Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V911

    junior tag

    válasz mepet #46133 üzenetére

    https://itcafe.hu/tema/bitcoin_topic/hsz_15536-15536.html

    Ennyit a fejbeütésről. Az eredeti hozzászólás természetesen szerkesztve lett, de az idézet részt nem olyan egyszerű átszerkeszteni. De legalább már tudjuk hogy ha hozunk egy döntést s vásárolunk de nem a legjobbkor, akkor elszedik a pénzünket, s nem mi magunk kapkodunk képzetlenül, ha ekkor eladjuk vesztességgel
    .
    A hiányolt számok attól, hogy letagadjuk onnan, ott vannak, ahogy a házi erőművek adatai is, amik használatban vannak.

    Azt hogy a hőhasznositásról beszélgessünk, meg lehet akadályozni s erre kiváló módszer a kötekedés mert azt fogják előbb utóbb kitiltani aki a régiek kötekedése ellen szót emel, ilyen hangulat keltéséből pedig csakis vita lehet, normális beszélgetés (fórumozás nem). Ettől függetlenül meg van oldva mindkettő, gazdaságosan ez az egész ahhoz hasonlít inkább amikor a sok hülyeséget kitalálják a kriptovalutáról önigazolásképpen azok, akik nem mertek belekezdeni. Úgy néz ki ugyanez a hatás itt is megvan egyesekben, csak nem a kriptovaluta felé hanem pl. a napelem vagy a hőhasznosítás felé. Oké hogy te nem akarsz belefolyni de akkor meg kell akadályozni hogy más beszélgessen róla, ha téged nem érdekel? Nem arról szólna a fórumozás hogy egyes dolgokról beszélgetünk, véleményt, információt cserélünk? Ezekszerint nem, hanem arról hogy ha valakinek nem tetszik, hogy ezt akadályozzák azt védett helyzetből addig szapuljuk míg a reakciója miatt ki nem tiltják.

    A fórumgazda hosszászólása ellen természetesen nem érvelek, mert a kamikazék ideje már rég lejárt, ha a napelem "természetes", fejlődése nem átütő siker, nem csoda, hanem lassú fejlődés, akkor megint csak így jártunk.

Új hozzászólás Aktív témák