- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz tupacamaru #62050 üzenetére
Köszönöm
Próbaképp kiutaltam/eladtam 10 Euróért coint...
Szépen a portfolio-mnál látom is hogy akkor ott a "sold"-om... sőt megjelent az "Asset"-emnél az Euró is amit kiutaltam...
Mi legyen a következő lépésem?[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz bacsis #62051 üzenetére
Most az Euro wallet-nél Withdraw, és ha hozzákapcsoltad a PP-oldat akkor arra ki tudod utalni. Csak hogy megelőzzem a következő kérdést, jobb felső sarok->Settings->Payment Methods.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
madpapa
senior tag
válasz tupacamaru #62052 üzenetére
Azért van baj
Na nem nálad. -
Zan
aktív tag
válasz bacsis #62051 üzenetére
Ha van Revolut kártyád oda érdemes inkább küldeni. Revolutra ugyan van 0.15 euro költséged a küldés miatt, ami a Paypalnál nincs, viszont a PP cserébe szarül váltja át forintra. Többet buksz jóval, mint 0.15. Revoluton pedig szépen átváltod az EUR-t és költheted is el, vagy utaláhatod magyar bankszámlára.
Minél jobb, annál jobb!
-
nagyonjjo
tag
Üdv!
Lehet 1 gépen amd és nvidia kártyát használni egyszerre? -
bacsis
Közösségépítő
válasz madpapa #62053 üzenetére
Már az elején jeleztem, hogy lövésem sincs erről az egészről, tehát full alap dolgokat fogok kérdezni.. Úgy gondolom hogy amikor feltűnök itt a fórumon, akkor próbálok nagyon illedelmesen, többször használom a kérem és köszönöm szavakat, ám mégis többször bemartok...
...Úgy gondolom abban a körben amiben én mozgok, abban azért minden nagyképűség nélkül mondom, hogy azért elég jó vagyok, és próbálok segíteni... Sokan Messengeren ismeretlenül rám írnak, felhívnak, itt a fórumon is privátban keresnek... és a témában hasonló amatőrségekkel, amikkel én is itt vagyok ebben a témában... Ám én mégis ott próbálok segíteni ahol tudok... Erről szól a PH közösség, segítünk másnak abban amiben jók vagyunk... Egyszerűen nem értem ezért miért kell b*sz*gatni a másikat, senki sem úgy születik hogy ezeket tudja...
tupacamaru
Neked ismét köszi
Zan!
A Revolut majd egy külön kör lesz... Az a nagy helyzet hogy én már egyre kevésbé merek itt kérdezni[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
madpapa
senior tag
válasz bacsis #62058 üzenetére
Az nem baj ha kérdezel. De valahogy nagyon az jön le, hogy néha finoman fogalmazva is "alapszintűek" a kérdéseid. Egy kicsit elmerülve egy egy tranzakciós felületen, azért nem pilótavizsgás az azon történő navigáció. Én is átrágtam már magam néhányon. Nyilván mások a skilljeink. Feltételez valamiféle jártasságot netes felületek kezelésében, idegen nyelvismerettel. Ha ezek nincsenek elég nehézkes lehet. Remélem bele fogsz jönni, ebbe a számodra meglehetősen távoli világ megismerésébe.
-
ga_-bor
tag
Sziasztok! Elfogyott a szabad pcie-m. AMD kártyákkal bányászok. Mik a hírek a pcie bővítő kártyákról? Érdemes próbálkozni belük?
-
Frozen
addikt
Üdv
crypto.com ról van valakinek bankártyája? Az az info érdekelne hogy itt az egyenleg tulajdonképen most a cro vagy a fiat?Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
mohow
tag
válasz bacsis #62058 üzenetére
Szia!
Egyet értek, hogy segítsük egymást. Én is 2 hónapja nyomom kicsiben, Binance-Revolut a fő irány, igaz kiutalás még nem volt, csak be. Egyébként hodl... Binance-on igényelhető ingyen VISA amivel itthon is tudsz fizetni. De van kevés Crypto.com-os tapasztalatom is. Nyugodtan keress privátban is, ha tudok, segítek. Sokat olvasom a retro (K6-III... és a beárazós fórumot is) ott kisebb a közösség, itt bővebb és így más kicsit a hangulat...
"Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is." Q (Star Trek Voyager)
-
Frozen
addikt
válasz Puffocska #62064 üzenetére
az a kérdésem ,hogy a kártyát hogy használni tudjam minek kell lenni a walletbe? Euronak (fiat) vagy a cro coinak? (melyik a kártya engyenlege)
Mennyi idő alatt kaptad kézhez a kártyát? Nekem virtuális van a fizikai még küldésre vár[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
mozesapo
tag
-
bacsis
Közösségépítő
válasz madpapa #62060 üzenetére
Mint az állat, olyan alapszintűek a kérdéseim
De nektek hála, Tudom hogy kell különböző kriptovalutákat bányászni, tudom mi az a Pool, hogy kell Wallet-be bányászni, vagy hogy kell átváltani a különböző kriptovalutákat, tudom hogy kell befizetni bankszámláról, és már majdnem a kiutalás is meg van.. Átlátom az egészet... Idáig, míg fogtátok a kezem és végig vezettetek... Ez ilyen, valahol el kell kezdeni...
tupacamaru Még nem vittem tovább a projektet, majd este, vagy holnap
Necro_Ramone Ez is egy vélemény, légy boldog -
tibee77
őstag
1Szevasztok.
Remelem nem rossz helyre irok, mast nagyon nem talaltam topicot ahova lehetne.Szoval par napja beregisztraltam teloszammal-emailcimmel itt ezen az oldalon hogy akkor en majd elkezdek "coinozni" [link] .Probaltam penzt hozaaadni de valahogy nem jött össze es azota csak hivasokat kapok a letezö összes eu-s orszagbol.svajc-finn-nemet stb. stb..Szoval ugy döntöttem hogy akkor inkabb feladom a coinos karrieremet. hogy tudom törölni magamat?sehol nem talaltam ilyen opciot es mar kivagyok az allando hivogatasoktol.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Kiskokó
veterán
válasz bacsis #62070 üzenetére
Ez szép és jó ne érts félre, csak tudod ha egy icipicit olvasol a neten akkor a kérdéseid 80%át magadtól is tudnád.
És nem nem azért, hogy ne fárassz itt másokat az alap kérdésekkel (mert ha ráérek és jó kedvemben vagyok én is segítek mindenben mindenkinek) , hanem azért mert akkor rögtön kapsz választ és még sok mást is megtudsz (ami később hasznos vagy csak jó ha tudod)Itt a Nanopool HELP részlege... az alapokat teljesen kimeríti a pool-al tekintetében. (fogalmak, bányászprogram beállítás stb)
Az meg, hogy egy mezei bármilyen "banki"/váltó felületen való eligazodáshoz , utaláshoz segítség kell... hát ez szerintem lustaság és nem tudatlanság.
Csak nézni, kattintgatni és olvasni kell (mint bárhol, bármikor)(Tényleg semmi rossz szándék, de bemész az önkormányzathoz és egy sorszámkérésért írsz a fórumra, hogy hogy kell vagy mi? )
Szóval, olvass olvass és ne legyél lusta olvasni!! Jóból mondom,nem baszogatásból.
További sok sikert (ja és igen régről ismerem a munkásságod, tudom, hogy ezer más dologban vagy ezerszer okosabb mint itt az átlag, de amit te tudsz az inkább "szakirányú" mint sem ez a bányászós / utalgatós dolog.)
(Ja és tudodd jössz 0,1 ETH-val a múltkori linkért )[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
nagyúr
válasz Necro_Ramone #62069 üzenetére
Attól, hogy még van igazság abban amit írsz, (igen lehet akár google-t használni) attól még nem kell bunkó módon reagálni.
Nem vagyunk egy korúak, nem tudom te hány éves vagy, mint ahogy bacsis-t se ismerem, de azért felmerülhetne benned az, hogy aki fiatal az már ebben nőtt fel, aki meg esetleg 40+ annak nem feltétlen van akkora tudása amivel nincs is baj, mert ezért van a fórum.Gondolom veled még soha se fordult elő, hogy nem tudtál valamit és nem google volt az első igaz?
De mindezektől függetlenül, azért még így ismeretlenül a monitorok mögött egy avatar mögé rejtőzve sem jogosít fel semmi, hogy ilyen stílusban írogass, és már nem első alkalommal.
Nem muszáj ám reagálni rá tovább is lehet görgetni, vagy ha reagálsz akkor legalább kulturált formában is tehetnéd.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Frozen
addikt
válasz mozesapo #62068 üzenetére
Nem a walett érdekel hanem a kártyának a fizető eszköze mi. Én is tudom lehet rajta egy csomo coin féle tipus csak konkrétan a kártya melyiket használja a coint vagy az eurot.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
bobalazs
nagyúr
válasz bacsis #62070 üzenetére
Persze, nekem is ezt mondták anno mindenhol hogy olvassak, és csak azt tudtam csinálni. Mondjuk az angol nekem nem okozott problémát, hamar megtaláltam mindenre a választ. Magyar nyelven viszont kacifántosabb, - egyrészt mi e nemzet gyermekei nem nagyon szeretünk egymásnak segíteni, vagy inkább jobban szeretünk úgymond keresztbe tenni, mondjuk szerencsére ez ide nem vonatkozik.
Szóval igenis lehetne mondjuk akár ezen a fórumon is egy kettő hozzászólás és/vagy leirás ami akkora segítség lenne a kezdőknek hogy ihaj, szépen leirná mit hol hova merre, hány méter. A google fordítás és az e téma körüli tapasztalat hiánya nagyon nagy hátrány, sokkal több időt vesz igénybe megérteni valamit, mint nekünk rutinosoknak leírni. Anno csináltam én is pár emberrel a bányászati útmutatót, teljesen plagizálva, mert egyenesen angolról fordítottuk. És biztos vagyok benne hogy sok embernek segített, és időt spórolt meg.(#62071) tibee77
Az elég nagy cumi, sajna nem tudok benne segíteni.
#62069) Necro_Ramone
Nagyon bunkó stílusban írtál.
[ Szerkesztve ]
-
layman
kezdő
Sziasztok, most bányásznék először (egyelőre annyi a terv, hogy az MSRP árig visszabányásszam a többletköltséget). 5 éves gépem van, amit a nyáron leváltanék, de most van lehetőségem venni egy 3070-et, és júliusig bányásznék vele, de kicsit tartok hogy valamelyik már nem garis komponens megadja magát. Szóval a bányászat csak a videokártyát terheli le, nincs kiemelt hatással a CPU-ra, PSU-ra stb?
-
Powerer
tag
válasz Necro_Ramone #62076 üzenetére
A hozzászólásaid elnézve Te viszont semmi egyéb tudást nem adsz hozzá ehhez a témához, mint azt, hogy mindenről meg kell nézni a youtube videókat vagy rákeresni google-ön.
Köszönjük szépen!
-
codip
kezdő
válasz layman #62079 üzenetére
Szia!
Azt leszámítva, hogy megy a gép semmit sem terhel más eszközökön. Talán egy minimális CPU terhelése van, nálam ilyen 0-10% között mozog a proci (lehet csak a windows).
Fontos, hogy a kártyát beállítsd, a fogyasztást pakold vissza 60% körülre (vagy még az alá is akár), így kevesebb áramot eszik a kártya és kevesebb hőt is termel változatlan teljesítmény mellett!
Aztán ezt követően állítgathatod még az órajeleket (Core mínusz - MEM plusz), de ez már csak rajtad múlik.
Ha játszol akkor ezeket a beállításokat érdemes visszatenni gyárira előtte
Szerintem ha valami meg akarja magát adni az 5+ éves hardver környezetben, az bánya nélkül is meg fogja magát adni.
Talán még a tápegységre érdemes figyelni, hogy valami jobb legyen, bár 1db 3070 ha jól tudom max 130W körül kajcsizik (Bánya közben - jól beállítva), amit talán egy mókuskerekes hörcsög is kitermel zabért (jó persze nem, de nem kell neki titanium grade).
Remélem segíthettem, de talán nálam okosabbak is hozzászólnak majd!
Minden jót! -
Puffocska
tag
válasz Frozen #62067 üzenetére
Nem kaptam meg a kártyát, elküldtem az adatokat, ellenőrizték, addig volt virtuális kártyám, majd most kaptam egy emailt, hogy valami gond volt (szerintük) a lakcím igazolással, és most úgy tűnik visszavonták a virtuális kártyát is, szóval erre nem tudok válaszolni, a másik kérdésedre pedig ha jól látom megkaptad a választ már.
-
PROHARDVER!
válasz Necro_Ramone #62069 üzenetére
Az ilyen stílusú személyeskedő kommenteket mellőzd a jövőben. A következőnél megy a bünti.
-
Puffocska
tag
https://finance.yahoo.com/news/paxos-trumpets-same-day-shares-130000473.html
Ha sikerül nekik, akkor ez pl adhat újabb lökést a kriptónak. -
tibee77
őstag
Kösz szepen a valaszokat.Hat ugy voltam vele, hogy ha krealni tudok acc-ot magamnak, akkor ha minden kötel szakad törölni is.Mar rajöttem, hogy nem lehet, masik topicban is segitettek.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
codip
kezdő
válasz layman #62090 üzenetére
Nincs mit! De azért még olvass alaposan utána aminek lehet! Az MSRP közeli megtérülés sem garantált (attól függ mibe kerül a GPU), Nyár felé lehet beesik az ETH bányászati profitja.
Olyan 60MH/s amit egy olyan kari tud (lehet picit több is), ez ha minden jól megy, akkor olyan 150 USD profit (villany levonva) lehet egy hónapban 0/24 üzemelés mellett. De ez csak egy tipp, magyarán ha MINDEN JÓL megy akkor max 300 USD körül számolhatsz (2 hónapra). De ugye ez nem garantált, a bevétel és a HW elhalás kockázatát te vállalod, ahogy a sárga csekket is amit a villamos művek küldenek havonta
Minden esetre hajrá ha úgy érzed és sok sikert!
Ui.: Van ilyen is, de ne vedd ígéretnek amit mond, max a villanyszámla amire biztos számolhatsz a kalkulációból (+10% az egyéb HW fogyasztások):
[link][ Szerkesztve ]
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Ledger nano S-en melyik BTC címet célszerű használni a segwit-et, vagy a native segwit-et?
Látom, hogy a native-nek kedvezőbbek a tranzakciós díjai de azt írják, hogy nem mindenhol támogatott jelenleg... -
kzkz
őstag
RX 570-nel nyomul valaki?
Jelenleg ezekkel a beállításokkal megy 28,81MH/s-el Windows alatt gyári biosszal. Lehet ezt még feljebb tornászni?
A kártya biosában a max memory clock 2250Mhz, a Polaris Bios Editor a one click tune-nal 2300Mhz-re nyomná fel. Érdemes ezt meglépni, ha amúgy is 2050Mhz-en jár az -mclock paraméter miatt?
-amd -acm -mt 2 -mclock 2050 -cclock 1150 -tmax 90 -fanmin 40 -fanmax 70 -tt 59 -cvddc 875 -mvddc 875 -gt 32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest