Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #49155328

    törölt tag

    válasz shteer #64967 üzenetére

    Meg nincs itt a vég. ;]

    https://www.kriptoworld.hu/bitcoin-varakozas-a-heti-21-ma-ra-aztan-dupla-pumpa/ ;)

    BTC/USD
    Heti nézet
    Mi is történik most? Erről olvashattok ebben a cikkemben bővebben: https://www.kriptoworld.hu/bitcoin-varakozas-a-heti-21-ma-ra-aztan-dupla-pumpa/
    Itt a cikk utáni frissítés:

    Továbbra is a technikai elemzők a heti 21 ma érintését várják velem együtt. smile Ha megfigyelitek az utóbbi hetekben 2 zöld, 2 piros heti gyertya váltogatták egymást. Ez nyilán nem marad így örökre, de feltételezhető, hogy a kövi héten végre érintjük a heti 21 ma-t. Alakul egy emelkedő háromszög is, aminek az alsó vonala épp egybe esik a heti 21 ma-val. Ez nagyon erős támasz, és az érintésével egy újabb magasabb alj keletkezne az emelkedő háromszögön belül.
    Amire még érdemes figyelni: a 2013-as bika menetre nagyon hajaz a mostani menet. 2015-ben a medve piacon volt egy leszúrás pontosan arra a szintre ahol oldalazott a BTC, pont mint most. Tehát joggal feltételezhető, hogy a kövi medve piacin valahova ide (60K) eshet be az ár. Mit jelent ez? Azt hogy aki most vesz BTC-t, annak nagyon nagy az esélye, hogy hosszú távon sem fog bukni vele, max 0-ra ér vele.
    Egyben ez azt is jelenti, hogy a bika piac csúcsa még messzire van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák