Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
-
Hohocali
aktív tag
válasz llacee #72143 üzenetére
Volt korábban erről szó, szerintem elektromos hálózati zavarok. Logolj egy szünetmentessel PC-re, és keresd vissza, hogy a kártya eldobásakor volt-e valami hálózati esemény.
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
Peterbilt379
csendes tag
válasz llacee #72286 üzenetére
Akkor én nagyon aláhúztam. 2x PwC Red Evil 6600 xt
Radeon szoftverben
750 mhz gpu
746mV (legalja)
2330 mhz ram33.3 mh/s kártyánként, de stabil. Venti már csak 25 %on megy így 40 fokosak kb. De ennek ellenére a két kártyával a gép 190w-ot eszik, kártyák nélkül meg 60w a gép.
[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
válasz llacee #72317 üzenetére
Nem nagy szám, az első két napban kellett volna túrni, most már elég nagy a nethash. Valami shitcoin tőzsdén jegyzik csak, a forgalom szinte nulla. A ravenből forkolt rvc-ből forkolták , a dev megszegi magát oszt annyi, sok ilyen van, perszeásképpen is alakulhat.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz llacee #72450 üzenetére
GPU-Z-ről volt szó.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz llacee #72452 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kenwood
veterán
válasz llacee #72643 üzenetére
Te az uj kartyakrol beszelsz,en meg a regiekrol. Rx580,5600,5700, vega, gtx 1660, 2060,2070 es a tobbiek.
Ha elkezdik ezeket esz nelkul a piacra boritani a banyabol kiszallok, akkor mindegy,hogy mekkora az ellatas a boltokban.
Senki nem fogja 380-ert megvenni a 6700-at, ha 480$ az msrp, es a hasznalt 5700 80k, az 580 8gb meg 30-50.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
3800+
őstag
válasz llacee #72997 üzenetére
Szia!
Köszönöm végül lefutott szépen és éjjel már kikapart 20 db RTM-et. Bár nekem annyira nem megérős a dolog ha villanyt is beleszámolom, csak kipróbáltam. +80-100W fogyasztás generál a miner progi, ez nem az intelesek bulija.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
kenwood
veterán
válasz llacee #73189 üzenetére
Barki irhat EIP-t, akar te is.
Ezek proposalok,vagyis javaslatok.
Nagyon keves van koztuk,amibol vegul implementacio is lesz, a 3238 nem tartozik kozejuk.
Nem volt gyanus, hogy egy ilyen kritikus kerdesben nincs meg egyetlen youtube talalat sem a 3238-ra?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Wackond
tag
válasz llacee #73422 üzenetére
én átálltam tegnap este Chialeaf poolra 1 procival, és ma dél körül a másikkal is. a Total Immature és a Total Balance folyamatosan 0, a Total Paid 237 RTM, meg is jött mind.
Az AVG Hashrate kb 5%-kal magasabb, mint amit az Rplant pool írt. 2db 5950x prociról van szó.
Amit negatívumként felróhatok, hogy ahogy írtad, zavaró, hogy nem látod folyamatában a termelésedet, valamint hogy nem tudok payout limitet állítani. Napi 1 utalás pont elég lenne... -
Narancs81
tag
válasz llacee #73576 üzenetére
Nekem is van különbség az új RTM minerrel. (visszafogott 3700x)
1.1.9 - minerben 1.88kH/s
1.2.0 - minerben 2.12kH/s
A pool-on meg ezt látom. Kisebb az amplitudó kilengése, de az átlag is...
(a lapos elválasztó vonal a full-tune időszaka. éjfélkor fejezte be.)
Nem tudom jobb e ez... pár nap múlva lehet megmondani mennyi coin érkezik átlagban. -
k1raly
aktív tag
válasz llacee #73740 üzenetére
Így van, lehet bízni a jobb árfolyamban ami által gyorsabban megtérül a befektetés.
Én januárban kezdtem 2db 5700xtvel, 200 napos megtérülést számoltam akkor, de az árfolyam változás miatt 100-110nap után visszajött a befektetett összeg. Ugyanez előfordulhat ezután is.
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz llacee #73740 üzenetére
Ezt mindig rosszul számoljátok most kezdi el építeni 2 hónap alatt mit fog kikaparni? (mert az áramot is ki kell fizetni) és jelenleg már alig alig jön eth is 200mh kb 0,00400 környéke ez nagyon kevés. Ha az ár emelkedik ez még jobban csökkenni fog. oké a bevétel meglesz ,de ha visszamegy az ár vagy nem megy fel akkor ez nem bulli. 10 ezret mondtak évvégére ,de ez is annak buli akinek van eth ja. Ettől sokkal jobb berakni most 6 kártya árát ethba vagy más érmébe.... és ha megugrik pl ha bizik benne ,hogyduplázza a 6 kártya árát azaz kereshet 3,5m forintot. Ha viszont kártyát vesz benne a riziko hogy mikorra hozza vissza az árát...
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz llacee #73757 üzenetére
"Egyébként szerintem az nem bukás, hanem bevétel, amennyiben már hamarabb "0-ra" hozták magukat, kb mindegy mennyiért megy el.,,
Ahogy írod igazából amennyibe eladja a kártyát az lesz a profit ,mert a 0 ra kb csak ott leszel,hogy a kiadott töke jön vissza. Ergo lehet 1-2 évet tursz szenvedsz pár ezer forintért ,mert nem tudhatod hogy az a kártya mennyit fog érni 1 év múlva,ha garanciás ha nem.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Immy
őstag
válasz llacee #73774 üzenetére
Nem rossz, de kérdés, hogy mennyiért fogják árulni. Mert lehet hogy a legjobb teljesítmény/fogyasztás értéket mutatja ha a megtérülési értékét jó magasra tolják...
A másik dolog amit már itt feszegettek itt korábban, hogy mi a fontosabb a fogyasztás/teljesítmény vagy csak szimplán a teljesítményre rámenni.
Mert ha árban és teljesítményben ugyanott van 3darab 6600 mint egy 6900 akkor lehet hogy jobban megéri 1kártyát megvenni mint 3-al szüttyögniApró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
kenwood
veterán
-
nagyúr
válasz llacee #73922 üzenetére
Próbáld meg így:
-tt -70
Így fix fordulatszámon fogja tartani, esetünkben 70%.
Ezt így minden kártyára alkalmazza, ha nem egyforma kártyák, vagy különbözőek akkor kellhet számozás, hogy melyik kártya melyik.
Amit te írsz az az automata venti szabályzás. Legalábbis úgy rémlik fejből.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
válasz llacee #74166 üzenetére
"pátti" a neve.
Az angol nem ismeri a ty betut
Nalam is ilyen. a weblap rajzol rosszul, folyamatos a banyaszat.Akit pedig erdekel, hogy milyen aron lehetne eladni a kartyakat, ha a pos utan minden coin az aramar alatt hozna :
[link]
Azota eltelt 1.5 ev,es akkor nem volt annyi hasznalt vga a piacon ,mint amennyi a banyaszat vege utan lesz.
Non lhr 3080ak 150-200k, a gyengebbek pedig 100 alatt.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz llacee #74192 üzenetére
Remhir ?
Ez egy archiv hirdetes. Tobb ezer hasonlo van.
Ezek a kartyak ennyibe kerultek akkor.
A valos ertekuk 30k korul lenne, ha nem porog fel ennyire a banyaszat.
Vettem olyan 1660 supert ,aminek joval 100k alatti osszeg volt a 2019-es,vagy 2020-as szamlajan.Allaspontom nincs, aki biztosan tudja, hogy mi lesz, annak nem szabad hinni
-
k1raly
aktív tag
válasz llacee #74281 üzenetére
Szerintem akinek adott a rig és már kitermelte a benne lévő kártyákat, az bátran bővíthet, akár csak pár hónapra aztán még el tudja adni a kártyát gond nélkül, de mégis többet termel az új kártya miatt, ha így emelkedik a diff kell is majd bővíteni hogy ne csökkenjen a bevétel drasztikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest