Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Plazma TV topic
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
-
szazbolha
addikt
Egyik gépemen van szűnetmentees. Tavaly novemberben sok kis apró áram,szünet volt, de megszűnt a jelenség. Egy egyszerű nano 800-as. Kb. 3-4 percig bírja, de nem ez a lényeg..... Hosszú áramszünet semmivel sem védhető, max agregátorral.
(#36150) BRIKLY Jól csinálod, a Winminer nem küldi a verifikáló emaiilt.
[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
Winminer 6-7-8%-ot vesz le, akár paypal, akár coinba utalod ki. Az LTC, ETH és paypal fee ehhez képest minimális. A paypal USD - Magyar Bank FT átváltásnál volt még egy jelentősebb árfolyam veszteség.
(#36199) lafaty80:AKkor buktam azt a levelet, de szerintem hiába küldetnék másikat,. (valami van.... ilyenkor mindig azt gondolom blokkolják a kiutalást)
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
Nekem ilyen van, kettő is, mert távoli resetre is ez a végső megoldás. WiFit nem igazán dobálja, az egyes gépnél volt ilyen az elején, mikor a mobilnet router és ez is 20 centin belül volt a géphez, fél méter már teljesen OK és stabil minden.
És attól, hogy nincs jel, méri tovább a fogyasztást, csak nem tudod lekérdezni.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
szazbolha
addikt
A topik gazda mai döntése alapján itt már nem lehet erről a témáról beszélni, de ha átmegyünk a másik most nyitott fórumra akkor ott majd elmondom, hogy én is hasonlót tapasztalok, de szerintem ez leginkább az árfolyamok változása okozza. keresek más megoldásokat, de arról sem eshet itt szó.
Nem technikai jellegű probléma. Sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- Apple Watch
- Az okostelefónia hőskorának állít emléket Zack Nelson gyötrővideója
- Skype topic
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest