Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz X Factor #36590 üzenetére

    Normál PC, csak a main kártya egy VEGA64. Betettem mellé csak bányászni az RX480, ne áljon addig sem,amíg majd tovább megy a családban/valahova. VEGAhoz nem kell piszkálni a drivert, de RX480hoz kell a BIOS modhoz, illetve mivel ez a gép alapban egy hackintosh is, ezért a kevesebb probléma végett kikapcsoltam pl a CSM-et, hogy csak UEFI módban fusson a gép. Az idő java részét win10en töltöm, a bányászat is itt folyik. Most beaktiváltam az IGP-t is a prociban, szal a két kártya bánya idő alatt csak a bánya által van használva. (Érdekesség, hogyha a VEGA aktiv és használom pl böngészek rajta, akkor cryptonight algo alatt 6-7GB VRAm "tele", mig ha az IGP az aktiv kijelző, akkor 4 GB alatt van a VRAM használat.) Az IGP bőven elég a mindennapi használatomra, youtube, böngészés, UDEMY tanulás, zongorázni tanuláshoz, szal optimálisabb a jövőre, és nem nagy kunszt átkapcsolni VEGA-ra, ha játékról van szó (másik dolog, hogy nincs hangom valamiért az IGP-n, de fene tudja, lehet átdugom majd az optikai kábelt az alaplapra a TVből.).. Szal a VEGA miatt szeretném a lehető legkevesebbet abajgatni a drivert, de nem bánnám, ha menne a 480 többet. (Plusz fejtörés, hogy a 480 most épp szarik a fejemre, és be van bugolva 1750MHzes VRAM sebességre, majd kifilózom. Lehet kevés a fesz a GPUnak most.)

    A VEGA hashratet nekem nem kell mondani, itt nyomul 47,5 MH/s-el 950 MHz GPU 1200MHz HBM beállitáson. És a fene essen bele, de a két kártya sem fűti a szobámat. Tegnap itthagytam őket 12+órára, és 0.2 fokot emelkedett a szoba hőmérséklete, bejöttem, és fáztam.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák