Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Itt teszt gyanant kerult elo a pendrive,mert az szinte mindenkinek hever a fiokban,mig ssd ritkabban. 1-2 nap alatt azert csak nem fekszik meg. Rendszeres hasznalatra a mai ssd arak mellett bennem fel se merulne a pendrive,mint alternativa.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
haxiboy
veterán
válasz trek81 #81400 üzenetére
Csak próbának gondoltam, hogy egyáltalán érdemes-e venni miatta egy külön SSD-t (bár ez abból a feltételezésből indul nálam hogy pendrive mindenkinek van otthon, SSD pedig nem )
#81403 LuckyL : Van 1 marék hibás SanDisk pendriveom amit a karbantartásra érkező ügyfelektől gyűjtöttem be mert nem megy a gépük, a java része írhatatlan. Már a kezdetek óta SSD-zünk, ott is volt azért pár halál de nem ilyen gyakori.
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Rick4
félisten
válasz LuckyL #81403 üzenetére
2 ezerért vettem darabját az apróban a 20GB-os SSD-knek, intel 310-esek, ezek sose mennek tönkre. Előtte két kingston pendrive is meghalt.
Telefonhoz van sata- usb átalakító, telefonon 1 perc alatt átírok a config fájlokban bármit.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
EQMontoya
veterán
Azt tudja valaki, hogy a Ton miert ment ma ekkorat?
Same rules apply!
-
BeZol
őstag
válasz EQMontoya #81411 üzenetére
Kb. ma hajnali 5 órakor kibányászták belőle az utolsó coin-t, a proof of work véget ért ezzel, és most már csak a proof of stake vonal megy tovább.
Proof of Stake esetén minimum 10.104 TON Coin-ra van szükséged, hogy validator lehess.
Lehet több is, de max. 9millió lehet stake-elve egy validatornál.Gondolom most jópáran ráfeküdtek a 10.104 TON Coin-nak és vásároltak a kitermelt coin-ok mellé.
Én is agyaltam mi a szösz legyen, végül én is stake-eltem Ton Whales-eseknél... Pontosabban a "Whales Nominators #2" nevezetűre.
Elvileg 10% körüli éves hozam, de van 20% pool fee.Egyelőre puding próbája az evés, nem termeltem annyit, hogy fájjon ha eltűnik, annál viszont jobb megoldás, minth parlagon heverjen (kivéve ha ellopják ugye, de akkor pedig újra azt mondanám h amúgy sem ért sokat jelen árfolyamnál sem).
Következtetést érdemes levonni ebből, hogy lehet ETH is ugrik majd átálláskor?
Stake-elt ETH most is van, és ugye majd csak átállás után x héttel lehet azokat kiszedni, tehát árfolyamcsökkentő hatásnak nem kéne bekövetkeznie.
Mindegy, gondolatébresztőnek jó, maradjunk ennyiben. -
demmer123
őstag
Szerintetek érdemes ujrapasztazni a kártyát? Kb 1 éves lehet msi gaming x, de 70% fan mellet is már 62 fokos. Javulna a hőfok? Akitől vettem ő nemetbe szerezte, garija sincs már meg amúgy se ér sokat külföldi gari sztem
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Valaki más is került hasonló helyzetbe?:
1x csak nem működik nbminer.
Újraraktam nicehash-t.Először települt sima nbminer.
Aztán nem sikerült felrakni az lhr-es plugin-t.
Próbáltam többször régi,mentésből.
Másik nvidia drivert telepítve.
De ha használta is lhr-es plugin-t,akkor hiba a benchmarkba,kb fél perc után.Rövid ideig ment sima nbminer az gond nélkül,de ugyebár,az limittel.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
-
GAbre
veterán
A mozi miatt nagyon is használnék T-rexet:
Gondolom megy is rendesen.
De az sajnos nem választható.Mivel nincs már se élőbe,se niceba
És itt nem az a lényeg,hogy mit válasszak,hanem, 1 éve használom,sose volt gond,se a kártyával,se az nbminerrel.
Most meg 1xűen nem akar menni.
Külön letöltve mellesleg működik az nbminer 41.5 és 42.2.
Hm...
Érdekes,most meg működik.Semmit nem csináltam...[ Szerkesztve ]
-
-
dobolan
senior tag
Ne használd a nicehash klienst. Indítsd csak az nbminert parancssorból, add meg a saját nh btc wallet címet és ezt is stratum+ssl://daggerhashimoto.auto.nicehash.com:443.
Pl.:
nbminer -a ethash -o stratum+ssl://daggerhashimoto.auto.nicehash.com:443 -u <nh.btc.wallet.címed>.akármi -
koko52
nagyúr
Jelenleg nem nagy buli, de engem ez nem érdekel. Várom a 10k dolláros ETH-t és a 100k dolláros BTC-t.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Bennyboy
őstag
Most én is pihentetem a dolgot mert így is halál a panel légkondi nélkül és csak 1 3080ti-vel szedegettem. Remélem azért visszamegy majd az ár mert eddig semmit sem szedtem ki belőle csak fizettem az áramot. Szerencsére nem sürgős de nem bánnám ha tudnék majd keresni rajta egy keveset, főleg ebben a fos helyzetben.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
-
scream08
csendes tag
ETH hashrate, illetve difficulty miért zuhant ma ekkorát? Jelentősen nagyobb lett a termelt mennyiség
[ Szerkesztve ]
-
trek81
senior tag
válasz t72killer #81445 üzenetére
Hja mint a ton biztos.... Meg a társai woodcoin.. Meg kitudja mi szar van még🤣🤣🤣amit ha kiküldesz 2x anyiba kerül... Váltókon nincs vagy nagy tételbe eladható féláron... . Eladhatatlan stbi fincsi opciók... A vége az megbánják... Ugyan ott vannak vele mint amikor a másikat turták az eth helyett
[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest