Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hohocali
aktív tag
válasz bacsis #60511 üzenetére
Először a MEW wallet-be kezdtem bányászni. Örültem, hogy egyáltalán elindult. Aztán hallottam (itt is), hogy a Coinbase-t használják sokan. Mivel ingyenes a regisztráció, nekifogtam, gondoltam, feltérképezem a lehetőségeket. Mint írtam, az account review megakadt. Addig nem bányászok oda, amíg ez nincs meg. Tovább nézelődtem, és oda jutottam, hogy van egy 1060-am, amivel megpróbálom a RVN-t. Ehhez viszont wallet is kellett, Coinbase nem ismeri. Így jutottam el a Binance-hez. A Trustwallet kezel sokfajta coin-t, így beregisztráltam. Most ide bányászok.
A kiutalásokkal még nincs tapasztalatom, mert ülök a coin-okon. Bízom benne, hogy jó befektetés, és nem akarom eladni egyelőre. De lehet, bepróbálom majd ezt is nemsokára kíváncsiságból. De csak egy kis összeggel, nehogy úgy járjak, mint itt egy fórumtárs, akinek az "éterben" ragadt a pénze."az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Windows 11
- Android szakmai topik
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Kindle Paperwhite 5
- ASUS ROG GT531GT - I7 9.gen / GTX1650 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD / 144hz FHD kijelző / RGB bill
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest