
tag
Valaki ezt fordítsa le !
Thank you to everyone who participated in our February redemptions. We will be sending out confirmation emails next week. We appreciate all your ideas and feedback as we strive to perfect the redemption process before our official launch and a 24/7 PTZ Place. Your ideas are also inspiring us as we get set to launch exciting new features, including more ways for you to earn and use PTZ. Stay tuned!
Én így értelmezem(angol-német tudásommal ): Köszönjük hogy voltál a Februári nyitásnál. 24/7 Ptz Place.... Jövő hónaptól új design lesz...
Webfordítóval : Mondj köszönetet neked mindenkinek, aki részt vett a februári megváltásainkban. Ki fogunk küldeni konfirmálást emailok a jövő hét. Értékeljük az ötleteid és visszacsatolásod közül mindegyiket, ahogy arra törekszünk, hogy a hivatalos indításunk előtt tökéletesítsük a megváltáseljárást és egy 24/7 PTZ Place. Az ötleteid szintén megihletnek minket, ahogy minket rávesznek arra, hogy indítás, ami új jellemzőket izgat fel, neked több utat tartalmaz hogy használja PTZot és keresse őt. Maradj hangolt!
Akkor most én értelmezek rosszul ????
-
hyrex
tag
new features.....
-
kisgyokszi
csendes tag
Sziasztok! Ha kell Lockerz meghívó, akkor bárkinek küldök. E-mail címem: kisgyokszi@gmail.com
Üdvözlettel: Gabi -
appleGjuice
tag
Még mindig kell 17 meghívó. :S Soha nem leszek Z-Lister . Mindennki akitől érdeklődök azt mondja, h nem érdekli.
Segítsetek légyszi. -
N.King
csendes tag
válasz appleGjuice #1489 üzenetére
Nem tudom mit kéne csinálnod,haver expressen hirdeti azt mondja,hogy 1 nap alatt jelentkezett 1 ember
Bepróbálkozhatsz Te is .Apropó..szerintetek észreveszik,ha 8x regeltem magam alá 1 ipröl?
Vagy ez még nem olyan vészes? -
appleGjuice
tag
Expressen is hirdettem, de sztem nem sok értelme volt, mert ott is kb. 20 ugyanilyen Lockerz meghívós hirdetés van.
3 nap alatt a 78 ptz jónak számít?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz appleGjuice #1491 üzenetére
Igen
Hogy csinálod vmi .hack ? -
darky4e
tag
Az xbox témát tisztázom számotokra! Xboxot meg elhet cisnálni, hogy menjenek rajta a európai játékok is! akár linuxot is lehet rá rakni és media box-ként használni! de megvannak a dvd olvasók amiket bele lehet rakni és amivel lehet moddolni! Ha vki szerez egyet lockerz-ről akkor pm-ezzen rám és megoldjuk De addig sztem ne izguljatok ezen
A redeem-ről: vszínű semmiből sincs sok! de itouchra sokan hajtanak (én is) így tökmind1 mennyi van belőle ha 1000 lenne akkor is pillanatok alatt elmenne! ez a szerencsén múlik! De csinálok majd egy scriptet amit még nem ismernek! 1-3 másodpercenként random frissít és jelzi ha megváltozott az oldal! így nem kell az odlalt nézni csak a gép elött űlni! és ha megváltozott akkor kisebb vészhangok villanás csakhogy lásd és rögtön az oldalra irányít!
Remélem megfelel! De ne stresszeljetek ezen annyit! mert ténleg hamar halálba hajszoljátok magatokat!
üdv: Pete
Live long and prosper
-
N.King
csendes tag
1 nap alatt 64 ptz
# 380 PTZ
# 20 friends joined
# Z-List Status
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs